| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na prohlídce u nového lékaře

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]
Andrea
  • 
29.3.2000 12:24:10
Ahoj Jano,
omlovám se, že se ozývám až teď.
V GPG centru se platí vstupní poplatek (něco kolem 250,-Kč - nevím jestli to je přesně tahle částka). Mají tam ultrazvuk a myslím, že teď i operační sál. Nejlepší budeš mít, když tam zavoláš a na všechno se poptáš sester (jsou opravdu fakt moc ochotné). Doufám, že budeš spokojená.
Ahoj Andrea
Martia
  • 
29.3.2000 8:50:39
Jano z OV hledající dobrou gynekologii.
Jde o soukromou ambulanci, při vstupu se platí 300 Kč, pak už nic, leda bys vyžadovala nějaký super nadstandard, ale konkrétní věci o tomhle nevím, jsem tam teprve krátce. Ultrazvukem p. doktor vyšetřuje při každé poradně, ale kdybys to nechtěla, myslím že by se dalo domluvit na vyšetření pohmatem. Já osobně ale ten ultrazvuk vítám, jsem trošku neurotik, takže jsem ráda, když si pokaždé na vlastní oči můžu ověřit, jak tam mimidlovi ve mně je. A taky mi není dvakrát vhod, když se zvlášť teď na začátku těhotenství pořád ve mně někdo šťourá. Jo, taky je príma čekací doba: když tě objedná na 10:00, tak v ordinaci jsi nejpozději v 10:15, ale to už má jó zpoždění. V převlékárně před ordinací má bidet - taky príma fajnovost. A převlékárně jsi jenom ty sama, takže odpadají trapnosti např. s tím, že doktorovi svěřuješ problémy při pohlavním styku s vědomím, že za plentou to poslouchá někdo další v pořadí.
Jana, 28 let
  • 
24.3.2000 13:08:36
Ahoj Martino,
Hrabůvka je pro mně dost od ruky, ale i tak moc díky za tip, jestli mi nevyjde GPG Centrum, tak vyzkouším Tvůj tip. Moc Tě prosím, napiš mi jestli se jedná o soukromou, případně nadstandardní ordinaci ( kvůli ultrazvuku ).
Ještě jednou díky.
Jana
Jana, 28 let
  • 
24.3.2000 12:55:37
Ahoj Andreo,
díky moc za kontakt. Prosím Tě, napiš mi, jestli se jedná o nadstandardní odrinaci, jestli tam mají ultrazvuk nebo vlastní laboratoř.
Nezlob se, že Tě takhle obtěžuji. A díky předem.
Jana
Káča Skokanová
  • 
20.3.2000 15:55:38
Ahoj Jano,

Tvoje trable s doktorem mi docela připomínají mojí návštěvu ušního oddělení, kde jsem byla minulý týden. Poslední dobou mi pořád zaléhá levé ucho. První otázky sestry i doktora (po telefonu) byly, zda-li tam vůbec patřím obvodem a jestli mám doporučení od obvodního lékaře.... Víc o tom napíšu v dalším pokračování eMiminka.

Moc držím palce, aby Vám to s miminkem vyšlo.
Káča
Káča Skokanová
  • 
20.3.2000 15:46:45
Ahoj Petro,

jedná se o zdravotní středisko PULS, p. prim. Pihrt, Korunní 98, Praha 2. Telefonní číslo teď nemám u sebe, ale když se v diskusi koukneš o pár příspěvků zpět, tak ho tam najdeš.

Měj se pěkně,
Káča
Martina
  • 
20.3.2000 15:30:33
Na poliklinice v Hrabůvce, MUDr. Slezák. Začala jsem k němu chodit na poradnu poté, co mi při minulém těhotenství přestala taky pasovat moje bývalá doktorka, a zatím jsem jak Alenka v kraji divů. Spousta mých známých k němu taky chodí a ještě jsem neslyšela negativní hodnocení.
Jo, je to prý taky velmi dobrý operatér. A mé kámošce se po čtyřech neúspěšných těhotenstvích (u jiného doktora) postaral konečně o super holčičku.
Andrea, 31 let
  • 
20.3.2000 12:49:53
Ahoj Jano,
při čtení Tvého příspěvku jsem narazila na otázku, týkající se nějakého dobrého doktora na Ostravsku. Nevím sice, jestli i ten "můj" nemá plno, ale jestli chceš, tak tam zkus zavolat. Jedná se o GPG CENTRUM v Ostravě a pan doktor se jmenuje Malík. Telefon:6112371 Vždycky, když tam příjdu, panuje všude perfektní nálada, sestřičky Tě oslovují křestním jménem, jsou usměvavé, ochotné a totéž platí o panu doktorovi.
Andrea
Petra, 25 let
  • 
17.3.2000 11:27:00
Ahoj Katko,

moc se mi líbí Tvoje internetové povídání o miminku a oba vás zdravím. Zaujal mě také přístup k pacientům Tvého nového pana doktora. Mohla bys prosím zveřejnit o kterou soukromou ordinaci se jedná?
Díky moc,

Petra
Jana, 28 let
  • 
16.3.2000 13:04:15
Kačko, to je moc dobře, že tak pěkně popisuješ své těhotenství, všechny Vaše příběhy se zájmem sleduji a přeji Vám krásné miminko.
My s manželem se o miminko usilovně snažíme už 8 měsíců a zatím neúspěšně.
Moje lékařka mi připadala naprosto skvělá, ale jen do doby než jsem začala mít problémy. Při pokusech o miminko jsem začala s měřením bazálních teplot a ukázalo se, že mám ovulaci velmi nepravidelně asi jednou za 4 měsíce. Když jsem chtěla po své "soukromé" lékařce něco na upravení cyklu, řekla, že tohle vyřeší jedině antikoncepce a poslala mě do čekárny abych si nějakou vybrala na nástěnce. To mně úplně dorazilo. Samozřejmě, že jsem odešla bez antikoncepce a pevně rozhodnuta změnit doktora. To jsem ještě netušila, co mně čeká. Jsem z Havířova, kde nejspíš panuje ještě hluboká totalita. Vydala jsem se k doktorce, kterou mi doporučily kamarádky. Jaké bylo mé překvapení, když mi sestřička řekla, že do jejich obvodu nepatřím, to snad nemusím popisovat, od takové lékařky raději rychle pryč. Tak jsem vyzkoušela další tip. Ani tam jsem nepochodila. V "nadstandardní soukromé" ordinaci mají už velké množství pacientek a další nepřijímají. Další pokusy jsem zatím neučinila, ale pokud někdo znáte na Ostravsku nějakého dobrého lékaře, který ještě přijímá pacientky, dejte mi prosím vědět.
Kačko, vydrž psát i po narození miminka, držím palce.
Jana

 Příspěvky 110 z 20 [Dalších 10 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.