| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nebýt nejlepší – NEVADÍ. Nebýt pochválen – VADÍ!

 Příspěvky 110 z 65 [Dalších 55 >>]
Petra, 2 malé holky
  • 
22.2.2006 21:41:27
Jasný, srozumitelný a pravdivý článek. Jenže pokud je člověk nějak negativně zatížen ze své původní rodiny, je někdy hrozně těžké uvést tyto zásady důsledně do své výchovné praxe! Tohle je jen poznámka pro nás deprivanty :)
Veronika
  • 
22.2.2006 11:55:46
Ten odkaz nějak nefunguje, tak raději jinak.
Kniha Respektovat a být respektován

http://www.zkola.cz/zkedu/Predskolou/Respektovat/Knihy/15350.aspx
Veronika
  • 
22.2.2006 11:52:38
Ano, annoj.
Skvělá je knížka Respektovat a být respektován.
Kniha Respektovat a být respektován
Jitka
  • 
21.2.2006 21:49:45
Celý život mě srovnávali s mou sestřenicí a bratrancem, já jsem vždy byla ta blbá a zlobivá, i když ve skutečnosti to bylo přesně opačně. Proto jsem se s ní přestala stýkat, protože nejsem člověk, který si na něco hraje. Jenže před 4 lety se mi narodila dcera a před 1,5 syn a sestřence se narodil před rokem syn, má muka začala znovu. U babičky neustále slyším jak je Dan nej.., chtěla jsem se ozvat, ale bojím se aby z toho babička neměla infarkt, ale já musím přeci bojovat za čest svých dětí, když za mě nikdo nikdy nebojoval.
PROTO VZKAZUJI VŠEM MAMINKÁM, NESROVNÁVEJTE SVÉ DĚTI S JINÝMI, PODTRHNETE JIM JEJICH EGO A OSOBNOST. jE PŘECI ÚPLNĚ JEDNO KDY ZAČNOU CHODIT ČI MLUVIT, KDY ZAČNOU JEZDIT NA KOLE aj.
Někdy ležím v posteli a utápím se v slzách, proč jsou na světě lidé, kteří mají neustálou potřebu si na něco hrát, vždyť jsou směšní!
NEBERTE SVÝM DĚTEM JEJICH DĚTSTVÍ, NECHTE JE PŘIROZENĚ SE VYVÍJET,MUSÍ MÍT SICE URČITÝ ŘÁD, TO URČITĚ A MŮŽU VÁM ZARUČIT, ŽE Z NICH VYROSTOU SPRÁVNÍ LIDÉ.
Petra
  • 
19.2.2006 14:00:12
A proč by mamka, která (dle tebe) není vysoce inteligentní, nemohla mít inteligentní dítě? To tak věříš predestinaci?
kiarina
  • 
17.2.2006 16:44:51
Kde je napsane ze dite od neinteligentni matky nemuze byt chytre a genialni a naopak, tim se te nechci nijak dotknout ale chvalit se jak nejsi inteligentni moc inteligentne nezni.
Lenka
  • 
17.2.2006 10:51:38
Nase mala zacala chodit v 15 mesicich. Mela jsem z toho depky, neurolog nam v 10 mesicich rekl, ze jeji fyzicky vyvoj je opozdeny o 5 mesicu a psychicky asi tak o 2. V te dobe ale delala paci paci, velika velika a spoustu dalsich veci. Kamaradka me uklidnovala, at si z toho nic nedelam, ale jeji Eliska zacala chodit uz v 10 mesicich. Ja myslela ze konci svet. A pak? V roce a pul nase Terezka mluvila v celych vetach, chodila, byla bez plin, recitovala cele basnicky. Eliska dokazala rict jen bababa a jeji mamka propadala depresim. Ted je jim tri a pul a dovedou toho uplne stejne. Kazda mela uplne jinou cestu a v jednom bode se jejich vyvoj srovnal. Tezko rict, jak to bude dal, nase depky a nocni mury o zvlastnich skolach ci podobnych nesmyslech byly ale opravdu mimo misu. Chce to trpelivost a opravdu-chvalit chvalit chvalit.
PajaMM
17.2.2006 7:49:13
MYslim, ze Marie napsala ukazku ze slabikare - to byla ta veta, co Kamil jde koupit a pak je tam ukol: z nasledujicich 10 slov vyberte, co jde Kamil koupit....ta slova uz Marie nevypsala...

Ale jinak je to, myslim, celkem pochopitelne...
Berka
  • 
17.2.2006 7:39:51
Já nevím, ale v následujícím textu se deseti slov opravdu dopočítat nemůžu... "Kamil jde nakoupit, celer, ovoce, med.", úkol: vyberte z deseti následujících slov co má Kamil koupit. Nebo to Marie myslela jen jako příklad...????
Lilka, 2 děti
  • 
17.2.2006 7:35:10
Nejen Berka to pochopila. Jasně, že myslíš, že nesnášíš, když někdo řekne, že je mé dítě lepší než Tvoje. To snad nesnáší žádná matka. To spíš svědčí o inteligenci a taktnosti té maminy, co to řekne. Kamčo, bohužel je mezi lidmi spousta hloupých a netaktních lidí. Ale s tím se bohužel musíme smířit. A na Marii a podobné se vykašli....
 Příspěvky 110 z 65 [Dalších 55 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.