| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hezké sny

 Příspěvky 110 z 110 [Dalších 100 >>]
17.5.2010 22:29:21
Řekla bych že je to názor nějakého chlapa bez citu. Asi si prožil krušné dětství. Nevím, proč stresovat malé miminko a vypěstovat mu tak trauma na celý život....
17.5.2010 22:19:28
Nám je 10m a u prsa usínáme taky. Někdy obě ~:-D Ale je to krásný, když se malá přitulí a tou malinkatou ručičkou mě hladí po rameni. Já si to většinou užívám ~;(( je to štěstíčko.
17.5.2010 22:13:08
Na to nemám sílu. Chudinky malinký neví proč je máma nechá samotné. A z vlastní zkušenosti vím, že u nás by to bylo ještě horší. Malá by byla akorát vystresovaná a na spaní už by neměla nejmenší pomyšlení. Takže u nás se usne během chvilky a u kojení. Teď je jí 10 měsíců. Dřív to bylo horší...musela se nosit :-) a přes den spala maximálně 30 minut.~h~
30.11.2009 19:55:32
Myslím si,že to,že Tvá dcerka takhle pěkně spí není rozhodně zásluhou toho,že chodí spát jak chce...prostě máš štěstí..já mám děti tři,taky jsem nikdy žádné rituály nezaváděla (rozhodně ale myslím,že dítě by mělo jít včas-do 20h maximálně) teď u třetího dítěte na ty rituály musím najet,protože malá spí příšerně-je jí rok,v noci je 15krát vzhůru,vůbec nechce spát..v noci pořád bulí...kdybys byla ve stejně situaci,nenapsala bys - proč s tím uspáváním děláte takovou vědu...ale hledala bys stejně jako my ostatní vhodnou metodu jak dítě naučit spát...~;)
Lucie
  • 
14.5.2009 15:36:30
Ahoj Ráchel,

dobré vedět, protože mi malý přes den usínál sám v postýlce, ale najednou se to celé změnilo a chce moji přítomnost, je mu 3,5 měsíce, ale usne s dudlíkem a s bryndákem na hlavě, takže to asi přestávám řešit, u tak malého dítěte se to asi mění v cyklech, jsem ale ráda, že večerní a noční režim u nás funguje a jsme v tom celkem důslední.
Alouš, Tomášek
  • 
12.1.2008 21:45:01
Ahoj. Malýmu je 11 měsíců a jinak než u prsa bych ho neuspala. Skoušela jsem ho dát do postýlky, a on plakal tak lítostivě, že jsem k němu musela jít a nebyl k utišení a držel se mě jako klíště. Možná jsem tu dobu propásla kdy by to šlo líp.
Alouš, Tomášek
  • 
12.1.2008 21:44:58
Ahoj. Malýmu je 11 měsíců a jinak než u prsa bych ho neuspala. Skoušela jsem ho dát do postýlky, a on plakal tak lítostivě, že jsem k němu musela jít a nebyl k utišení a držel se mě jako klíště. Možná jsem tu dobu propásla kdy by to šlo líp.
Hedvika, dcerka 6 měsíců
  • 
12.10.2007 12:26:37
My jsme měli usínámí taky v pohodě až do té doby, nez malé začaly ve čtyřech měsících růst zuby. Dcerka usínala kolem deváté hodiny u prsu, spala do jedné nebo do dvou hodin, pak jsem ji nakojila a spala zase až asi do šesti, pak zase kojení a budily jsme se kolem osmé hodiny. Bohužel teď od toho čtvrtého měsíce co jí rostou zoubky (už teď, v půl roce jich máme osm) mi malá usímá s řevem až někdy v jedenáct hodin a to s ní musím několikrát skákat na baloně, protože když ji položím do postýlky je hned vzhůru a začne plakat. V noci mi kolikrát i po půl hodině začne v polospánku plakat, zvedá zadeček, cestuje po polstylce a nepomůže nic než zase balon nebo prso. Takže už dva měsíce v noci každou hodinu skáču na baloně nebo kojím:-(( Fakt na palicu!! Už jsem se rozhodla pro metodu nechat vyřvat (5,10,20), ale po těch příspěvcích co jsem tu četla mám obavu, že ani to nepomůže.. Jinak přes den je to zlatíčko, směje se, sama se zabaví,od čtvrtého měsíce se otáčí na bříško a teď se začíná plazit a přes poledne vydrží spát v kočárku i 3 hodiny. Ale ty noci už opravdu nezvládám! Poraďte někdo jak udělat aby zase spinkala jako dřív..
10.8.2007 20:40:09
Dobrý den,
jsem ráda, že jsem se podívala na tyto stránky. Pár dní se totiž rozmýšlím, zda dělám dobře. Syn má 4,5 měsíce. Někdy usne u kojení, jindy ale poplakává, je vidět, že chce usnout a nejde to - třeba když jsou vedra. To pomůže popláskávání po prdelce, klidně i silněji. A teď - právě nevím, do jakého věku si lze tohle dovolit, aby se z toho nestal špatný návyk... trochu jsem si obrázek udělala z vašich názorů. Zkrátka - každý podle sebe a jak mu to vyhovuje.....? -) Samozřejmě souhlasím, že když dítě není unavené, jak může snadno usnout, že? -) Je asi nesmysl očekávat, že dítě položíme a samo okamžitě usne, možná některé....
Mějte se všichni krásně!
Ahoj Pavlína*
  • 
26.6.2007 14:32:36
Ahoj,také máme Kubíka 4m,kojim a jinak v noci než u prsa neusne,nechci ho nechat plakat,protože má potom děsivé sny a budí se častěji. Děkuji a s dovolením použijeme tvou básničku. Dík Tereza
 Příspěvky 110 z 110 [Dalších 100 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.