| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku S miminkem pod stan? Do toho!

 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]
renata
  • 
30.5.2010 15:40:09
pod stanem je nejlepší dovolená. jezdili jsme pod stan vždycky, pak se narodila první dcerka tak jsem se nechala ukecat na chatu, že to bude pro pul roční mimi lepší, bylo to lepší jen pro mne, že jsem jí v noci chystala sunar, tak jsem měla tu eletriku po ruce a nemusela jsem lítat přes kemp a podobný srandy.byla to chata s lednicí vařičem, televizí a my stejně nevyužili nic z toho , protože přes den jsme byli pořád venku a po výletech. s druhou dcerkou, které bylo loni v létě 8 měsícu a opět chystání mlíčka v noci, jsem taky přistoupila k chatce, ale už to nebyla chata s komfortním vybaením, byla to taková ta kempovka, kde máte oproti stanu jedinou výhodu tu eletriku. a mužu říct že super. letos žádnou dovolenou nedomlouvám dopředu, jak bude pěkné počasí, vezmeme stan a jedeme. už se moc těšíme.
14.7.2008 21:17:22
Ivča je borec, dělá si tu prču, tipuju to na chlapa, kterej nemá co dělat tak píše do diskuzí takový poudačky.Jestli je to fakt opravdová bába tak bych ji strašně chtěla poznat....
14.7.2008 13:46:25
Taky jezdíme pod stan s malýma už od 3 měsíců. Je to u rybníka a u lesů, jen studená voda, vařit se tam musí samo, žádné osvětlení ale je to paráda. Děti celý den venku, jedí jak nikdy předtím a spinkaj jak nemluvňátka.
14.7.2008 13:45:59
Taky jezdíme pod stan s malýma už od 3 měsíců. Je to u rybníka a u lesů, jen studená voda, vařit se tam musí samo, žádné osvětlení ale je to paráda. Děti celý den venku, jedí jak nikdy předtím a spinkaj jak nemluvňátka.
Martina a 2 prcci
  • 
16.6.2007 23:16:44
Že bych pod stanem musela být každý rok se říct nedá, ale co jsem se seznámila s budoucím mužem, každý rok v černenci jezdíme pod stan do kempu v Litomyšli. Manžel je vášnivý fotbalista (každoročně se ve Svitavách koná Quantocup), a protože jsme čekali první miminko, neudělali jsme žádnou výjimku.
Byla jsem v 6.měsíci a stanování pro mě nebyl žádný problém-jen jsem měla pod sebou v noci větší vrstvu dek, aby mě tak nebolela záda.
Pak se v říjnu narodil Luky a my opět v červenci dalšího roku řešili, zda jet do Litomyšle pod stan.Ani mě nenapadlo jít s miminem do chatky, jen mě mrzelo dětí, které nám tak trochu záviděly naše večerní dobrodružství, hned bych si je tam taky nastěhovala...ale to nešlo.
A tak jsme absolvovali další roky.
Za pár dní jedeme opět do Litomyšle. Luky už má 3,5 roku a spolu s ním pojede i 6-ti měsíční bráška. Moc se těším a věřím, že přibudou v albu další fotky našich spokojených dětí.
Zuzana, 2 vnoučata
  • 
13.9.2006 16:33:43
Chtěla jsem původně vložit nový příspěvek o klíšťatech a nějak se mi podařilo to poslat tak, že to vypadá jako reakce na příspěvek U moře. Měl to být samostatný dotaz, týkající se stanování s dětmi a nebezpečí, hrozící od klíšťat.
Zuzana, dvě vnoučata
  • 
13.9.2006 16:28:38
Zajímalo by mě, jestli máte nějaké zkušenosti s klíšťaty a s případnými následky. Letos se totiž do mé vnučky zakousla klíšťata hned tři během dvou týdnů, tak jsme trnuli, aby nedostala encefalitidu či boreliózu. Vnukovi se naštěstí klíšťata vyhnula. A to jsme bydleli v chalupě, nikoliv ve stanu, kde je ke klíšťatům ještě blíž.
Katka
  • 
13.9.2006 16:24:16
Pozor na spálu, můj syn spálu přechodil, paní doktorka na to nepřišla, až teprve když se mu začaly loupat dlaně, posléze se mu najednou začaly kazit oči a během deseti let měl deset dioptrií. Nikdo v rodině brýle nemá,že by to bylo dědičné. Syn spálu přechodil v osmi letech - a do té doby brýle též neměl. Čili s největší pravděpodobností, i když na sto procent vám to nikdo neřekne, to bylo právě z toho.
Začalo to jako nachlazení, nebo nějaká lehká angína, pak to loupání kůže, nic jiného - a pak ty oči. Takže to může být záludné, vypadá to jako nic a pak jsou následky.
M.
  • 
12.9.2006 12:37:18
Oni Vam tam ten zachod postavi tesne predtim nez tam prijedete, ze? Anebo si tam dovezete svuj? :-) Jestli se nechcete s nikym o toaletu delit, tak prave na to je nejlepsi vandr pod stanem nebo sirakem. Tam si muzete s prominutim "srat" kde Vam to vyhovuje a mate jistotu, ze nemusite pokladat Vas jedinecny zadecek na nejake nehygienicke fujtabl prkynko. :-)
jana
  • 
12.9.2006 11:56:38
Tak to jsi teda drsňačka.
 Příspěvky 110 z 98 [Dalších 88 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.