| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hustotu vlásků nezvýšíte stříháním

 Příspěvky 110 z 37 [Dalších 27 >>]
mia
  • 
9.9.2010 19:16:39
když to měl můj malý,lehounce jsem mu to seškrábala,sledovala jsem ho pořád a nezdálo se, že by mu to vadilo,po seškrabání to měl chviličku zarudlé a od té doby máme naprostý klid,kdyby to pod tím bylo mokvavé nebo do krve, nedělala bych to..jestli to je kvůli mazu,tak by tomu olej mohl vadit a proto se to opakuje,já o tom nevěděla nic,mudr prý, že to zmizí, přišlo mi to odporný a tak jsem to odstranila a pohoda,snad se nám to už nikdy nevrátí.Ale doktoři jsou školení a maj praxi..
  • 
29.3.2008 21:44:54
Ahoj,my máme stejný problém.Natálka má dlouhé,žluté, vlnité vlásky a jakmile učešeme dva culíky ihned nám vylezou mázky na hlavičce,jak to má ulíznutý,tak je to hrůza a ničím to nejde sundat a hlavně si malá strašně nerada myje vlásky,o položení do vany ani nemluvím.Tak až něco vyzkoušíte,prosím,poradťe,díky moc.pa Petra~g~
Enri, Mája1/02, Pepe10/04
  • 
6.4.2007 15:37:25
Já jsem stříhala malého asi v roce a půl. Měl krásné kudrlinky a do té doby byl nestříhaný a začaly se mu dvojit vlasy. Posadila jsem si do jídelní stoličky a pustila mu krtečka a mohla v klidu pracovat. :)
22.2.2007 20:04:10
Jo a všichni ti rozumbradové se jí zase bude ptát, proč nosí ten chlapeček růžovej svetr... :))
22.2.2007 20:02:31
Ony se ty znaky mohou projevit i ob několik generací...
Zuzana, 2 vnoučata
  • 
22.2.2007 8:29:00
Je to tak - všechno je genetika. Vylepšit vlasy ostříháním nelze, pouze upravit. Zato zničit vlasy špatným zacházením, to jde lehko! Moje dcera má odmalička normální, spíš jemné vlasy. Její muž má tvrdou, hustou hřívu. A jejich děti - moje vnučka je sice podobná tchyni mé dcery, která má též husté vlasy - ale jemné vlásky zdědila po mé dceři. A můj vnuk - obličejem je do našeho rodu, nicméně bohatou hřívu zdědil po svém otci! A co se týká zničení vlasů, s tím mám bohaté zkušenosti. Pokud má někdo pevné, tvrdé vlasy, může s nimi celý život dělat divy, barvit atd. a obvykle se kvalita vlasů zhorší třeba až ve vysokém věku. Já jsem měla normální vlasy, nechala jsem je narůst téměř do pasu, pak jsem je barvila - tehdy tak kvalitní barvy nebyly, dokonce mi je u kadeřníka párkrát obarvili peroxidem, když jim došly tehdy nejkvalitnější barvy té doby od firmy Schwarzkopf - a samozřejmě, vlasy se poničily, nyní jich mám polovinu a neodvážím se je barvit nějakým odbarvovačem, používám pouze Hennu. A musím potvrdit, že používáním Henny se jejich kvalita zlepšuje, jsou lesklé, vlas je obalený ochrannou vrstvou. Je nutno ale Hennu nechat působit hodně dlouho - třeba 8 hodin.
Zdislava a kluci
14.2.2007 8:43:12
tak jsem kousek jeste zkousela vycesavat po oleji a docela to slo,jenomze po tydnu se mu to tam dela znovu,tak az pujdu do poradny tak se mudr zeptam,ktery z tech dvou vyrobku je lepsi.....
diky za rady
zdi
13.2.2007 11:16:49
Nám taky na šupinky pomohl šampon - stačilo jedno umytí. Tenkrát jsem používala Johnson´s baby.
13.2.2007 11:15:08
Na šupinky bylo skvělé mazání Vitella U Nutrilotio. K dostání v lékárnách, cena něco přes stovku. Namaže se na hlavu,šupinky se po čase odloupnou a kůže pod nimi je krásně zhojená díky obsahu panthenolu a urey. Opravdu funguje. Šupinky se pak hlavně nevrací zpět. U oleje zůstane kůže zapálená a většinou dojde k opětovné tvorbě.
Albeka
  • 
11.2.2007 23:36:06
..a proč ne? Myslíš,že speciální kosmetika pro děti je v něčem tak výrazně jiná..lepší? Jinak,jestli tě mohu uklidnit,k mytí svých dětí jsem nepoužívala kosmetiku žádnou,žádná /a to i ta speciální/jim nevyhovovala...pokud měli výše zmíněné šupinky,zabralo to 100%,syn používá tento šampon stále /dnes 12 let/ dcerka používá šampon "už ani slzu" na blonďaté vlásky střídavě s výše zmíněným..nevidím v tom problém...
 Příspěvky 110 z 37 [Dalších 27 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.