| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak Kamil ke svému jménu přišel

 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]
7.1.2011 23:31:49
Tak my u prvniho jsme rikali pytliku a narodil se matyasek manzel to jmeno slysel v nejakem obchode jak maminka volala na sveho syna.Pred skoro rokem jsme resili jmeno opet brisku jsme nijak nerikali ale prala jsme si pokud to bude holcicka aby mela druhe jmeno po me zemrele babicce.a po predcasnem porodu cisarskym rezem kdyz jsem se probrala z narkozy a videla tu nasi princeznu jsem vlastne videla moji babicku takze mame terezu marii.deti si jmena prinesou a rekla bych ze je i ovlivnuji v urcitych vecech!hanka~p~~:-D
14.11.2010 15:09:32
Kamilo,
já zase znám večerníček, kde vystupoval "větrný kohout Kamil" - byl to ten o těch dvou vrabčácích :-)

Můj brácha je Kamil, a kdyby nebyl, dala bych to jméno některému ze svých kluků, protože se mi líbí. Jinak je to jméno neotřelé a málo používané, takže když brácha ve škole něco provedl, řeklo se, že to udělal Kamil, a nikdo nemusel říkat příjmení a všichni věděli :-)
Kamila
  • 
6.2.2008 15:33:58
no přece RáchEL..ELi...logické.. a já nejsem Ráchel ale Kamila:-)
Líza
8.12.2007 20:03:30
Milijano, to je stejně legrační, jako bys Srbkám říkala, aby nedávaly normální srbská jména, protože co kdyby se třeba vdaly do Česka a jméno znělo divně ;-))), jinak Kamila, kterou (Parker-Bowles) všichni známe i v anglickém kontextu, bezpochyby internacionální je.
Mili+2
8.12.2007 18:09:15
Mne se taky nelibi,ale je to otazka vkusu...Ovsem varuju pred zenskou variantou.KAMILA vubec neni internacionalni.V Chorvatsku a Srbsku to znamena doslova velbloud.Predstavte si ze se vam dcera vda treba do Belehradu...
Jana, 36 týden těhotenství
  • 
25.10.2007 17:03:16
Jé, to je náhoda! Jsem v devátém měsíci těhotenství, čekáme chlapečka a boj o jméno u nás vrcholí. Všem známým a rodině ale od začátku tvrdíme, že se náš prcek bude jmenovat HUGO. Myslím si, že si někteří opravdu nejsou jistí, zda jméno Hugo (Hugísek, Huginka, Hugáček) nakonec opravdu nedáme...musím přiznat, že jsme si docela zvykli a můj manžel toto jméno dokonce napsal do seznamu svých oblíbených jmen....já to ale spíše vidím na Jakoubka, nebo Davídka.
jana, 2 děti
  • 
20.3.2007 21:43:53
NO, to se Ti nedivím, že jsi spokojená se svým jménem!!! Dali jsme holčičce taky jméno Lada. Protože je prostě překrásné!
17.3.2007 19:50:32
Jájo a všechny ostatní, pročetla jsem kousek diskuse. Popravdě, mě by asi napoprvé Jájin názor naštval, zvlášť když je fakt jako první, ale popravdě myslím, že napsala, že pokud si ho syn vybral, je třeba ho respektovat a i přesto gratuluje.

Samozřejmě, že to jde vše vyjádřit jinak a nebo se třeba nevyjadřovat vůbec. Každopádně příběh je to pěkný a fakt znamení jsou kolem nás:-) Osobně se mi taky jméno Kamil nelíbí, ne že by to bylo nehezké jméno, ale protože jsem znala Kamila, který byl sám o sobě hulvát a protiva a dost mi znepříjemňoval život.

Každopádně mamince moc gratuluji a přeji jen samou pohodu!!!
Ráchel, 3 děti
  • 
16.3.2007 16:13:34
no, to bych si myslela, že to je Eliška :) MMCH jeden z našich synů je Eliáš a běžně na něj voláme Eli... a na písku se otáčí všechny Elišky :)
MarkétaP + 4 dcerky
16.3.2007 9:38:51
Nevadí jim, že se jméno nelíbí, nevadila by ani upřímnost, ale vadí jim neomalenost - to se ti snaží celou dobu říct.
 Příspěvky 110 z 83 [Dalších 73 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.