| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Krkavčí matka za mřížemi - příběh nekončí

 Příspěvky 110 z 161 [Dalších 151 >>]
Eva Suchá
  • 
24.2.2013 20:48:22
Byla jsem ve věznici s Monikou Kafkovou.Několik let.Je velice arogantní,domýšlivá a cítí se ublížená.Posílá si žádost o milost a věří,že půjde domů po polovině trestu.Na stěně má vyvěšeného psa a stále naříká,jak se jí po něm stýská.Těžko si umíte představit namyšlenější ženu.Stále mele o tom,že bude mít dítě.Píše si s několika vězni a plánuje s nima život.Ještě asi budeme koukat.Měla by být zavřená stále.Kdyby to udělala dnes.dostala by doživotí a ne směšných 10 let.
30.1.2007 9:26:35
Milý Romane,
těžko můžeš paušalizovat, že co žena - to předpisová matka. Jsou prostě i takové případy co popisuješ, ale ve srovnání s NORMÁLNÍMI matkami jich asi zdaleka tolik není, čili těžko z toho dělat pravidlo, že? A mimochodem - mrkni taky na statistiky kolik mužů děti sexuálně zneužívá v poměru k ženám. To už ti nevadí?
  • 
29.1.2007 23:11:20
Už mi to samé nabídla autorka článku. Tak snad se zadaří a petice bude vyvěšena na hlavní straně.
Díky za podporu. Jana
Radka,Kryštůfek 6/06
  • 
29.1.2007 19:42:30
Jenom mě napadlo, jestli by nebylo dobře tuto petici hodit na hlavní stránku, jako samostatný článek. Já jsem tady nováček a neumím to, ale určitě by to bylo dobré, protože takhle se k tomu dostane jenom ten, kdo přečte celou debatu až do konce, a myslím, že je to škoda.
  • 
29.1.2007 19:15:36
Děkuji za upozornění, vím o tom. Petiční výbor není, petici jsem sestavila já a podávat ji budu více správním orgánům. Ostatní náležitosti: text, jméno a příjmení, podpis jsou zachovány, takže jestli dovolíte, ostatní na petici doplním, až se mi archy vrátí zpátky. Zatím je potřeba co nejrychleji sbírat podpisy. A na tom už nás pracuje hodně..
Díky, držím palce!!!
Jana
Evas2
28.1.2007 22:36:28
Dovoluji si upozornit, že na petici by mělo být uvedeno i to, kdo petici pořádá.. viz informační server Občanské společnosti www.obcan.ecn.cz
Na petici musí být uvedeno:

* text petice
* jméno, příjmení a bydliště toho, kdo petici sestavil nebo jména, příjmení a bydliště všech členů výboru
* jméno, příjmení a bydliště toho, kdo je oprávněn členy petičního výboru zastupovat
* adresát petice (správní orgán) a datum.
  • 
26.1.2007 17:25:25
Ahoj, podpisy sbírej jak jen to půjde a pak pošli zpět. Dala jsem si na to 2-3 měsíce. Díky moc za zájem a držím palce!
Jana
Evas2
26.1.2007 15:45:49
Ahoj, díky, že jste se toho ujala a tato diskuse tedy nevyzněla jen tak naplano. I já se ráda přidám k získávání podpisů, myslím, že to je to nejmenší, co bychom mohli udělat. Zárovneň děkuji Bohu za to, že existují takoví lidé jako je Maceška nebo např. paní Vodičková z FOD, kteří investují svou energii a schopnosti do pomoci opuštěným dětem, a tak trochu to svým příkladem učí i nás ostatní.
Radka,Kryštůfek 6/06
  • 
25.1.2007 22:24:43
Ráda se k této akci přidám, jenom bych ráda věděla, do kdy tak bude trvat, respektive, kolik času mám na sbírání podpisů.Díky za dobrý nápad.
  • 
24.1.2007 23:37:59
Posílám slíbený text petice. Je určena všem, kterým není lhostejný otřesný případ utýrané Moničky Kafkové a osudy jiných týraných dětí.
Vytiskněte si jej a po nashromáždění co největšího počtu podpisů zašlete zpět na adresu:
Daniel Bartoš
11005
Praha 05, P0 B0X č. 4

Čím víc nás bude, tím líp. O doručení na příslušná místa se už postaráme. DÍKY.

P.S. Nezbytnou součástí petice je otištěný text na každém archu a jméno, příjmení, adresa a vlastnoruční podpis.
Tyto náležitosti nesmějí chybět.

PETICE
My, níže podepsaní občané České republiky, žádáme, na základě otřesného případu utýrané dvouleté Moniky Kafkové, námi volené zástupce o okamžitou změnu Zákona o rodině a Zákona o sociálně-právní ochraně dětí, aby byl konečně vybudován takový sociální systém, který by chránil nezletilé děti před tyrany v jejich okolí.

Monika Kafková byla po dvouletém pobytu v kojeneckém ústavu navrácena zpět do rodiny k matce, která ji týrala už jako novorozence, a které byla holčička odebrána měsíc po narození. Ačkoli tato psychopatická matka dostala podmíněný trest s dvouletou zkušební dobou a byla jí nařízena psychiatrická léčba, získala neuváženým rozhodnutím soudu děvčátko zpět, aby ji po měsíci bití, kousání a svazování ubila k smrti.


Tímto podpisem se přidávám k celorepublikové petici:


JMÉNO A PŘÍJMENÍ ADRESA PODPIS
 Příspěvky 110 z 161 [Dalších 151 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.