| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ženská logika

 Příspěvky 110 z 181 [Dalších 171 >>]
Mlejn
  • 
9.12.2007 13:36:48
Z toho clanku nelze posoudit, jakym zpusobem manzel ono prohlaseni o zenske logice myslel. Ono totiz technicky vzato (a pocitam s tim, ze tomu co tu napisi maloktera zena porozumi) neni mozne po vyzkouseni nejvetsiho sroubu pouzit sroub mensi, napriklad kdyby velky sroub proste neslo pouzit kvuli delce nebo velkemu prumeru, protoze by Vam chybel material v one desce pro prichyceni (byl by odvrtan prave tim vetsim samoreznym sroubem). Ale to je prave to, co Vy kvuli svr zenske logice proste nepochopite a hned napadnete chlapa, ze ono souslovi vubec pouzil.
G Zis
  • 
27.10.2007 0:46:59
tyvole,ty pičoviny pod tou příhodou mě upe nasraly,je to uplný hovno,který by mohla zveřejnit jenom ženská,páč si myslí že to je vtipný,nebo co je eště horší-protože si myslí že to je pravda!to je ta ženská logika ;-)
Katka
  • 
24.10.2006 14:22:26
Četla jsi všechno co Karel napsal? Jestli ano tak se nemůžeš s chudákem Karlem moc divit, že si to ženský nechtěj nechat líbit. Taky mu nikdo neupírá vlastní názor, ale některé jeho reakce byly prostě strašné a velmi pochybuji o tom, že byly myšleny ze srandy. Taky tam měl reakce dobré, ale dost si protiřečily s těmi ostatními, tak že to mohl být i jiný Karel. A když si někdo o něco říká a nedá pokoj.....tak to pak nakonec dostane.
22.10.2006 23:39:10
Myslím, že takových žen je spousta, protože kdyby těch nepraktických bylo moc, tak by asi ty domácnosti a manželství stála za nic a nebo spoustu peněz. Osobně se taky hlásím k praktickým lidem a taky si ráda problém vyřeším sama a občas se v tom taky ráda a dlouho šťourám, ale jde o to, co je třeba udělat a jestli to vyžaduje rychlou akci. Jestliže si budu doma kreslit na hrnky, tak je jedno, jak dlouho to bude trvat a i jak to bude vypadat. Jestli ale potřebuju přišroubovat držadlo u hrnce, který rychle potřebuju, abych mohla udělat včas jídlo, tak to musí být opravdu rychle. Jenže pokud si s tím manžel hraje, protože ho to baví, se v něčem šťourat, tak se ho logicky budu snažit nejprve nenápadně a mile popohnat a pokud mu to nedojde, nebo se mu nebude chtít zrychlit, tak mu buď řeknu, ať to udělá tak, či tak, nebo na něj rovnou budu protivná, protože mi utíká spousta času. Myslím, že to tak je asi ve většině případů. A jak bylo řečeno, muži jsou hračičky (dokonce mi to i někteří přiznali), takže jim všechno dlouho trvá (snad jen kromě sexu). Oni totiž mají dost času, ale jak se jedná o něco, co potřebují oni sami, tak to musí být honem a pokud možno několik věcí najednou. Třeba : miláčku vyžehli mi košili, najdi mi ponožky, připrav mi svačinu a jestli máš drobný, tak mi nějaký dej. Klasika. Těžko chlapa předělati. Nemá to smysl a je to k ničemu. Musíme se je my ženy snažit chápat a chovat se k nim tak, aby se necítili dotčeni, ale aby zároveň pochopili, že i my ženy jsme lidi a máme právo na úctu, klid a štěstí.
feministka :-D
  • 
21.10.2006 19:55:13
Hihi Karle, podle tvého příspěvku bych řekla, že jsi se ženil proto, že ti to žena nařídila :-D

A svou frustraci si vybíjíš tady.

Ale je to dobře, Bob už začínal být se svými šťouravými příspěvky vyčpělý, můžeš ho doplňovat :-D
  • 
19.10.2006 21:56:08
Zdravím Vás! Tak to já coby žena se bez mučení přiznám, že feministka jsem. Prostě jsem žena, a proto vidím jako žena - odmítám tudíž mužské chápání světa. Z toho logicky plyne, že jsem přirozeně feministka. A jako feministka vidím pozůstatky mužské logiky, která stále zní v oficiálních českých médiích, asi takto: Manželko (stará), právě jsem dostal chuť na svíčkovou, tak se snaž, ať mi chutná. A potřebuji, abys mi s láskou také vyžehlila košili. Pokud to neuděláš, jsi špatná ženská.
  • 
19.10.2006 21:55:17
Zdravím Vás! Tak to já coby žena se bez mučení přiznám, že feministka jsem. Prostě jsem žena, a proto vidím jako žena - odmítám tudíž mužské chápání světa. Z toho logicky plyne, že jsem přirozeně feministka. A jako feministka vidím pozůstatky mužské logiky, která stále zní v oficiálních českých médiích, asi takto: Manželko (stará), právě jsem dostal chuť na svíčkovou, tak se snaž, ať mi chutná. A potřebuji, abys mi s láskou také vyžehlila košili. Pokud to neuděláš, jsi špatná ženská.
Růža
  • 
19.10.2006 10:39:13
Ty blbečku. Proč mu do toho kafrala, bys pochopil, kdyby ti ten článek ještě jednou přečetla nějaká ženská a přeložila Ti ho tak, abys ho pochopil Taky umíš pouze " hubou " a to navíc ani nevíš o čem je řeč.
19.10.2006 10:25:50
Podle mého názoru je to prostě jen tím, že muži jsou větší hračičkové a mají více chuti experimentovat. :o) Proč něco dělat hned tak, jak to má být, když je to přece prima zábava a hezky se u toho provětrají mozkové závity? A navíc při takové zábavě člověk může lehko přijít i na nějaké nové a zcela neotřelé řešení!
V tomhle jsem asi chlap. Nebaví mně dělat cokoli podle předlohy, receptu, rady... prostě si na to chci přijít sama, i když pochopitelně proces je to delší a komplikovanější. Jenže ta radost po úspěšném zdolání problému za to stojí. A tu mužským praktický a kreativitou neobdařený ženský berou. :o))) Fuj. :o)))
Ráchel, 3 děti
  • 
18.10.2006 18:05:19
no, tak to prostě je, že jsme jiní - a co na tom? to snad ještě neznamená, že musíme podezřívat z charakterových vad?
mmch, co takhle normálně říci domácím - gril se rozpadl, my ho opravili, podívete se na něj, kdyby byl nějaký problém, dohodneme se? trochu férovější řešení, ne?
 Příspěvky 110 z 181 [Dalších 171 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.