| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Cestování bez hranic

 Příspěvky 110 z 70 [Dalších 60 >>]
dogy
16.9.2011 16:12:39
Já poslední dobou rád cestuji po Čechách. V létě jsem byl s rodinou v Krkonoších a denně jsme nachodili 15 Km, což je na tří a pětileté dítě dobrý výkon.
4.10.2006 11:40:35
Samedko vozíky se nechají koupit z druhé ruky, ale je jich zatím pomálu. Většinou jsou tak do pěti let věku dítěte a právě bude končit prvních pět let prodeje u nás.

Budu mluvit o svém vozíku - croozeru. Ten nový stojí 10. 000 a když si vezmu, že dcera v něm jezdila se speciální vložkou od narození, jezdíme s ním jako s kočárem do teď, plus využití za kolem, tak se to stoprocentně vyplatilo.
Marika, Kačenka 07/06
  • 
4.10.2006 11:40:05
Někdy se dají sehnat na Annonci online, teď jsem tam žádný nenašla, ale už jsem tam viděla Azub. Nebo na e-shop http://www.quickshop.cz/velofiala/kategorie.php?id=69 je celkem "levný" Croozer (8 990,-), ale i to je celkem dost. Také bych uvítala, jestli někdo neví o dobrém bazaru.
Předem dík.
4.10.2006 9:56:52
Máš pravdu, já to vidím také ideálně jen s jednou kámoškou a dítětem, čím větší skupina, tím můžou nastat problémy typu: nám se tam nechce, nám zase jo, jedna mamina třeba koupí dítěti nějakou "kravinu" za dost peněz, ostatní to chtěj taky a začne (většinou) škemrání a řev. Atd...

Co se týče cestování s vozíkem za kolo: uvažovali jsme o tom, když jsem čekala mladší dceru. Bohužel to není levná záležitost, a když jsme měli kupovat ještě kočár, tak na vozík už nezbyly prachy. )
Viděla jsem i ten vozík, který se používá i jako kočár,ale cena cca 17 000,- Kč nás odradila. Zatím malá jezdí v cyklosedačce.
Myslíte,že se dá už sehnat bazarový vozík, třeba za poloviční cenu ?
Martina, 7 letá dcera
  • 
4.10.2006 9:02:03
No nám se ty skupinové výlety spíše neosvědčily.Ono se totiž pak stává, že děti chtějí na různá místa, tu a tam něco koupit.Nám se např. stalo že dcerka chtěla v Zoo na lanovku.Je jí už 7, nebojí se sedět sama tak žádný problém.Ovšem ostatní na lanovku nechtěli a tak měla na dlouhou chvíli poněkud pokaženou náladu.To samé je např se zmrzlinou či bonbony.A pak je z toho zbytečně pokažený výlet.Možná to někomu přijde malicherné,ale já to tak vidím.A tak chodíme na výlety nejraději samy, společnosti ostatních dětí si užije dost v družině, max.se tou stále stejnou kamarádkou, o které vím že se na spoustu věci dvá stejně a tak je riziko těchto nepříjemností sníženo na minimum.
mamča
  • 
4.10.2006 0:25:54
HMM, netušila jsem, že kvalita je závislá na nutnosti dokoupení pláštěnky....Najela jsem s Azubem dost km, a nevím, proč by nohy nemohly být pod úrovní vozíku....? Slabá konstrukce - netuším, co je tím myšleno, pravděpodobně se ti při jízdě někde ohla trubka, případně se vozík rozlomil.... A design?? To je myslím věc názoru a s kvalitou (užitnou) to má pramálo společného..
Nejsi objektivní, když píšeš, že Azub je nekvalitní. Je jiný neč croozer nebo chariot (mezi námi, kanadské vozítko je úplně jiná cenová kategorie - něco jako srovnání škodovky a mercedesu, tudíž nesrovnatelné), ale rozhodně NENÍ NEKVALITNÍ.
Katka
  • 
3.10.2006 23:30:49
I kdyby to byl starší model, tak jenom to, že nevyzkoušeli co se může stát...
Jezdila jsem s Azubem a měla půjčenej i Kranich a další vozíky. Celkem najeto kolem 2000 km. Jednoznačně nejlepší je odpružený kanadské Chariot a pak německé vozíky Crozer.
Vždyť se podívejte jen na ten design. Vždyť je to děs. Navíc slabá konstrukce, dětem nohy visí pod úroveň vozíku, celkově je to slabý odvárek. Už jen to, že se musí dokupovat pláštěnka, nejsou tam brzdy.
mamča
  • 
3.10.2006 22:35:45
Kolik kilometrů si s Azubem najezdila?? Kolik kilometrů si najezdila s vozíkem jiné značky ?? Můžeš, prosím, uvést konkrétní příklad v čem je Azub nekvalitní??? A v čem jsou vozíky jiných značek kvalitnější??
Děkuji
Gábina+Tomík 12
  • 
3.10.2006 22:32:28
Milá Katko, Azub Jerry je letošní model a dělali jsme s ním různé testíky, ale slída se ke kolům nedostala, i kdybychom se na hlavu stavěli. A abych pravdu řekla, při nákupu nešlo o peníze, ale o českou značku a jsme velmi spokojeni a mrňous taky neprotestuje.
Katka
  • 
3.10.2006 21:07:59
Azub není moc kvalitní. Ono nejlevnější někdy není nejlepší. Víte co se říká, nejsme tak bohatí, abychom si museli kupovat levné věci. Navíc potom co jsem se dozvěděla o tom prodření slídy, tak to bych tuplem váhala. Proč se to třeba nestalo 2+2 a crozerům a těm odpruženým chariotům? Protože je to kvalita.
 Příspěvky 110 z 70 [Dalších 60 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.