| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dobré manželství není samozřejmost

 Příspěvky 110 z 232 [Dalších 222 >>]
19.7.2015 11:12:25
Tak ctu tady ty clanky a marne hledam odpoved na me "trapeni". Mam manzela, ktery se posledni 3mesice chova ke mne odtazite,na otazky odpovida velice strucne,nesmejeme se spolu(tak jako drive), sex...pripadam si jako zoufalec loudil,ani prilezitostne nesmele doteky nejsou....
Je v tom jina zena? Napada me otazka...
Jinak s peci o deti me maximalne pomaha, kolem domu take dela,co je potreba,i uvari...
Tak na co si vlastne stezovat,ze?!
Jenomze, co delat, kdyz to fyzicno a spolecne stravene chvilky tak chybi. Jak prolomit jeho nezajem... Co jsem udelala spatne nebo delam, ze nasel poteseni v jine naruci???
Babo rad!!!!~n~~n~~n~
Olga (syn: 4 roky, dcerka: 1,5)
  • 
5.3.2010 22:27:56
Ahoj mamčo, myslím, že Katka si váží toho, co má. Jen je prostě unavená a možná trochu vyhořelá. Tvýmu dítěti je 7 let a už to není taková honička jako s menšími. A víš co? Já myčku mám, ale 1x až 2x denně jí vyndavám a zase nandavám. A taky mě to nebaví. Každý den, den za dnem. Sotva to uklidíš, už zase máš co uklízet. Ono se říká: 100x nic umořilo osla.
Myslím, že za pár let si taky budu říkat: na co jsem si to vlastně na té mateřské stěžovala. Už si ty pocity totiž nebudu pamatovat.
Ale to, co cítí Katka (a spousta přispěvatelek), je na mateřské hodně časté. Pozitivní je, že víme, že tyhle pocity nemáme jen my jediné, ale i další maminy. A že to není nic nenormálního.

Nicméně v jednom máš pravdu: člověk by se měl snažit radovat z maličkostí. Pozitivní myšlení má něco do sebe.
Alex
22.10.2009 20:15:13
Jestli nejste spokojeni se svými vztahy přečete si tohle. Začnete možná vidět věci jinak.
http://tlusty-muz.blog.cz/0909/ja-jsem-ten-tlusty-muz
Jarka
  • 
5.9.2007 8:19:09
Jo holka, to si myslí všichni. Ale život přináší to co neočekáváme. Přeji ti, ať tě to nikdy nepotká ale hlavně, v příadě, že ano, ať máš na to sílu. Jarka
mamča - syn 7 let
  • 
7.5.2007 8:26:51
Po přečtení Tvého volání o pomoc nemohu nenapsat pár řádků. Řekla bych, že dle Tvých slov, máte všechno, co byste chtěli mít a to krásné si nedokážené vychutnat, prožívat každý den nanovo. Mít zdravé děťátko, být s ním každý den doma, vše s ním prožívat, manžel má práci, máte se dobře, chodí nakupovat a Ty jsi z toho všeho unavená. Možná by ses měla přihlásit do pořadu Výměna manželek. Tam se převážně hlásí ženy Tvého typu, které si neváží dobrého zázemí, že mají všechno co by mohly mít přiměřeně ke svému věku, financím. Uvědom si, že jen fakt, že máte děťátko, manžel má práci, že to není v dnešní době samozřejmost. Co lidí touží po děťátku, po práci, aby si mohli lépe žít a ty jsi z toho dobrého žití unavená. Za 3 roky manželství se citíš ve stereotypu. Co budeš dělat následující roky. Zřejmě jsi asi nedospěla. Neměla si se ještě vdávat a mít dítě, protože sama jsi ještě dítě. Zkuste se nemít aspoň jeden den tak dobře jak se máte a možná si uvědomíš, jak pěkně se máš. Když Tě nudí vaření, uklízení, mytí nádobí. Měla jsi zůstat asi svobodná, protože toto jsou činnosti, které by ženu-matku měly naplňovat. Investuj a kup si myčku na nádobí. Zřejmě s manželem vůbec nekomunikujeme, když neví, že Tě mytí nádobí nebaví a myčku už dávno nemáte. Jsem 14 let vdaná, jsem maminkou a nic v životě neberu jako samozřejmost. A každý den se s manželem radujeme z maličkostí, protože z těch se stávají radosti velké.
Marťa
  • 
14.2.2007 14:54:53
Ano, není to důležité ( mě 35), ale přišla mi tvé názory zajímavé, tak jsem hodila drobnou sondu. Jarda se baví...však od zábavy to tu také je,ne? Ale dr.Šmolku miluju..............(jeho lidská nadhled nad všemi "hloupostmi"světa).Je fajn.
13.2.2007 21:54:08
Teda nevím, nakolik to souvisí s tématem (především mi vadí Jardovy řeči, ať jsou míněny vážně nebo jako provokace), ale budiž - 34.
Marťa
  • 
13.2.2007 21:15:45
Mirko, můžu se zeptat, kolik ti je let?
Marťa
  • 
13.2.2007 21:03:00
Jasně, Miruš, je to v poho.Je to neuvěřitelné, cozde rozvířil jeden příspěvek jedné "nešťastné" maminy. Je zajímavé to sledovat.
13.2.2007 16:54:34
Aha, promiň, Marťo:-). Už jsem tak zblblá občasnou nevraživostí na Rodině, že jsem to pochopila jako rýpání...
No nic. Ale ona by i ta opravdická kultura taky bodla...
 Příspěvky 110 z 232 [Dalších 222 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.