| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mé zkušenosti se soukromou školkou

 Příspěvky 110 z 172 [Dalších 162 >>]
Lucie
  • 
10.10.2012 12:58:23
Mé zkušenosti se soukromou školkou jsou diametrálně odlišné. Našla jsem na Praze 10 soukromou školku Kaja a Paja http://www.kajaapaja.cz/ a od tamtud opravdu moje tenkrát 2,5letá holčička nechtěla chodit. Strašně se jí tam líbilo! Vstřícný přístup učitelek a věci, které dělali ve výtvarce a hudebce tak ty ted zdaleka nedělají ve státní školce. Mohu jen doporučit!!!!
  • 
10.10.2012 12:47:17
Ale jste nejaka prisna..,vse je o lidech....moje dite se pred nastupem do skolky ve 4ech letech obcas pocuralo a v jedne skolce mi rekli, ze neexistuje a v druhe mi rekli, ze bez problemu...tak jsme vybrala tuto. A take tam mohu dite v jakoukoli hodinu rano privezt a odvezt take kdykoli, zadny stres a honeni, davani najevo, ze jdete pozde...ta skolka se jmenuje Milicuv dum a je v Praze 3. Uzasna statni skolka s milejma lidma.
Jaja
  • 
11.1.2008 16:21:31
Dala jsem na doporuceni a vyplatilo se. Davam tam sve dve deti a jsem zatim moc spokojena.Dekuju
malickov-jesle.cz
Anna Pokorna
  • 
2.1.2008 7:39:39
Ja mam dobre zkusenosti s jeslemi Malickov, jsou soukrome a jde to znat, hracky a vybaveni, hromada podnetu. Ale to nejdulezitejsi jsou uzasne tety, usmevave, s dobrou naladou, pohodove, syn doma nemluvi o nicem jinem nez teta Martinka, teta Jitka apod. Kolektiv deti je nenahraditelny. Vrele doporucuji. www.malickov-jesle.cz
  • 
2.1.2008 7:34:34
Chtela jsem se tez podelit o uzasnou zkusenost s jeslemi Malickov. Tety jsou tam zlate a syn je tam moc spokojeny. Ma tam spoustu kamaradu, kazdy den se s detmi neco tvori - lepsi nez kdyz se se mnou nudi doma. Zvykani bylo s nim horsi, ale tety to zvladly na jednicku. Jsou na Praze 5.
www.malickov-jesle.cz
  • 
14.11.2007 20:17:00
Dobry den,

prosim, muzete zaslat kontakt na materskou skolku Arok?

moc dekuji

S. Cerna
Helena, dcera 5 let
  • 
12.11.2007 11:15:38
Sama preferuji částečný úvazek nebo v případě zájmu maminky i co nejdelší MD, zkrátka co nejvíc času dítěti, ale na tuto reakci mne napadá jediná odpověď. To jste zvyklá být tak finančně nesamostaná a bez zájmů, že to považujete za jedinou správnou variantu? Přijde mi to poněkud netolerantní a hodné paní podrážděné pouze pobytem doma...
11.10.2007 22:09:27
Nahodou v detskodomove pracujem. Jedna sestra ma v supine cca 7 deti a striedaju sa po 6 hodinach.
učitelka, 5letá dvojčata, třetí prcek na cestě
  • 
3.6.2007 15:29:17
Jsem učitelka v MŠ, zapsaných dští ve třídě 28! Jako za totality? Skoro:-) ale to máme 10 tříd ve školce a přes 50 neuspokojených rodičů. Není prostě místo pro všechny....a proto přeplněné třídy. Prava je, že se nezastavím celou pracovní dobu a jsem ráda, že se s kolegyní překrýváme. Vždyť je to kvůli bezpečnosti dětí. Někdy čekám do 10 abych mohla na záchod. Když mají děti "divoký" den, bojím se odskočit si, o vycházce ani nemluvím. Oběd do sebe naházím s naberačkou v ruce, kdyby chtěl někdo přidat polévku....Dělám tu práci ráda, ale nemám ráda maminky,které rýpou a nezamyslí se. Na druhou stranu jsme tam od toho, abychom dětem pomáhali s oblékáním, jídlem a podobně. 2,5 leté dítě se samo neoblékne, dokrmení je samozřejmostí, navíc tihle nejmenší jsou nejroztomilejší, to je kolikrát potěšení sledovat, jak se učí a zdokonalulují...
janv
  • 
28.3.2007 23:03:37
ahoj lindo,

se vsim bych asi souhlasil, mozna je klicove totiz ono "klasicka" "normalni" skolka. to je totiz termin dosti nejasny, ze? myslime tu "klasickou" statni? "normalni" soukromou? nebo "bezny standard"? "prumer"?
co maji tyto jasne, vystizne a konkretni terminy spolecne? kazdy si predstavi to, s cim ma nejvetsi = nejcastejsi zkusenosti. pak se to trochu promicha s jeho zivotnimi hodnotami, trochu vlivu socialni skupiny, ve ktere se nachazi nyni, vzpomene si na par "otresnych" zazitku a je tu naprosto ruznorody "stred", podle ktereho pomerujeme konkretni pripad.
ja bych to na klasiku nevidel. tedy muj standard, ktery ocekavam od niho zarizeni stoji o stupinek vyse. a mozna o poradny schod. prijemne vystupovani, zaangazovanost, kreativita, citlivost, onen matersky smysl pro (praci s ) vychovu deti... proste soukrome zarizeni by si melo dovolit mit za ucitelky ty "mamy", ktere chceme vsichni jako deti mit (a mame velke stesti, ze stale jeste existuji prima zenske, ktere nesobecky "rozdavaji" city k tem nejmensim)...
J.
 Příspěvky 110 z 172 [Dalších 162 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.