| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vánoční reklamace

 Příspěvky 110 z 23 [Dalších 13 >>]
Katka,Kuba, Lukášek
  • 
27.12.2009 23:17:46
Pokaždé mě články autora pobaví, dokáže lehce brát život s nadhledem a nad většinou článků nemusí člověk hluboce přemýšlet, jaký že to měly smysl. Jsou humorné - některé více a některé zase méně, avšak každý si najde to své.Zarážejí mě reakce - cože to má být? To má být jako legrace? Většina těchto škarohlídů nemá takto lehkou ruku pro psaní a dělá jim problém sesmolit i pár větiček,... ale dobře se kritizuje!Ráda bych si přečetla i něco od nich, pokud by našli odvahu.Těchto pár lidí patří právě mezi ty, co očekávají články nad kterými budou nuceni k přemýšlení o jejich důležitosti nebo články u kterých se budou popadat za břicha. Je tu ovšem ale i střed, právě tyto řádky, které nejednoho člověka potěší, či jen tak pohladí na duši, aniž by měly onen mystický "smyl". Prostě tu jsou pro nás, pro potěšení...
-Rachel-
4.1.2007 10:33:30
Podle mě byl článek jen doplněním předchozího a některá přirovnání mě fakt rozesmáli. Pravdou je, že pan Nágl už napsal i lepší fláky.
A všem těm , kdo odsuzují početné rodiny - až budete v důchodu, budete rádi, že je v tom státě někdo, kdo na ty důchody vydělá (a věřte že vaše dvě maximálně tři děti vás svými daněmi neuživí) pokud vůbec naše generace nějaké důchody dostane...
Olina
  • 
1.1.2007 14:57:23
No to já taky nevím. Možná až budu mít tolik dětí,tak mě taky jen tak něco neodradí a praktikující věřící jsou většinou připraveni na konfrontaci.
Když člověk cítí nejistotu, chytá se stébla. Pak si někde přečte, jak mu to stéblo někdo těžce pomlouvá a znevažuje. Já mívám v takové chvíli pocit topení se a nutkání zaútočit. Většinou to smažu dřív, než to pošlu. Někdo třeba ne. Je to pochopitelné a lidské. V každém případě debatuju tak, abych se ráno nemusela stydět podívat do zrcadla.
Opravdu to tak dělám, ale zase na druhou stranu vidíš, že jsem nekontrolovaně přechytralá, takže se ty špatné vlastnosti musely zákonitě vyboulit jinde :O))).
kiara
  • 
1.1.2007 11:57:31
Jako reakce na článek to sem asi nepatří, ale taky by mě opravdu zajímalo, jak je na tom paní Náglová. Já mám dvě děti a trpívám pocitem, že se jim dostatečně nevěnuji (i když objektivně se jim asi věnuji dost a dost) a vím , že podobným pocitem trpí i maminky jedináčků. A to jsem stále ještě na mateřské, takže relativně čas na děti mám, co teprve přijde, až budu chodit do práce? Vím, že starší děti se zabaví samy, ale také potřebují mít rodiče jen pro sebe. Při sebelepší organizaci práce si to nedovedu představit. Nic neodsuzuji, jen mě to opravdu a prostě zajímá, jak si to řeší maminka 11-ti dětí. A nechci reakci pana Nágla, mě opravdu zajímá jeho žena.
  • 
1.1.2007 11:54:45
Taky se mi články autora líbí, lepší než věčné stěžování některých autorek. Jeho články čtu vždy jako první, vážných témat je dost a určitá míra odlehčení je velmi přijemná. Komu se nelíbí ať nečte. Rozhodně článek může pobavit, zpříjemnit den, jeho předchozí článek byl super - myslím,že hodně lidí by občas potřebovalo vylepšit paměť. Nevím komu co dají reakce typu nudne, nelíbí apod. hlavně několikrát jedním autorem psané dokola. Tak článek nečtu a neunavuji ostatní svými výlevy, které žádný přínos nemají.
1.1.2007 8:17:24
No, mně někdy příjdou některé ženské tady jako supi. Sesypou se na člověka a nitku na něm nenechají suchou. Hlavně najít něco špatného, že. :o(
Teď vůbec nemyslím Tebe, Olino.
Vždyť jde říct svůj názor v klidu a bez emocí. Prostě nelíbí. Hotovo. Nemusí se líbit všem. To je vpořádku. Jen nevím, proč má někdo potřebu neustále rozebírat a napadat systém jaký vládne v jednotl. rodinách. Např. u p. Nágla, počtu jejich dětí, víře... jak jsi psala. Já se divím, že to třeba právě p. Nágla apod. neodradí.
Olina
  • 
31.12.2006 19:52:40
Já jsem si jenom tak zašpičkovala. Můj šálek čaje tyhle články nejsou, ale "proti gustu žádný dišputát". Rozhodně neurazí.
O své rodině pan Nágl píše ve starších článcích a myslím, že tam nějaké podrobnosti jsou. Taky bych si ráda přečetla něco i od paní Náglové, ale třeba na to není, aby si plácala játra na netu.
Koho takovéto články potěší, nechť si je vklidu vychutná. Jedná se opravdu o legální a nevinný doping.
Kruciš, dneska jsem přetáhla.
Mimochodem, pamatuju se na jeden z prvních jeho článků(nebo vůbec první).Rozpoutala se tam zuřivá diskuse o počtu dětí (myslím 11), víře, a tak podobně.
Linda
  • 
31.12.2006 11:13:29
ach jo.rozhodně se tu nemusí řešit jen porody a potraty, ale v tomto článku rozhodně nic nenacházím. asi mám jiný smysl pro humor.
Akraš
  • 
31.12.2006 10:32:11
Lindo, můžeš klidně i brečet. Každý, ať si dělá, co chce!

Já myslím, že je to vtipně a hezky napsáno, autor je slohově velmi nadaný. Prima!!! Tleskám!!!
pedrino
31.12.2006 1:28:49
O to víc, když jsem si přečetl dopis páně autora Ježiškovi ...:-)

Jakoby to člověk viděl v živých barvách a úplně to chápe, jaký to povznášející pocit.

Krásně mi to vyvětralo hlavu :-)
 Příspěvky 110 z 23 [Dalších 13 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.