| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pytel s brambory

 Příspěvky 110 z 87 [Dalších 77 >>]
Petru
  • 
11.12.2006 13:35:45
jediné štěstí máte, že nevím, kam dřív skočit a tady mám vždycky jen chvilku, BUBUBUBUB.....
Lavanda
11.12.2006 13:26:35
Petru, nestraš. :o)
Petru
  • 
11.12.2006 13:22:12
Budilko, neplač, nebo vám to vynafradím já, a to bude Jarda jenom béčko. :))))
Lavanda
11.12.2006 13:09:04
Cizinko, musím ti sdělit smutnou zprávu, že po zavedení zvěřejňování IP adres se po Jardovi Vševědovi Všudybylovi slehla internetová zem. Máme smůlu, už si asi nebudeme moci přečíst jeho duchaplné postřehy a rozbory našich osobností...
cizinka1
11.12.2006 10:47:03
Jardo, nejen ze jsi neuspesny jasnovidec ale i spatny pozorovatel a ctenar. Musim se zastat Lizy a Dasi, ktere byli proti sve vuli a prohlasenim zarazenene k feministkam: Liza v techhle diskusich spise feministkam oponuje, a Dasa jeste pred par tydny mi tvrdila, ze o feminizmu jeste nikdy se nezajimala. S Lizou mam spolecne jen to, ze jsme oba vdane za cizince, s Dasou blond vlasy a dobre vysledky v IQ testach. Jakoz studentka americke university delala jsem take GRE, a upozornuji, ze to nejsou zadne psychologicke testy, ale testy, tezce zavisle na latce bakalarskeho stupne americke university:-)) (to abys vedel o co jde, a dal uz si neztrapnoval, pokud budes chtit se popovidat o tom). Budilka je mi moc sympaticka, ale o jeji vztahu k feminizmu neni mi moc znamo.
S manzelem jsme gurmani, takze spatne varit nemuzeme si dovolit, umreli bychom hlady. No, a na uklid a stavebni prace nekoho si platime. Muj manzel je fajn kamos a tata, tak radej ho pouzivam na spolecne vyletni a sportovni aktivity a pece o dite nez na fyzickou praci;-), pokud te to tak zajima.

Mila autorko, odpoustet je spravny, Jardovi proto take odpoustim, ze mi a dalsim chytrym zenam preje v predstavach vse nejhorsi:-). Prosim take o odpusteni za vstup do diskusi s neodpovidajicim tematem. Hezke pohodove Vanoce
Denisa
  • 
8.12.2006 15:29:30
No to je tedy článek, na tu Rodinu už se fakt nedá chodit.
Lavanda
7.12.2006 13:06:20
Teda Jardo, procházím tady diskuzi ke článkům a nestačím se divit. Vy si moje jméno berete do "úst" a ještě k tomu pod článkem, ke kterému jsem nikdy nenapsala ani jeden komentář!
O mém muži jsem už psala, hned v první reakci na váš triumfální vpád na Rodinu. Je mladý, pohledný, urostlý, nechybí mu IQ ani EQ, nebo jak tomu chcete říkat.
Pokud jde o to vaření, podud byste nebyl z Písku a já od Brna, pozvala bych vás na čerstvě upečenou plněnou kuřecí roládu a domácí bramborový salát. Polévka je zeleninová s krupicovými noky..:o)
Pokud jde o výchovu dětí, obě starší děti nám dělají radost a nosí ze školy samé jedničky, prcek je taky šikula. Co mám chtít víc?
My dva se asi nikdy neshodneme, ale vy a vaše paní si určitě skvěle rozumíte, už jste to tady zmiňoval, a to je hlavní. Já a můj manžel jsme taky spokojení. :o)
Apolena.
7.12.2006 12:06:23
Vždycky mě fascinuje, jak se k různým tématům (tady zrovna k feminismu) vyjadřují lidé, kteří o tom buď nevědí vůbec nic, nebo někde něco zaslechli.
"Bo feministky nemusí jistě excelovat v takových pro ženu podřadných domácích činnostech, jako je př. vaření, úklid. Mám podezření, že ani ve výchově svých dětí nejste nic extra."
No tak já třeba vařím ráda, často a (prý) hodně dobře. Taky peču, šiju, pletu a vůbec mě podobné domácí práce neskonale baví (kromě žehlení a mytí oken a určitě ještě pár dalších neoblíbených činností bych našla). V ideálním případě bych vydržela na RD až do důchodu (a možná se mi to svým způsobem podaří). A jsem feministka...jenže já to dělám proto, že MĚ TO BAVÍ, ne proto, že bych k tomu byla někým nucená. O TOM je (kromě jiného) feminismus - děláme věci proto, že je CHCEME dělat, ne proto, že bychom k tomu byly donucené.
A ta výchova dětí...to bylo hooodně levné :-(.


Petru
  • 
7.12.2006 11:58:57
Dík, já vás mám prostě ráda oba a žádné tykání mi nevadí.

Ještě, Jardo, zkus nechat některé dámy dozrát a skousnout jejich občasné nepochopení. Víš así sám, že se občas netrefíš.

A pro všechny, zkuste začít aspoň tršičku aspoň malounko z napsaného v tomhle "virtuálním světě" odpouštět, aspoň nyní v předvánočním adventním čase a uvidíte, jak tato diskuse bude mít hned větší spád a bude přehlednější.

Děkuji hlavně za sebe, jsem zde ráda, ale mám jen pár chvil ve dne a něco víc času v noci.
PS: nebojte se, ale všechny mít ráda nebudu nikdy, nejsem Kristus. Jsem jen obyčejná mamina
dasa
  • 
7.12.2006 10:11:40
Petru, přirovnání "dobrý sluha a zlý pán" sem sedne jak p...l na hrnec, jestli to takhle můžu říct. Jsem ráda, že to tady někdo pochopil, že šlo o nadsázku.
Taky někdy nemám čas číst všechny příspěvky a bůhvíjak nad nimi dumat. Tvoje články (promiň tykání, snad ti to nevadí)já čtu a mám tu víc oblíbených lidí. Asi je málokomu dáno umět být vždy stručný a věcný a přecejen tam k tomu pustit nějaké ty emoce, aby to nebylo moc neosobní. Asi je dost těžké podat a nebo pochopit nadsázku v diskuzi na internetu, obvzlášť pokud se tu občas lidi napadají za své třeba nešťastně podané výplody a jsou už předem předpojati. Ale "vo tom to je", abychom tu diskutovali i třeba o ničem, ještě lépe o něčem.
 Příspěvky 110 z 87 [Dalších 77 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.