| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Proč se krávy a býci navzájem olizují

 Příspěvky 110 z 68 [Dalších 58 >>]
2.6.2008 23:43:40
Jeeee, tenhle článek jsem nikdy nečetla, zaujalo mě, jak Líza podsouvá zajíci vydírání a nechce kvůli tomu koupit svým děvčatům tuto knihu.
Tak já ji teda koupím. Jednak ten zajíc se jde nažrat mochomůrky bez jakéhokoliv oznámení toho úmyslu zaječici, takže ji technicky vzato vydírat nemůže a hlavně, velká láska se zdá být buď anebo, alespoň jednou (dvakrát, třikrát), Co?
2.6.2008 22:53:39
Jo, nápodobně. Mně zase říkali, že miminko vznikne, když se dva lidi mají moc a moc rádi. Pak jsem se dlouho bála, že otěhotním se svým otcem, když se máme rádi. Nakonec jsem si samozřejmě vše zjistila jinde, ale žádná důvěra v těchto věcech (i v mnoha jiných) mezi námi dodnes není. A považuju to za selhání se strany svých rodičů, kteří nikdy nebyli schopni se mnou otevřeně mluvit.
14.2.2008 13:51:28
Fakt jsem si početla:-D
A taky s úsměvem vzpomínám na svou starší dceru která přišla v 1. třídě ze školy s dotazem: "mami??? šuká se chleba"??.... NE.... "a šuká se lavice"?? NE... "mami a šukat je jako souložit???" ANO... taky by se ve mě krve nedořezal:-D hlavně jsme přemýšlela jakou představu má o slově souložit:-)
úplný popis pohlavního styku "pro dospělé" dospala v 10ti letech v době, kdy to řešila celá třída ve škole a myslím, že to bylo tak akorát... do té doby saozřejmě věděla kudy se rodí, věděla nač je menstruace, ale drobnosti z pohlavního života jsem jí zatajovala:-)... např. erekce se holce vysvětluje divně:-)
A doma máme kačenku a pindíka a funguje to i u puberťáků:-)
bejbina
28.10.2006 13:21:17
Neodolám. Naši předci nebyli normální? Nebo jak si myslíš, že se milovali, když měli k dispozici jednu světnici a kolikrát s nimi spalo nějaké děcko i v posteli, nebo v šupleti vedle postele.
Dani a 3 děti
  • 
28.10.2006 10:17:18
Taky trochu opožděně, ale snad to nevadí. Jeki, to chceš tvrdit, že se milujete v přítomnosti dcery? Jinak jste v pořádku?
11.6.2006 15:25:07
Ponekud opozdene,vzhledem k datu popsledniho prispevku,ale prece.Mam 3.letou dceru a jsem v patem mesici.Je fakt,ze asi pul roku uz je problem se sexem,kdy a kde ho delat,protoze dite si vsima.Jakmile zaznamena,ze tatinek se v posteli z jeho pulky presouva k moji uz krici:"nee houpy,houpy!!!"Ne vzdy si ale dame rict a "houpy,houpy" prece probiha v tom pripade odchazi k televizi a po velmi kratkych casovych intervalech kontroluje situaci v loznici otazkami:uz hotovo?Jednou si mi sedla na nocni stolek a kdyz si stoupla tak mi ujelnacez mi ho Jenny mile prisunula zpet!Na miminko se pta,kde se tam vzalo,ale jelikoz vi,ze "houpy,houpy" je delani miminek,nepotrebovala dalsiho vykladu,co vidi u nas a zbytek jsem ji popsala,ji holt staci.Zatim,upne detaily,o prcce a camprdlikovi,coz jsou nase vyrazy,a jejich spojeni nevyzaduje,mam za to,ze ji to vlastne uz doslo samo.A delame to,protoze se mame radi,MY VELCI!!!Ovsem,umi i prekvapit,kdyz nedavno pribehla k tatkovi,ktery stal ve slipech u koupelny,chnapla ho za camprdlika,zakvedlala s nim,zavolala vesele "jeee camprdlik" a zase odbehla,to cele trvalo asi 2 vteriny,ale celou minutu potom jeste stal manzel totalne vykolejen na miste.Jo ti nasi potomci!!!
  • 
7.3.2006 14:53:45
ht
mona
  • 
17.2.2006 22:26:29
Knížku Krtek a maminka stejně jako další Krtkovy knihy znám a přiznám se, že mě vždy trochu iritoval text, co tam pod ty krásné Milerovy obrázky píše paní Doskočilová. Připadá mi to vesměs kostrbaté a v případě otravy muchomůrkou jako úplný a zbytečný blábol. Příběhy vždycky převyprávím podle svého a mám vyzkoušeno, že otravu muchomůrkou lze bez mrknutí oka vynechat.Děj to nezmění a jinak je to docela pěkná knížka./Samozřejmě to funguje jen do doby, než dítě samo čte, ale to už se může propracovat i k daleko "hustší" literatuře i bez našeho přičinění.../
Dana, 3lety syn Dan
  • 
16.2.2006 15:55:10
u nas se zatim nic takoveho neresi,Dan vi, ze miminko bylo v brisku a pan doktor mu pomuze ven a to je prozatim vse. Ráda bych ale, aby se nestydel a zeptal na vse. Ja kdyz dospivala, nasi se prede mnou nikdy nesvlekali a o menstruaci a podobnych vecech o dospivani jsem si precetla v knihach. a to je presne to, ceho nechci docilit u sveho syny. Aby se nestydel on a ani ja, tak musime vsechno probrat, kdyz se zepta.
Knihu Krtecek a maminka doporucuji, je krasna. Jinak diky krtkovi mi jednou Dada rikal, ze kdyz se kraavicka zataha za pindoury, tak tam tece mlicko.Taky jsem netusila od kud to ma, a doporucuji si nejsdrive knihu alespon prohlednout.
Diky prvnim pár članku a prispevku, jsem se moc nasmala. Urcite se vyplati si precist vsechny prispevky.
Hana
  • 
16.2.2006 9:23:55
Tak to se omlouvám, možná jsem fakt už trošku sobecká a myslím jen na věci, které prožívám já a ne na to, že ostatní to můžou mít jinak. Měla jsem prostě to štestí, že moje těhotenství probíhalo v pohodě a sama jsem si prosadila, že nepůjdu do továrny na děti, ale do Vrchlabí, kde se mi podařilo porodit tak jak jsem popisovala. Přeju hodně štěstí.

 Příspěvky 110 z 68 [Dalších 58 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.