| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Druhý pohodový porod

 Příspěvky 110 z 174 [Dalších 164 >>]
5.3.2007 10:45:02
k tomu, že už druhý takto vedený porod cítíš jako pohodový. Ale ten strach z porodu tě ani nezarazí? Tvoje podvědomí asi říká něco jiného.
Já se dalšího porodu nebojím, protože jsem ho prožila úplně jinak, bez těch otravných zásahů a většiny toho co popisuješ jako bezva.
Ale toto byl tvůj porod a ty jediná máš práco mít příjemné vzpomínky, když to tak cítíš.
Kritici porodů, naopak vítám porodní příběhy, aspoň vím, kam určitě nepojedu rodit a o které porodnici bych přemýšlela. No jooo je to trochu na jedno brdo pro vnějšího pozorovatele. Ale to skoro všechno že.
Dana
  • 
3.3.2007 0:02:21
Ach zase něco nového, co dobře dokážete! Řvu smíchy!
barus,dcera
  • 
2.3.2007 23:58:09
Ja bych to rekla strucneji - Jardaje neuveritelnej debil!
barus,dcera
  • 
2.3.2007 23:57:54
Ja bych to rekla strucneji - Jardaje neuveritelnej debil!
2.3.2007 23:10:14
Protože ty odpovídáš mně, Jarouši, a plkáš nesmysly. Jenomže ty jsi trouba, který si nedovede představit, že ve školství pracuje i spousta "neučitelů". Ale asi to nemá smysl ti něco psát, protože zřejmě máš vážné problémy s pochopením psaného textu. Jdi laskavě opruzovat někam jinam.
Milly36
2.3.2007 21:16:23
Hele, Jardo - tak to proste necti, kdyz Te to tak stve. A je to. Jak proste a jednoduche reseni.

Jo, a kazdy bojuje za to, co je mu nejblizssi a co se ho tyka - Ty jako chlap neotehotnis, ani neporodis, cili tato zkusenost je Ti cizi a netyka se Te (nevinim te z niceho, to Priroda...:-) Takze zeny chteji zlepseni podminek v porodnicich a podobne, to je preci logicke. A je logicke, ze Tebe to netankuje. Muzes bojovat za neco jineho, co tu tak proklamujes - treba proti nasili na zenach, ktereho se dopousteji, hm, kdo asi - jo, presne - muzi.

Co delas pro zmeny ve spolecnosti TY SAM? Odpovim si sama.
Leona, 2 dcery
  • 
2.3.2007 19:36:53
Jardo, jseš úchyl nebo co?
Když ti to tak vadí, co lezeš na stránky pro ženský....magore.
Sakra
  • 
2.3.2007 18:40:12
Jardo? Prostě táhni do pr*ele a nevopruzuj tady. Přehoď se na mašinky nebo na letadýlka a nemachruj tady nějakejma "inteligentníma" názorama. Prostě táhni. Sama jsem nerodila a zajímá mě to. A ráda si přečtu o porodu zas a zas. A nebudu sama. Zato ty máš doma nejspíš nějakou pěknou megeru, na kterou snad ani nemůžeš vlízt, natož jí udělat dítě. Jinak bys tady nevopruzoval. Jseš primitiv převlékající se do inteligentního oblečku jakoby supermana. Je mi Tě vážně líto. A víš co? Není. Jseš mi k smíchu, protože tady budou furt a furt články o zrození a Ty je budeš číst a číst a budeš buzerovat a buzerovat, ale stejně to nezastavíš... HOWGH
Dáša a Maruška (2005)
  • 
1.3.2007 23:10:51
O adopci uvažuji také a to dlouhodobě...ale těď momentálně jsem to zavrhla, něco jsem si o tom přečetla a když vidím, jak je to šíleně komplikovaný dlouhodobý boj...dostat dítě...navíc když prý můžete mít svoje, dostanete se automaticky někam naspod seznamu nebo vás vůbec nezařadí...
je mi z toho trochu smutno, ale zatím jsem to vzdala. tak hodně štěstí.
D
 Příspěvky 110 z 174 [Dalších 164 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.