| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Probiotika ve výživě kojenců a dětí

 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]
24.11.2007 0:28:29
Milé maminky, dozvěděla jsem se o produktech, které obsahují podle studií nejsilnější probiotika. Jsou na bázi BIO - všechny složky čistě přírodní, bezlepkové a vhodné pro diabetiky.
Moc se mi líbí jeden z nich, který obsahuje omega 3 mastné kyseliny (DHA a EPA), které podporují správný vývoj mozku a mozkovou činnost zejména u dětí. DHA je základem pro tvorbu nervových buněk( neuronů) a EPA zajišťuje přenos nervového vzruchu.
Obsahuje ještě další složky, které podporují imunitu a celkovou odolnost organismu. Mám výbornou zkušenost u holčičky po mozkové obrně.
Kdo máte zájem o informace, napište mi na mail.
halali5@seznam.cz
zdenek
  • 
21.7.2007 20:59:31
nevěř všemu co se šustne, známá skusila makrobiotiku ze pry ji to spravi alergii a potom co zacala normalne jist se ji alergie zhorsila tak ze musela zacit brat prasky,clovek je uz par desitek milionu let vsezravcem... k tomu GMO- jaký je rozdil kdyz pozadovane vlastnosti vyslechtis a nebo geneticky upravis?-krome casu, si myslis ze psenice,atd. co sme jedli pred dejme tomu 500 lety byla totozna s divokou? vubec ne! naopak GMO umí alergeny z potravin odstranit napriklad spoustu lidi co umira na anafylakticky sok po ochutnání buráků by to ocenilo- stací zablokovat gen pro výrobu specifické bílkoviny a můžou to jíst.
na tom uz se pracuje.
Lu-cie
28.2.2007 10:21:23
pro zdraví vývoj vašeho dítěte doufám že žádné nemáte..........
Lassie
  • 
20.2.2007 15:28:27
Co třeba užívání lactobacillu v tabletách? Třeba by to pomohlo, navíc je to dobré i pro jiné zdravotní obtíže.
20.2.2007 13:49:45
Mám 7měsíční dceru a má nejspíš atopický ekzém.Kojím a mám zakázané mléčné jídlo.mám ale pocit,že když nedostává do těla žádná probiotika ,horší se i plet a tím i ekzem.Nemá te s tím prosím někdo zkušenosti?
Eva
  • 
19.2.2007 20:11:13
Neřekla bych že ti co jí jogurty a maso jsou o něco míň zdraví, než ti to to nejí. Znám pár lidí co nejí maso a taková bílá barva pleti se nevidí. Já hlídám malému jaké maso jí převážně z domácích chovů a jogurty jí různé hlavně holandia a je zdraví jak řepa, chtěla bych vidět malé dítě kterému by se nedávalo maso a mléčné výrobky to by jedlo obilí, to by byla pěkná bledule. Ti co nejí maso jsou jedině tak nemocní. Beru, když někdo nejí vepřové a hovězí, ale kuřecí a králící a taky krůtí si myslím, že do jídelníčku patří a hlavně dětí. A jestli to tam někomu hnije tak stejně je to jedno, 150 let se nikdo nedožije. A ve starých dobách se lidí zase tak vysokého věku nedožívali. Moje babička se dožila 93 let a maso jedla. Jinak malému dávám od Nestlé Junior mléko bifidus chutná mu a od malička ještě nebyl nemocný, jen párkrát rýma. A to jsme měli ted všichni virózy a chřipky.
P.
  • 
18.2.2007 17:19:38
ano,přesně tak, zkuste makrobiotiku a máte po atop.ekz., alergii a vám to jedině prospěje, potraviny bez EE,KOnz., stabilizátorů. chcce to hodně času, a hlavně pevnou vůli a úsilí.
P.
  • 
18.2.2007 15:57:28
doporučila bych jednoznačně přejít na makrobiotiku, to se alergií,lupenek nebo astmatu zbavíte napořád,chce to jen silnou vůlí a důslednost.
P.
  • 
18.2.2007 15:52:44
tak protože mléko a mléčné výrobky člověk k životu vůbec nepotřebuje, a děti taky ne. Mléko a ýrobky z něj jsou upravované a jsou kyselé a zbavují kosti vápníku. Za druhé maso by člověk neměl také jíst protože ve střevě hnije. Všechno obsahuje plno éček , kondenzátorů, stabilizátorů a jiných sraček a pak se divíme. Kdybychom se měli všichni vrátit ke stravě kt. se zde jedla před 500 lety, tak bychom byli zdraví,čili kdybychom jedli negeneticky modifikované potraviny. Ale to si myslím,že na to spousta z nás kašle a pak se diví. Přečtěte si o makrobiotice, tak bychom se měli stravovat. Ale přesvědčit lidi a rodiče aby dětem nedávali mléko-alergen,maso-kt.zahnívá, živočišné tuky, bílý cukr a podobné humusy, by dalo velkou práci , lidé o tohle nemají zájem a jen se setkávám se spoustou výmluv. Ale každý je svého štěstí strůjce sám.
  • 
18.2.2007 14:50:32
Ahoj, doporučila bych oba vynechat mléčné výrobky. Pokud si to bez mléka nedovedeš představit (já tedy ne:-)), tak určitě vynechat syrové mléko a výrobky z kravského mléka kupovat pouze kysané. Kamarádce si tímto krokem zlepšil atop u kluka do 14 dnů.
Mě jako alergikovi pomohlo omezit-vyloučit bílý cukr a bílou přeničnou mouku. Je důležité "odlehčit" práci střevům, kde je základy imunity. Taky si více dávám pozor na EE, žádné hotové jídla (i v hospodách mohou vařit z pytlíků) a uzeniny, taky chleba kupuji balený a přečtu si, co obsahuje (existuje i chleba bez konzervantů). V bylinkářství ti jistě doporučí nějaké čaje či koupele, bylinky ale účinkují dlouhodobě, nečekat okamžitý zázrak. Mě pomohlo Lapacho, ale to asi není pro dětičky. Co dovolená u moře?:-) Eva
 Příspěvky 110 z 56 [Dalších 46 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.