| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Přijdeme od nového roku o stovky nebo dokonce tisíce korun měsíčně?

 Příspěvky 110 z 534 [Dalších 524 >>]
lucka 25
  • 
21.8.2007 22:06:26
já s tebou souhlasím a nepatřím mezi ty co berou víc peněz,ale je přece nsmysl,když udělají rovnou dan tak pak zase nám soc.slabším dát ulevu to by bylo to samí co je dnes a upřímně,kdo z nás má na pásce to co opravdu bere?a nesouhlasím s tím brát přídavky rodinám s dětmi at si to ty nahoře zkusí brat MT 7600 chtěla bych je vidět s tím vyžít.
  • 
11.7.2007 13:50:29
To co zase vymysleli je podlé,před rokem jsem otěhotněla a rozešla se s přítelem a chtěla jsem jít na potrat,ale když se začlo mluvit o tom že zvíší mateřskou rozhodla jsem se dítě si nechat s tím že teď už to zvládnu,ale jak vidím od vlády to byl jen způsob jak zvíšit porodnost,to že začas nám mateřskou sníží nám "OMILEM" zapoměli zdělit.
(Lenka)
Ja a dve male děti
  • 
21.6.2007 18:00:27
MAM NOROK NA RODIČOVSKY PŘISPĚVEK KDYŽ JSEM ROK BEZ PRACE? ČEKAME PŘIRUSTEK DO RODINY DIKY Ja
PajaMM
18.6.2007 14:50:05
Lucie,

MD ti uz skoncila, ta je jen par tydnu. Ty jsi ted na RD - rodicovske dovolene a ta konci, kdyz jsou tvemu diteti 4 roky.
  • 
18.6.2007 14:26:36
Vsechny zdravim.Mam 4letou dceru druhe dite je na ceste,jen me zajima jak je to z materskou?kdyz jsem cekala Sabinku nastoupila jsem v osmem mesici na MD no a tet nevim kdy mi zkonci.Muze mi nekdo prosim poradit kdy mi konci?dekuji vsem prosim pokud mozno piste na E-mail. jmenujisleucieaty@seznam.cz
Líza
14.6.2007 17:11:30
Freeze, musím přiznat, že tvoje rozhorlení nad tím, jak si to mají borkyně zkusit bez auta a s malýma dětma bez pomoci by vyznělo poněkud věrohodněji, pokud by sis to už i ty někdy zkusila. Možná si to rozhorlení nech na dobu, kdy si budeš jistá, že bez pomoci, bez auta a bez peněz v pohodě zvládáš výchovu svých dvou až tří dětí ;-)
14.6.2007 14:29:41
Naprosto s tebou souhlasím. Kariéristky, které dají přednost kariéře před dětmi, jsou velký egoistky. A hlavně když už se tady mluví i o těch financích, tak kdo si v dnešní době může dovolit soukromou pečovatelku svých dětí z klasického rodičovského příspěvku. A myslím si, že plno těchto "borkyň" (nebo aspoň se tak hrdě tlučou do prsou jaký jsou NEJJJJ!!!) mají partnery, který za ně makaj od rána do večera (a nejen v práci ale i doma) a oni pak "hrdě" si můžou studovat :o) Já mám vyšší vzdělání než pouhou střední, mluvím plyně 2 cizíma jazykama, zhruba za půl roku nastoupím na mateřskou dovolenou a nemyslím si, že na mě někdo bude čekat s otevřenou náručí jen kvůli tomu, že umím cizí jazyky a mám titul - ale velká nevýhoda URČITĚ budou děti - ale kvůli takovým omezencům přece nehodím děti za hlavu a nebudu budovat kariéru, jelikož jsme všichni nahraditelní a nikdo nám stejně nezaručí, že budem na stejném místě celý život a v lepším případě budem maximálně povyšovat (dokud je kam). Pro mě jsou nejdůležitější DĚTI !!! a ne blbá kariéra, která mi ve stáří radost neudělá - a plno kariéristek tohle zjistí, až když už nebudou mít šanci mít děti. A neplánuju si pouze jedno ale minimálně dvě a možná i tři ;o) Proč ne :oD Je to moje rozhodnutí! :o) Všichni to tady pořád tvrdí, ne??? :o) Závěrem chci říct, že i když maminky na rodičovském příspěvku "prý" nic nedělají a jen se válí, tak ať si to ty "borkyně" hezky zkusej s více dětma a bez pomoci druhejch a hezky bez auta a ať taky poznaj, jaký to je mačkat se v buse a třeba vám i tři ujedou než vás nějaký řidič vezme. Nemají povinnost brát kočárky (a neberou, když je plnej autobus). A pak tyhle frfny můžou konečně prohlásit: "VŠE ZVLÁDÁM A STÍHÁM I STUDOVAT" a možná jim k něčemu to studování bude a ne jen k tomu, aby si povídali s podlahou anglicky, až jí budou v práci vytírat ;o) Držím palce všem, co mají na prvním místě rodinu a především štěstí svých dětí!!! ;o)
22.5.2007 15:47:30
Mýsto toho aby páni poslanci byli rádi,ze se pomalu zacina zvysovat porodnost tak to takhle pos....
Za pární dní cekam narozeni sveho detatka,tak koukam,ze budu rada,kdyz s nim budu moct byt doma alespon 3roky.
Alice - jedno dítě, nezaměstnaná
  • 
21.5.2007 10:04:30
Naprosto s tebou souhlasím. Přestože mám vysokou školu v zahraničí, nedaří se mi najít odpovídající zaměstnání na zkrácenou pracovní dobu bez nutnosti přesčasů. A ženy, které nechtějí obětovat děti - to dnes fakt neletí.
Seno slunce
  • 
18.5.2007 7:40:10
Tak se podívejme jak na tom ta země česká je. dle statistik je v dobré kondici a nemá ani moc hloupé občany. ale už je to horší s politickou elitou a jejich názory na svět na rodinu na lidi atd. v celé EU se prosazuje sociální aspekt solidarity jen zase v česku začínají politici kašlat na lidí a preferují přitažení opasku dle vzoru tvrdé kapilatlistické školy USA. a co to pro nás lidi z česka znamená inu po vzoru USA budeme kupovat zbraně a jiné pomůcky k naši ochraně proto že lidi budou chtít důstojně žít a jestli nemají šanci legálně si zajistit peníze ovšem ne min.mzdu tak budou přepadávat, loupit, vydírat atd. policie ta nato nestačí a tak budou jen střílet po těch lidech a mnozí se knim přidají inu neznám špinavé prachy (víz p. V.Klaus)
 Příspěvky 110 z 534 [Dalších 524 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.