| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Kámen pro maminky

 Příspěvky 110 z 18 [Dalších 8 >>]
Majka
  • 
23.6.2006 13:54:01
Ahoj,
mám pro Tebe další příjemnou zprávu:
taky existuje v Praze jedno divadlo a tam můžou děti od cca 1,5 - 2r., záleží na představení.:-) Ale nevím, jak to tam vypadá, ještě jsme nezkusili.:-)
To, co popisuješ Ty, vypadá moc dobře. Vůbec nevím, jestli něco takového existuje v Čechách.
Ale slyšela jsem od kamarádky,že děti z asi 2 třídy z jedné základní školy prý připravují divadla a říkánky pro děti v nemocnicích. To mě taky docela potěšilo.
Utopýr
23.6.2006 11:50:49
Ja bydlim kousek od Bruselu, ale pracuju v Bruselu. Akorat mam ted nove doma skoro ctyrtydenniho prcka, takze stejne jeste nejsem moc vyletova :) Tak kdyztak v srpnu, a jeste jednou diky za info.
Utopýr
23.6.2006 8:57:19
tak to se mozna muzeme i nekdy videt :) jestli neco budes mit, muzes to hodit na ceslobe@ceslobe.org. diky moc a kdyztak se vrat k nam na belgickou diskuzi :)
Utopýr
23.6.2006 8:16:10
To by bylo skvely :)

CESLOBE jsou stranky pro ceskou a slovenskou komunitu v Belgii, www.ceslobe.org, a chystam se tam pridat prave rubriku o moznostech vyletu a zabavy pro male deti. Takze kdyby se ti chtelo neco sepsat, moc by mi to pomohlo.

mmch - bydlis v Bruselu?
Utopýr
22.6.2006 15:08:14
Diky moc, Pavoucnice :) Skoda ze je to francouzsky, my Kubu vychovavame ve vlamstine :( Ale treba to zvladne. Kdybys mela chvilku, nechtela bys mi o tom napsat kratky clanek pro stranku CESLOBE (nevim jestli znas?), urcite by se to hodilo spouste dalsich "belgickych" rodicu.
Utopýr
22.6.2006 9:15:58
Pavoucnice, muzes mi prosim te hodit sem nebo na belgickou diskuzi vic info? Nas Kuba ma dva a pul roku, takze by se mu to mohlo libit. A k mnoukani by se pridal stoprocentne :) Je to ve vlamstine (porad, ne mnoukani ...)? Diky moc
Lucie
  • 
21.6.2006 12:25:21
Trochu mě to zarazilo, proč reklama??? Máš asi, Rejpalko, trošku komplex ze svého zaměstnání, ale tohle opravdu neznělo ani trochu jako reklama někomu, kdo nepracuje ve tvém oboru. Kdybych tam náhodou reklamu viděla, jako že fakt ne, co by bylo špatného na tom říct, že někdo dělá pro maminky s malými dětmi víc než ostatní? A taky tam bylo uvedeno, že to bylo za dobrovolné vstupné, takže ta údajná reklama(a ještě opožděná) nikomu nic nevydělala a to není asi cílem reklamy..bylo by milé, kdyby si maminky mohli užít kulturu jen tak..takhle to vypadá, jako že nejen že jim to instituce obecně neulehčují, ale když o tom jedna spokojená maminka napíše, tak je hned nařčená z nějaké nekalosti.Přijde mi to směšné.
Majka
  • 
20.6.2006 20:33:02
Já jsem se chtěla jen podělit o svůj zážitek a třeba i ukázat maminám, co si třeba myslí, že s dítětem se nedá příliš věcí dělat, že se dělat dá. Toť vše.
Rejpalka
  • 
20.6.2006 20:02:54
No vzhledem k tomu, že jsem se nedotvěděla nic o tom, jestli takové představení vůbec stojí za to (sorry, ale informace "mně se to líbilo a ostatní se tvářili spokojeně" je nanic). A po pravdě nemám ráda něco, co se sice tváří jako tip, ale je z toho cítit něco jiného. A vzhledem k tomu, že mám dost blízko k publicistice, si troufám říci, že z tohohle jsem to cítila jednoznačně – podobné zprávy mi chodí do redakce aspoň jednou za den.
Radka
  • 
20.6.2006 14:28:14
Divadlo s dětským koutkem - já se také ještě nikde s ničím takovým nesetkala a přijde mi to jako bezva nápad. Myslím, že to ocení nejedna maminka.
Rejpalko, vůbec nechápu Tvojí reakci na článek od Majky, mně osobně to nepřišlo jako reklama, ale jako podělení se o prima zážitek a dobrý tip pro ostatní maminky s malými dětmi.
 Příspěvky 110 z 18 [Dalších 8 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.