| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Začátek porodu

 Příspěvky 110 z 97 [Dalších 87 >>]
hanka, před druhým porodem
  • 
18.1.2015 22:01:26
Dobrý den, jste naprostá vyjímka, a co jsem příběhů slyšela dost.
Tak přeji aby příjemné zážitky s doktory vvydržely ještě hodně dlouho.
Marie Vávrová, 1 dítě
  • 
18.5.2009 16:49:25
Nejspíš se snažili, aby se hlavička dítěte dostala co nejvíce dolů, k porodním cestám. Dost to urychlí porod samotný a hlavně, pokud není mimčo dostatečně "dole", může tím tlačením vše okolo otéct a pak je porod skutečně porod - děsně to bolí, každý kontakt hlavičky miminka s oteklým hrdlem, kterým ale musí dítě projít.
Monika
  • 
30.4.2008 18:53:55
Děkuji za skvělý článek. Jsem pár dnů před porodem a už jsem hodně nedočkavá. Váš článek mně uklidnil. Některé (přípravné)procesy už u mne proběhly a tak mohu doufat, že porod opravdu brzo začne. Tak podrobný popis jsem zatím na internetu nikde nenašla.
Ještě jednou děkuji. Pevně doufám, že mne v nemocnici nebudou nutit rodit v leže. Alespoň jsem pevně rozhodnutá, že na jim na tu kozu nevlezu. Při minulém porodu jsem vleže rodila a celkem logicky mi to nešlo. Personál měl pocit, že se dostatečně nesnažím a já z toho byla fyzicky i psychicky velice vyčerpaná a ztratila jsem energii na cokoliv. Barborka se pak nakonec narodila, ale bylo to náročné.
U totoho porodu budu mít dulu a chci vydržet co nejdéle doma. Pevně věřím, že za těch 6 let se přece jen něco změnilo a přístup v porodnici bude jiný.
2.7.2007 18:29:00
Děložní čípek že nemá nervíky? :-o To vám řekl doktor?
Lavanda
24.6.2007 11:20:56
Jo, dělají do docela běžně, taky mi to u jednoho porodu udělali. Myslím, že ta bolest je způsobena zesílením kontrakce, jinak k poranění by tam dojít nemělo.
ivaa
  • 
24.6.2007 8:16:44
jednoduše zapíšou,že ti umrtvení dali a pojišt""ovna to nemocnici zaplatí.doktoři prostě nehrajou vždy fér
ivaa
  • 
24.6.2007 8:08:21
a zažily jste holky tenhle děs?plodová voda praskne a odteče.tedy mělo by.mě se to nestalo a tak mi doktor vrazil mezi nohy takový jakoby dlouhý bodec,a bolest která se konala,je nepopsatelná.normálně jak kudla do těla.hrozně jsem vykřikla,ale hrozně!manžel se ke mě hned hrnul,že mi pomůže vstát a doktor se na mě podíval jako na hysterku-to už je ovšem jinam.ale řeknu vám.spolu s porodem-15 hod.a šitím,otřesný zážitek.jste blahořečené všechny,kterým plodovka normálně odtekla.
fuj,to se mi ulevilo ted"":-)
ivaa
  • 
24.6.2007 7:59:38
tak já dodnes nemám žebříček toho nejhoršího.propíchnutí plodovky,porod a šití-stále trojlístek největšího děsu v mém životě.
misapoho
24.6.2007 7:57:09
tusim, ze to delaji proto, abys tlacila, az kdyz se uplne otevres. Ale nam na predporodnim kurzu porodni asistentka rikala, ze to pozname a ze mame tlacit, kdy se to zda dobry nam. Tak buh vi, jak to je :o)
  • 
24.6.2007 7:52:41
tak to je přesně i můj případ.žádní poslíčci,žádná intuice,normálně jsem dostala běhavku.a když jsem byla asi po šestý,tak mi došlo,že to bolí ějak víc a že asi teda rodim.načež to trvalo 15 hodin,než jsem porodila.a byl to děs.pořád mi radili at"" prodýchávam,dodneška nechápu proč!!!!!!!kdybych rodila někde sama,tak tlačim dávno,smysl zadržování tlačení mi uniká,byla to nekonečná muka.kdybyste holky některá věděla proč to tak raděj,tak mi dejte vědět.pač když mi konečně dovolili tlačit,absolutně to nešlo.chápete to některá?
 Příspěvky 110 z 97 [Dalších 87 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.