| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodičovství jako adrenalinový sport

 Příspěvky 110 z 254 [Dalších 244 >>]
1.9.2006 19:02:29
Ahoj Mulderko, mluvíš mi z duše. Já nemám dokonce odvahu diskuze k článkům číst.

Takže, Bellaně další bod za odvahu!!
1.9.2006 18:57:36
Bellano, ty jsi fakt bezva!!!! Moc mě to rozesmálo.

Ale Pythii také moc a moc děkuju. Taky veselý příspěvek :-)))))))

Míša
  • 
30.8.2006 21:54:33
Milá P...
Proč bereš všechno tak vážně? Nechtěla bych být tvojí dcerou... Takovou vážnou a důkladnou matku... Myslím, že autorka článku má mnohem větší nadhled a smysl pro humor.
My máme plnou koupelnu hraček a přesto je vždycky největší zájem o šampóny a sprchové gely, protože se tak krááásně otvírají...
Nepsala bych tu příspěvek, kdyby zrovna dneska můj syn nevypil ve vaně kondicionér (když jsem chvilku odskočila nachystat mu večerní mlíčko). Tak zítra aspoň uvidíme, jestli na něj má případnou alergii :-))
30.8.2006 13:07:35
Tak to sorry, ale připadáš jak uvědomělá, vždy fungující matka. Přirovnala bych tě k typu "KEEP SMILING". Článek mě nejen pobavil,ale tak trochu jsem si zavzpomínala na sebe, když byl Matěj malý.ˇV práci řídím tým lidí a myslím, že jsem dobrá manažerka. Když jsem byla na mateřské, bylo někdy nad moje síly uřídit dítě do první třídy, měsíčního , věčně řvoucího kojence a ještě domácnost.Občas to u nás vypadalo jako po boji. Možná to je tím, že nejsem z těch matek, které na povel děťátka po stopadesáté vytáhnou prso nebo celý den se tváří jako v pohodě a hopsají kolem malého hajzlíka. Taky jsem potřebovala chtěla aspoň chvíli klidu na práci na čtení apod.Ale vyřešila jsem to jednoduše. Po dvou měsících jsem si najala paní na úklid a na žehlení a na dva dny v týdnu na 2 hod slečnu na vození malého.....pak nastala "relativní" pohoda. A mimochodem děti už jsou celkem samostatné,ale jako v blázinci to u nás vypadá občas i teď.
Melinda
29.8.2006 12:26:08
Bellano, tak tenhle článek je bomba!!!!!!!Připomíná mi mě v obách mého ranného mateřství:-)

Stylem hodně připomíná Monty - její články jsem taky hltala v práci "tajně", a ve finále jsem se svíjela smíchy a nahlas přčítala komukoliv, kdo byl ochoten poslouchat!!!!! Moc hezký, moc jsi mě pobavila a rozjasnila hnusnej den!!!! Díky!!!!!!!!!!!!!!!
Renáta
  • 
28.8.2006 1:10:53
Myslím, že jako MATKA má tahle paní velký problém, který časem ještě jenom poroste... Nadsázka může být mnohdy vtipná, ale opakovaně se zmiňovat o vraždě batolete mi úsměvné moc nepřijde...
25.8.2006 0:23:46
...a tečou mi slzy smíchu! Mnohokrát to samé jsme si zažili se synkem Honzíčkem, kolikrát jsem brečela v zoufalství s ním, takže vím, jaké to ZOUFALSTVÍ je. Zpětně a u cizích se tomu člověk SMĚJE. :-D
  • 
24.8.2006 7:41:24
Ahoj,
jsem na tom podobně.Když mám migrénu a manžel zrovna má jednání-důležité,babičky každá 15O km daleko,a jindy hodná a ochotná sousedka zrovna není doma,tak taky nezvládám.Když bleju a jsem na záchdě,tak opravdu nemůžu děti sledovat.Musím říct,že se jim naštěstí nic nestalo,ta pětiletá je naštěstí trochu žalobníček a tak mi jde hlásit.Druhé dítě dám na inkriminovanou dobu do ohrádky-doufám,že si neublíží.
Článek mě pobavil,díky,aspon vím,že v tom nejsem sama,tady u nás jsou samé "vzornačky".
Míša, syn 2 roky, dcera 1 měsíc
  • 
22.8.2006 17:21:51
Díky za článek, mluvíš mi z duše a vím, že ne jenom mně. Určitě se najde spousta lidí, kteří řeknou, že to přeháníš a neměla sis pořizovat dítě, ale kašli na to. Ti, co říkají, jak je to úžasné atd. lžou, protože děti jsou nevypočitatelné a vyžadují nás 24 h denně bez ohledu na to, jak je nám. Přeju Ti, ať máš víc těch klidových dní, kdy si pak řekneš, jo, stálo to za to a nevyměnila bys mateřství za nic na světě.
Betty, syn 20 měs
  • 
22.8.2006 12:03:18
Nezlobte se na mně holky, ale je sice fajn, že se tak hezky dokážete pochválit vzájemně za blbosti, ale mně tento článek nepřijde ani vtipný ani dobrý. Je to prostě jen blbé domácí video, na kterém děti padají hlavou ze skříní a režisér do toho pouští nahraný smích. Ó jak skvělé trávení času. Hlavně, že se všechny s bellanou máte rádi a bellana se nudí a proto píše nesmysly na netu. Nedivím se, že dítě řve nudou. Pokud má mít server rodina.cz nějaký smysl, tak by na něm mohli vyházet trochu objevnější články než "zkušenosti" paní bellany. Ty patří do diskusní rubriky. Na hlavní stránku bych viděla něco jiného. Ale naštěstí nejsem editorem těchto stránek a ani je nemusím číst, že ?
 Příspěvky 110 z 254 [Dalších 244 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.