| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Horor na dovolené

 Příspěvky 110 z 107 [Dalších 97 >>]
mumbaba
6.7.2014 0:02:26
Tohle hodnotím na jedničku :)Vtipně jste to obrátila, jí si ten horror dovedu představit, zachovala jste se dobře. Na vosy se s chladnou hlavou jít nedá :)~o~~6~~a~~;((~g~
mumbaba
6.7.2014 0:01:49
Tohle hodnotím na jedničku :)Vtipně jste to obrátila, jí si ten horror dovedu představit, zachovala jste se dobře. Na vosy se s chladnou hlavou jít nedá :)~o~~6~~a~~;((~g~
mumbaba
6.7.2014 0:01:30
Tohle hodnotím na jedničku :)Vtipně jste to obrátila, jí si ten horror dovedu představit, zachovala jste s eodbře. Na vosy se s chladnou hlavou jít nedá :)~o~~6~~a~~;((~g~
mumbaba
5.7.2014 23:53:48
Viděla jsem jednou jsem sousedova vlčáka, jak zakousl na jejich pozemku zmiji, proč to asi udělal? Uvažuje hystericky? Ne, pud mu velí, že je to zvíře pro něj nebezpečné, a kdyby si kouslo ono, dopadl by sám špatně. Matce, která chrání dítě, v tu chvíli naštěstí také vyvstanou správné pudy napovrch, tak je to správné, čili žádná hysterie, ale instinkt...kdyby ho normální matky neměly, bylo by tragédií v dětském věku daleko více, a to přece nechceme, jistě ani vy ne, pane Pavle.
mumbaba
5.7.2014 23:44:52
Sršni mi nevadí, pokud se neubytují 2 metry od vchodu do našeho venkovského domu, to jsem potom volala místní odborníky a hádejte, co udělali?...No jistě, hnízdo sami zlikvidovali, dvě malá vnoučata a tři malí chovní psi v domě...Musí se to brát tak, kdo má přežít. S domluvou jsme u sršňů nepochodili, nabízeli jsme jim možnost se odstěhovat :). Samozřejmě ptačí hnízda pod naší střechou hýčkáme, tak suďte...
29.10.2006 18:28:16
taky jsem byla alergická a měla jsem panickou hrůzu i z blechy od psa,pomohla mi homeopetie,už nevím,co je alergie a navíc má skvělé léky,které během chvilky zabírají.
Už se štípnutí nebojíma nešílím.
23.9.2006 0:02:16
Milý Pavle,
Když už se tak oháníš lékařskými termíny,tak by jsi měl vědět, že pravých hysterek je ještě míň než pravých alergiků. Moje jednání můžeš správně lékařsky nazvat jednáním v afektu, nebo zkratkovitým, ale ne hysterickým. To by byla velká chyba:-).
Svým článkem jsem v žádném případě nedala najevo, že si myslím, že můj příběh je nějak tragický a že si zasloužím nějaký soucit. Už jsem si taky přečetla pár článků, které opravdu velmi smutné byly. Byla to prostě taková blbinka o mém zážitku, který byl pro mě dramatický. Dneska už se tomu směju, ale myslela jsem , že se o něj můžu podělit, že se to na rodince smí. Nesmí?Tím druhým příspěvkem jsem si udělala srandu z tvých argumentů. Ano, to se doufám smí a neznamená to, že neumím diskutovat, spíš to, že ty se neumíš smát sám sobě. Tvoje historka se psem je sice poučná, ale nechápu, co má dělat s tou mou. Můj syn z legrace do toho hnízda nešťoural, prostě ho jen neviděl, před tím se nedalo varovat. Leda zakázat mu vstup do lesa? Já jsem v podstatě ani jednu výtku vůči mé osobě nepochopila. Kromě toho, že se ti nelíbil název, o tom můžeme diskutovat. Je mi líto, že jsi si ten článek doopravdy nečetl, neřekla jsem nikde , že včely jsou zlé, nebo ano? Jak ty by jsi teda postupoval? Nechápu? Přesně jsem vypsala, co si pod pravým postupem představuješ mým druhým příběhem. Nevím co tě na něm tedy tak rozzlobilo. Jsem podle tvého názoru hloupá hysterka, která neumí diskutovat. A ty jsi se mnou diskutoval? Promiň, ale nikdy jsi nereagoval na mé připomínky, jako by byly vzduch a dál si nám demagogicky předkládal svá osobní melodramata, jak vychováváš své děti na vesnici. To bylo fakt smutné, fňuky fňuky. Osobně mi připadá víc smutné, číst si příspěvky od nudného chlapa,co se neumí hádat. Hádat se kreativně, totiž znamená připustit i argumenty toho druhého. No nic, tak pac a pusu a jindy zas "pokecáme":-))))
b+h
  • 
22.9.2006 17:31:04
Dnes jsem se teda strasne zasmala. Rozesmal me pristup Pavla k diteti - to musela byt sranda (no ale nahubek by pes mel mit, nebo alespon velkou ceduli na krku - POZOR NAS AZOREK KOUSE!!) Taky jsem se srdecne zamala nove predelanemu pribehu - strasne krasne a srandovne (pardon legracne) napsane.... no aj. No co k tomu dodat? Pavel miluje vcelicky a ma s nim zkusenosti, tak to vidi z jineho pohledu. Zinca zkusenosti nema. Kdyby byla Zinca kamaradka Pavlova a navstevovali se, asi by nikdy ani takovy clanek nenapsala, protoze by byla poucena od Pavla a mela by ohledne vcelicek mnohem vice informaci. Coz by byla velika skoda, kdyby tento clanek neexistoval, protoze v tomto pripade, kde spousta lidi diskutovala a ja jsem si precetla prispevky, tak jsem se hodne poucila. I pres to, ze se hadali o 106, tak i pres to je v techto prispevcich spousta informaci, ktere v budoucnosti muzou nekomu pomoci treba zachranit zivot. Pavle a Zinco (a jini) dekuji za prispevky o vcelickach.
Jinak Milado - jestli nechavas dceru samotnou doma, a budes ji nechavat, prosim te udelej hrozne mnoho protipozarnich vycviku, jak by mohla uniknout z horiciho domu/bytu.... muze ji to jednou zachranit zivot, kdyby jsi tam nahodou nebyla.... (neco jako sebrat deku/prosteradlo a namocit do vody a prehodit pres sebe, kdyz chce pres ohen bezet ven, jestli ji chytnou saty, at se povali po zemi a uhasi ohen, vyzkousejte take uniky oknama apod...) Ona nahoda je blbec.
maschul
22.9.2006 17:07:17
Ach jo...v původním článku NENÍ nic o staršně zlých včelách!
To si zase vydedukovala Tvá mysl Pavle...:o)
takže to je minimálně jedna jedna...
A pes co kouše malé děti a majitel o tom ví...jsem majitelkou zvířat ,včetně psů-měl rozhodně náhubek mít!
Taky přeju hezký podvečer...
Milada.
22.9.2006 16:55:15
Mno Pavle,

nema mit pes cekaji pred postou nahodou NAHUBEK?

O dalsim se nevyjadruji, ale na NAHUBKU tedy trvam.
 Příspěvky 110 z 107 [Dalších 97 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.