| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku S kočárkem jako se psem

 Příspěvky 110 z 166 [Dalších 156 >>]
hh
15.2.2007 16:47:00
do většiny budov se nedostanete s kočárkem z toho důvodu, že všude jsou schody - na městském úřadě, v knihovně, na poště. Jediné místo, kam by se dalo dostat je společenský sál, zde je však vstup s kočárky též zakázán, protože tam mají parkety. Takže už druhým rokem nenavštěvuji knihovnu, na úřadě zvoním, ať to přijdou vyřídit dolů nebo ať mi pomohou s kočárkem alespoň do přízemí budovy. Jedinou útěchou může být, že kočárek dítě potřebuje tak 3 roky, invalidní vozík, který by měl stejný problém v těchto místech, bohužel většinou nemá časové ohraničení.
Marťa
  • 
14.2.2007 15:30:09
To je hezké a je fajn tyto obchody ignorovat. Ale když jsi na malém městě, zjistíš, že se vlastně nedostaneš nikam. A kdo z nás si v dnešní době dovolí nechat dítě bez dozoru před obchodem,lékárnou, knihovnou či úřadem? Nebo mají všichni pocit, že ta mamka nemusí tři roky vyřizovat nic, či 3 roky nenakupuje? Ne každý má tu možnost, aby vlastně denně někoho žádal o hlídání mrněte kvůli běžným věcem.
Marťa
  • 
14.2.2007 15:12:02
Vážení dopisovatelé, s hrůzou zjišťuji, že civilizace nedošla do více měst...V televizi se neustále bojuje za zrovnoprávnění těch či oněch menšin...Ale maminky s kočárky...tři roky téměř odtrhnuty od civilizace. Dříve jsem si toho nevšímala, ale rok jsme s dcerkou mobilní pouze s dětským kočárkem - a já žasnu. Nefandím velikým supermarketům, ale po roce musím říci "Sláva nové Hypernově" u nás v Orlové. Téměř jediný obchod, kde nakoupím i s miminkem. Jinak by rodina byla např.o hladu, neboť manžel se vrací večer z práce...A po Novém roce mne čekal nový šok. Radní nám otevřeli nový aquapark. Hurá - vyrážíme s oběma dcerkami plavat. Co to? Na vchodu přesně tento znak přeškrtnutého kočárku. Že bych vzala plavat jen tu starší a tu malinkou nechala čekat v kočáru před vchodem? Nebo máme jít přes celé město v zimě pěšky?Jak je možné, že není bazén pro všechny? Ve 21. století?A co Baby kluby Plaváčků? To ta mrňata docházejí "po svých"? Hlava mi to nebere. Děkuji za vaše články, které jsou zjištěním, že nejsem rozhořčena sama. Jak bojovat?
8.2.2007 22:00:00
Díky za zkušenost z Neratovic, mně paní ředitelka tvrdila, že si na situaci "nikdo nestěžuje". Saša
7.2.2007 18:49:35
Hele Bobe, tak mě napadá - měla by tedy ve studovnách být i cedule "zákaz vstupu osobám s postižením sluchu" případně rovnou "zákaz vstupu důchodců", ne? Ono přeci spousta ze starších lidí špatně slyší a když špatně slyší, tak křičí... A to přeci také ruší :-D A nikde není jistota, že se nebudou chtít na něco zeptat :-D

Jenže to by si nikdo nedovolil, že?
Helena
  • 
2.2.2007 16:33:32
Řídím se pravidlem: Kde nechtěj mě i s kočárkem, tam nechodím!!!
Helena
  • 
2.2.2007 16:31:01
V Lounech byl svého času obchod "Dětský svět". A myslíte, že pustili dovnitř maminku s kočárkem?! Nepustili!!! A musím podotknout, že to nebyl žádný malý obchůdek, kde by to člověk ještě chápal. Samozřejmě zkrachoval.
Toranoko
  • 
1.2.2007 12:21:04
No, Martino, ted se teda musim Boba zastat - kdyby cetla celou diskuzi a ne jen nazvy prospevku, ktere si navic vykladas po svem, mozna bys pochopila, za tady byla opravdu rec o studovnach...
martina
  • 
1.2.2007 10:32:22
Ty kecas!
clanek se jmenuje: Dite v knihovne!a Tvuj komentar k tomu byl: surova bezohlednost!
Toranoko
  • 
31.1.2007 17:57:44
Ja bych rekla, ze je moudrejsi ho povolit s urcitymi opatrenimi - treba odpovednosti majitele za to, co pes provede, kosikem, apod. Ja sama jsem vetsinou nemela problemy, pokud jsem si psa vzala do tasky na nakupni vozik, a to ani v hypermarketech [Letnany, Tesco apod.] Ono je tezke, kdyz jedu nekam na navstevu, a nakoupit musim, nechat psa v uplne cizim prostredi samotneho doma - podle me je mensi zlo ho vzit s sebou a hlidat.
 Příspěvky 110 z 166 [Dalších 156 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.