| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když manžel nechce k porodu

 Příspěvky 110 z 293 [Dalších 283 >>]
Mrňus
3.3.2009 9:53:52
Souhlasím, i když ne tak radilkálně, hlavně mi přijde dost hysterické a ujeté to vydírání, jestli mě miluješ, tak tam půjdeš apod. To k ničemu dobrému nevede. nevidím nic špatného na chlapovi, který hrdinně (a to si myslím, že v dnešní době lné otců u porodu je) přizná, že na to nemá a radši počká za dveřmi. za ruku mě stejně tak může držet sestra nebo kamarádka. nemyslím si, že by mě manžel o to méně miloval. To máte vztahy založené na tom, jestli s vámi chlap odrodí?~;((
  • 
28.2.2008 13:40:20
Ať žije feminismus!!!~k~
6.9.2007 9:03:09
Já myslím, že muž u porodu být může i nemusí - dle uvážení, ale též bych jeho přítomnost neshazovala. Nicméně, když bych viděla, že přítel (manžel) k porodu nechce, nebudu ho nutit, tečka.
Jo a kdyby byl porod výlučně ženskou záležitostí, nemáme tolik porodníků - mužů, ne?:-)No něco je na tom lákat muselo..:-)
Amalie Poretová
  • 
6.9.2007 8:56:28
To je pěkná blbost.To musela napsat ženská co chlapa ani nemá.Do poradny jsem svého manžela nikdy netahala ale u porodu jsem ho chtěla.Viděl všechno,co se dělo a nikdy na mě chut mít nepřestal.Dokonce se k porodu těšil,a ted když čekáme po šesti letech druhé dítě,sám od sebe říká,že je moc zvědavý,jak to bude probíhat.Takže milá paní nebo slečno,najděte si chlapa nebo neshazujte lidi jako jsem já nebo můj manžel.
Jana, dvě děti
  • 
25.7.2007 18:31:57
Ahoj, protože jsme zdravotnická rodina, měla moje maminka přístup na porodní sál když jsem rodila druhé dítě. strávila ale se mnou jen maličkou chvilku, pomačkala mi ruku a řekla, že je se mnou a jí samotné přišlo nevhodné setrvávat déle vzhledem k intimitě porodu. každopádně bych o laskavost setrvat se mnou u porodu maminku nežádala (i když věřím, že by žádosti vyhověla), protože se domnívám, že by pro ní jako pro rodiče nebyl moc pozitivní zážitek vidět svoje dítě v tak vypjaté a bolavé chvilce i přesto, že přichází na svět už teď milované vnoučátko. Jana
G.
  • 
13.7.2007 14:47:59
Ty jsi ale kráva.
Andrea
  • 
9.5.2007 10:41:07
Rozhodně jsem svého muže nikam "netahala", k porodu šel zcela samozřejmě sám a dobrovolně, doma o tom nepadlo ani slovo, od začátku těhotenství nám to připadalo samozřejmé. A ten nesmysl o tom, že se nemáme divit tomu, že na nás partner ztratí chuť, mě dost povavil. Je to něco jako teorie o tom, že dokotor-gynekolog zákonitě musí být homosexuál nebo alespoň totální asexuál, po tom co každodenně vidí v práci. Žádný muž u porodu není nikým nucen koukat se partnerce do rozkroku a i přes to, že můj muž i tuto fázi porodu viděl, náš sexuální život po porodu to nikterak neovlivnilo. Připadá mi primitivní myslet si, že máme partnery u porodu a v poradnách na ultrazvucích jen pro to, že bychom to samy nezvládaly. Na víc můj muž by si narození svého dítěte nenechal upřít ani kdybych se jeho přítomnosti bránila(což bych nikdy neudělala).
Martina, 3 synové
  • 
27.4.2007 18:26:58
Se mnou přítel u porodu byl, i když se mu napřed nechtělo, ale nakonec to byl úžasný zážitek pro všechny a k synovi má krásný vztah, přestože spolu nemůžeme žít.
Martina, 3 synové
  • 
27.4.2007 18:26:20
Se mnou přítel u porodu byl, i když se mu napřed nechtělo, ale nakonec to byl úžasný zážitek pro všechny a k synovi má krásný vztah, přestože spolu nemůžeme žít.
Martina, 3 synové
  • 
27.4.2007 18:26:08
Se mnou přítel u porodu byl, i když se mu napřed nechtělo, ale nakonec to byl úžasný zážitek pro všechny a k synovi má krásný vztah, přestože spolu nemůžeme žít.
 Příspěvky 110 z 293 [Dalších 283 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.