| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zaplaťte a (NE)budete mít miminko!

 Příspěvky 110 z 116 [Dalších 106 >>]
odsuzovana
  • 
14.8.2014 6:50:35
Tenhle clanek je po strance zkusenosti iscare vs apolinar jako bych ho psala ja ! A je mi strasne lito tech , ktere se kvuli lobingu soukromych center o moznosti statniho zarizeni ani nedozvedi. Tam ma clovek konecne pocit, ze na prvnim miste je on a miminko a penize jsou az daaaaleko vzadu!
verena
  • 
28.11.2007 20:18:05
Jsem na tom podobně, až na to, že rady o psychice slýchám ještě o několik let dýl, bohužel někdy i se skrytým podtónem: určitě je z toho už hysterická, jinak by přece byla dávno těhotná. Bohužel jsem tuhle radu pěkných pár let poslouchala i od gynekologů: jste zdraví, tak zkoušejte. Tehdy ještě nebyla CAR v každém kraji, takže v těch několika málo byl docela nával. Z Iscaru nás ještě na konci devadasátých let poslali s manželem zpátky domů, že prý musíme nejdřív podstoupit "levnější inseminaci", protože pojišťovna IVF jinak nezaplatí. Teď jsem rozvedená a přestože už jsem si netroufla na mimčo málem už ani pomyslet, zkoušíme to s přítelem v Pronatalu, kde nám řekli, že u určité části neplodných párů dnešní medicína příčinu stejně nezjistí, ale i tak může IVF pomoct. Takže dobrou zkušenost se štěňátkem, jistě dobře míněnou pro uklidnění obav, bych jen doplnila větou: ano, netrápit se, ale nechodit na procházky s pejskem dýl než půl roku po tom, co jste se půl roku marně snažily:) Využijte toho, že dnes jsou CAR více rozšířena, gynekologové poučenější a už k tomu mají jiný přístup. A pokud se vám bude zdát, že váš doktor se moc nezajímá a jen krčí rameny, vyměňte ho. Doporučení do CAR stejně nepotřebujete, můžete se objednat samy.
  • 
28.11.2007 17:20:25
Ahoj Iveto.My se s manželem snažíme o mimi už 13 let.Nevím jak je to s psychikou,ale já už na to ani po těch letech nemyslím,tak už se tím netrápím jak dřív,beru to tak normálně!Zní to asi hrozně,ale kdybych na to furt myslela,tak bych se asi utrápila.Není to jen o psychice,můžou to být i zdravotní problémy!Já mám třeba nemocnou štítnou žlázu,taky silný obal vajíčka což mi zjistili až po třech letech léčby v Iscare.Teď jsem přešla na jinou kliniku,tak snad už se konečně mimi dočkáme!!!Kéž by to u mě byla jen psychika,to bych byla štastná!!
  • 
27.11.2007 16:04:11
Zdravím,při pročítání řádků mi to nedalo a musím také napsat.Všem kterým se nedaří otěhotnět bych chtěla jen napsat,že jsme s manželem od června 2006 také se snažily otěhotnět,doktor mi na půl roku dal nějaké léky na srovnání menzes a na vyvolávání ovulace.Léky jsem brala 4 měsíce a jakmile jsem to znovu dostala tak už ty léky co zbývali na 2 měsíce letěli do koše.Začala jsem se zabývat jinými věci a vůbec jsem nemyslela na miminko,koupila jsem si štěnátko s kterým jsem trávila hodně času a tak na přemýšlení o tom že se nám nedaří už nebylo tolik času.A ejhle najednou jsem to nedostala,ale vzhledem k tomu,že jsem to měla nepravidelně tak mě to moc netrápilo.Jednou večer dcera dělala k večeři bramboráky které zbožnuji a mě se po nich udělalo tak zle,že jsem se divila co se dějě.Pak asi tři dny v kuse mi začalo být po ránu zle a tak jsem si koupila test a oni tam ty dvě čárky byli.Takže ted jsem v 8 týdnu a mohu říct,že ty rady co mi známý dávali,at na to nemyslím atd jsou pravdivé.Opravdu k tomu hodně přispívá psychika.A tak dávám radu dál...kdo z Vás opravdu moc touží po miminku,zkuste se od toho odpoutat a třeba se to povede jako nám.Všem snažilkám držím palečky.Iveta
Martina
  • 
10.7.2007 1:28:10
ještě email: CIKITITA@SEZNAM.CZ :o))
  • 
10.7.2007 1:26:33
DOBRÝ DEN,

také bych Vás poprosila o bližší info týkající se této léčby. Předem děkuju :o)
Jula
  • 
22.6.2007 16:37:55
Dobrý den,také jsme byly v ARTu,máme dvě krásné holčičky
  • 
19.6.2007 1:29:11
Dobrý den Ivano,chtěla bych aby jste mě napsala něco víc o té vaší léčbě,moc děkuji,napište mě pokud možno na email spain2005@seznam.cz
moc mě to zajímá a potřebovali by jsme pomoct,máme podobnej problém.
  • 
12.5.2007 20:49:34
Hezký večer,
jestli můžu něco napsat z vlastní zkušenosti,pracovala jsem 10 let ve zdravotnictví a dlouho po svatbě jsme s manželem nemohli otěhotnět.Po analýza stopových prvků z vlasů a upravení stravy,vyrovnání stopových prvků v tělě jsme otěhotněli a úspěšně porodili krásného chlapečka.Od té doby se touto metodou zabývám je to opravdu fantastická metoda a daleko levnější a šetrnější než umělá oplodnění!Ráda podám komukoli bližší informace.Ivana
  • 
23.4.2007 19:45:38
Zdravím všechny snažilky i těhulky.
S léčbou v Iscare Liht House jsem spokojená,i když pokaždý jsem u jiného pana/paní dokora/doktorky.
U Apolináře dokonce na mě požadovali úplatek či co???Nepřímo se mě pan Dr. zeptal zda pro něj něco nemám, když jsme byli sami v ordinaci po zákroku inseminace !!!!
Taková nehoráznost!!!Jednali tam s námi jako s onucí, mě řekli že mám silnou nadváhu, že si mám vážit jídlo, jinak se dítěte nedočkám!!!!
Ihned jsem si vzala kartu a přešly jsme do Iscare.První pokus IVF se 1.11.2001 povedl, ale jednalo se o zamlklé těhotenství, od té doby se léčím a zkouším štěstí....28.4. půjdu na pátý pokus, z toho podruhé na KET, budem rozmrazovat 3embryjka.....
Přeji všem pevné nervy a hodně štěstí !!!!!
 Příspěvky 110 z 116 [Dalších 106 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.