| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mauglího zápisky

 Příspěvky 110 z 215 [Dalších 205 >>]
  • 
10.8.2007 12:03:57
Ahoj, zdravím Tě jako bosý souputník, nechtěla bys to někdy zkusit se mnou? Jsem stejně starý a zcela Tvému článku rozumím, tak co se vychovávat jako přátelé? Nechala by ses vytáhnout ven do přírody? Tam je bosky ještě líp. Marek
2.7.2007 18:18:14
Zdravá chůze na boso asi je, ale myslím, že se to netýká chůze po betonu a dlažbě, ale spíš třeba chůze v trávě, po písku a tak... Navíc když si představím pražské chodníky, plné špíny, podělané od psů a poblité a pomočené od opilců, tak se mi z té představy zvedá kufr :-) Bosa jsem chodila kdysi doma na vesnici, ale v Praze bych si netroufla.
Toranoko
  • 
28.6.2007 8:06:02
dalsi kdo chodi bosy, ji rukama, neuklizi dve hodiny denne, nesminkuje, oblika se tak jak mu sedne - jen s tim rozdilem, ze ja uz si teda trapne nepripadam - proc taky? Kazdemu, co jeho jest :-)
Jasněnka
  • 
27.6.2007 23:15:45
Bohužel, Monty, musím souhlasit s Petrou, i když to lze napsat i kulantněji. Ty to víš, stylizuješ se ZÁMĚRNĚ do in-rolí. Chození boso, velký klíč vyčuhující z kapsy apod. Monty, když někdo takový je, tak o tom nepíše, ale prostě takový je. Ty si na to hraješ a věřím tomu, že mnohé ze svého života ještě násobíš, aby to jo vypadalo "nezávisle". Při tvé inteligenci - není to trochu pod úroveň, není ti někdy malinko trapně?
Ostatně - nakonec si Mauglí šampon koupil? Monty, ten by to neudělal, ten by odešel hned na začátku...
Mateřídouška1
24.6.2007 16:48:48
Monty, díky...:)
22.6.2007 22:52:22
jako POTULNY KOMENTATOR jsem taky nabyla dojmu, ze v tomhle clanku je nejaky osten. Driv jsem z Montinych prispevku ten dojem nemela. Ja bych rekla, ze to neni tak snaha lisit se za kazdou cenu, ale spis neprijeti sebe. Kdo si ten pocit, ze je akceptovan, prinesl z detstvi od rodicu a pozdeji potvrdil v partnerskem vztahu a u pratel a vsech tech lidi, na kterych MU ZALEZI, ten ani nevnima pohledy tech ostatnich. I ja v tom clanku ctu pod tim humorem zatrpklost a rozcarovani, neco jako co se jim pro boha na mne nezamlouva? Proc se ja vlastne nikomu nezamlouvam? MONTY, mne se zamlouvas! Ale Monty to vi, ze se preci jen spuste lidi zamlouva, ale asi to nejsou ti, kterym se zamlouvat chce. Nebo ji to ti JEJI LIDE dostatecne milionkrat denne neopakuji a nedokazuji tisici drobnymi darky a usluhami, aby tomu opravdu uverila. No nic, jdu dceri koupit zmrzlinu, aby tomu opravdu uverila!!!
Olina
  • 
22.6.2007 13:27:59
Jo, promiň, já jsem se spletla. To je jedno, ony to stejně nepochopí, teď teprve dočítají Marianne z prosince, takže tohle by pro ně bylo už moc informací. Ale dík za upozornění.
Ina
  • 
22.6.2007 11:46:05
Je to úplně v pohodě.
Žádnej mindrák v tom nevidím.
Naopak,já bych bosa nikdy nechodila,po Praze ani jinde,leda tak na pláži,k bazénu ze šaten apod.,ale ráda si přečtu o lidech,kteří jsou tzv.roztomilí blázni a takto chodí.
Moje nohy to nejsou(navíc by mě asi nejvíc vadilo,že budu mít nohy jako kámen,špinavé a tak)
Mám ráda určitou spontánnost a otevřenost,protože člověku se někdy na lidech líbí něco,co sám nikdy dělat nebude.
Proto na to zírá tak,že to někdo dělá jinak.
Líbí se mi protiproudaři už proto,že se můžu jako divák dívat na něco,co bych sama nedělala,ani nechtěla,ale je to prostě jiné,proto zajímavé,možná zpestření.
Lavanda
22.6.2007 6:58:19
Monty nepíše scénáře, píše knižní podoby seriálů. To je rozdíl. A Harry Trottel je podle mého názoru povedený, ale určitě není pro děti.
Olina
  • 
21.6.2007 22:19:06
No tak dobře. Zaplaťpánbůh že čtou aspoň něco.
 Příspěvky 110 z 215 [Dalších 205 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.