| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Sourozenecké konstelace

 Příspěvky 110 z 206 [Dalších 196 >>]
  • 
4.4.2008 22:22:13
Zdravím všechny, už delsi dobu se zajimam o konstelace.Zacinam psat absolventskou praci na tema Sourozenecke konstelace. Timto prosim ty, kteri maji nejake materialy (ci proste cokoliv tykajici se) aby se mi to poslali na e-mail. moc dekuju. (prace mame odevzdavat koncem skolniho roku.tim chci rict..piste jen do konce cervna,diky)
Marie,babička 11 vnoučat
  • 
6.3.2007 23:51:08
Přesně vystižené sourozenecké konstelace-děkuji za tak krásný článek.
Viděla jsem Vás pane Nágle na TV Noe a obdivuji Vás,celou vaší rodinu,hlavně
maminku jak to všechno zvládala.
cizinka
  • 
27.11.2006 0:27:38
Majko, mas 100krat pravdu. S nekteryma utocnejsimi lidma mam zkusenost, ze kdyz jim nekolikrat odepisu civilne, pak se zklidni a jsou schopni vecne diskusi, ale obavam se, ze pripad teto pani to nebude. Ted jsem si nechala unest pokusenim, totiz mne hodne pobavila:-). Jo, polepsim se:-].
majka a pavlinka
  • 
27.11.2006 0:13:42
Cizinko proc vlastne stale odepisujes ABCD? Je to pratelsky pinkpong?
A pokud ne, co Te vlastne bavi na obhajovani sama sebe a utapeni casu v nicotnych sarvatkach ktere nic neresi, uz davno jste obe dve vzdaleny povodnimu tematu. Nevime tady ani kdo je kdo. Nekaram jen se divim.
majka a pavlinka
  • 
27.11.2006 0:12:18
Cizinko proc vlastne stale odepisujes ABCD? Je to pratelsky pinkpong?
A pokud ne, co Te vlastne bavi na obhajovani sama sebe a utapeni casu v nicotnych sarvatkach ktere nic neresi, uz davno jste obe dve vzdaleny povodnimu tematu. Nevime tady ani kdo je kdo. Nekaram jen se divim.
petru
26.11.2006 23:07:05
Já jsem ale byla neregistrovaná, občas se s tím nezdržuji. Jenomže problém je v tom, že nevidím nic špatného na tom, že jsme tady anonymně nebo virtuálně, jak kdo chce. Kde je psáno, že musíme e-mail, pod kterým jsme přihlášeni, vlastnit pod pravým jménem.

Vadí mi ale, když se někdo chlubí cizím peřím - to nejsou názory, jaké máme, ale to za koho se snažíme vydávat, ať jde o jméno nebo souvislosti. Ale i takoví lidé okolo nás jsou a buďme rádi, že jich je míň než těch, co se snaží být opravdoví. Já vím, že na ně nemám reagovat, ale když se to týká mě osobně, tak prostě musím.
Cizinko, dík.
cizinka
  • 
26.11.2006 22:35:05
Petru, dotaz byl muj, ale jsem si nevsimla, ze to neni od neregistrovane Petru. Omlouvam se Tobe, a dotaz smeruji tomu divnemu neznamemu, koho bavi urazet lidi.
petru
26.11.2006 22:30:14
????????????????
abych pravdu řekla, tak jsem byla dost dlouho nepřítomna. Raději se hlásím registrovaná, protože ta zpráva, na kterou jsi reagovala, byla podvrh - napsaná někým jiným. Kým ? Tebou? Zkoušíš moji vnímavost?

Není to poprvé, co někomu vadí, když se druhý neregistruje, a pak se snaží narušit diskusi, navíc předpokládám, že dotaz na který reaguji, nepsala ani pravá cizinka. To je jedno.

Jestli si někdo myslí, že mu pomůže, když se chlubí cizím peřím, aby se nedivil. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Otázkou zůstává, jak se z ní pak vyhrabe???????
cizinka
  • 
26.11.2006 22:01:54
Petru, jakto? Komu jsem vytkla blbost, na koho jsem byla sprosta? Cim jsem si chlubila aniz by k tomu byl vhodny kontext? Nejsem moc trpeliva na odborniky, ktere nedelaji svoji praci, k tomu ochotne se priznavam, ale jinak myslim jsi, ze jsi dost nespravedliva. Mezi neargumentovanou emocnosti abcd, a mymi nazory, ktere si snazim argumentovat, prece je rozdil, ne? Mimochodem, tuto pani v zivote jsem neoslovila prvni, ale dost casto dostavam dost nechutnou odezvu. Nesouhlasit neni urazet, ale "kecy a blbost", urazka je, nebo neni? Mit nazor, a ho hajit jeste neni kvalifikace pro navstevu psychologa.
Petru
  • 
26.11.2006 21:44:55
Cizinko jakobys mluvila o sobě. Přesnej popis mindráků. Co takto psychologa zkusit? Nechceš kontakt?
 Příspěvky 110 z 206 [Dalších 196 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.