| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hra o dítě

 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]
Lída, 15měsíční dcera
  • 
23.8.2009 13:37:04
Mám také téměř stejnou špatnou zkušenost. Partner si našel jinou ženu, když bylo dceři 10 měsíců. Připravil nás o domov, o zázemí, se sháněním nového bydlení nechtěl pomoci. Dceru měl u sebe vždy dva dny v týdnu, to se mu zdálo málo a chtěl střídavou péči týden a týden. To je ale u ročního batolete nerozum, potvrdil to pediatr i psycholog.U sociální pracovnice OSPOD sehrál divadýlko jak má o dceru strach v mé péči, označil mě za psychicky labilní. Jiná sociální pracovnice, která u jednání vůbec nebyla doporučila soudu, aby vyhověl otcově návrhu na předběžné opatření. Nikoho nezajímaly okolnosti celé věci, ani to, že jsem se o malou starala vždy dobře a v podstatě sama, protože partner byl v práci nebo se věnoval koníčkům.Dcera byla navíc ještě kojena a byla zvyklá usínat u prsa a najednou ji prostě a jednoduše odtrhli?Bez jakéhokoliv psychologického posudku a důkazů, že jsem psychicky labilní?Teprve 3 týdny poté, co mi malou vzali, jsem dostala potvrzení o vyšetření u psycholožky, že jsem psychicky v pořádku, žádám tedy dceru zpět do své péče...Zřejmě na sociálce musí občas vykázat nějaký případ, kdy je dítě svěřeno otci - je to in. Ale proč si vybrali zrovna naši rodinu? Je to smutné, že oddělení, které má chránit práva a zájmy dětí, chrání raději zájmy jednoho z rodičů a je jedno je-li to otec nebo matka. Záleží, jak se kdo líbí...
8.5.2008 20:30:47
Dekuji. Tohle znam, sice v mensi intenzite i ja a dost mych pritelkyn. Muzi umi perfektne manipulovat. Bohuzel i tim zpusobem, ze se to tvrdi pouze o zenach. Tedy dokonce, ze to o sobe prohlasuji zeny.
ups
  • 
14.3.2008 15:19:29
Skutečně díky, že se jako žena snažíte také vcítit do situace a pocitů otců, jste v tom opravdová výjimka. Ostatní "dámy" se o to ani nepokusí se zásady, jen otce za každou cenu pomlouvají, ať jsou jacíkoli. Možná to pomáhá jejich pošramocené psychice.
  • 
12.8.2007 11:09:09
Nechutná, protože o žádnou pomstu nešlo, svého partnera jsem opustila protože se stal svědkem Jehovovým. Po rozvodu byl náš vztah v pohodě a i vztah dcery s mým bývalým manželem. Bohužel jen do té doby, než si našel nyní svou ženu. Ze začátku to fungovalo dobře, ale pak začaly problémy, když jeho žena se začala k dceři chovat hrozným způsobem. Každou návštěvu ji znepříjemnila tím, že ji pořád osočovala, že je nevychovaná, neumí se česat, že se o ní nestarám a vyhrotilo se tak, že jí řekla : "Ty jsi ale malá svině". Dlouhou dobu jsem dceru nutila k otci chodit, ale pak už to nešlo, jsem ráda, že jsem ji nutit přestala. Bylo na otci jak se zachová, ale vzal to přes soudy a striktně trval na termínech i když si mohl pro dceru kdykoliv zajet mimo termín, jak jsem mu navrhovala.
Od Vás mě překvapuje, že klidně tady hodnotíte situaci a přitom vůbec nevíte o našich vztazích nic.
S pozdravem pěkných dní a hlavně klidu na srdci.
Daniela Kaprová
slepice
  • 
25.6.2007 13:36:18
Pana A. jsem si nastehovala domu pred 11 lety. Vse, co se pise v tom clanku je o nas. Nase vztahy vyhrotily do (pro me) neunosne situace...jenze JAK Z TOHO VEN? jsem si jista, ze muj odchod by nebyl konec ... manzel se ridi slibem - dokud nas smrt nerozdeli (asi si domyslite, ci)
Věra
  • 
16.12.2006 20:09:19
Já se taky připojuju. To, že je pan doktor Pöthe zainteresován, neznamená, že nemusí mít pravdu. Ukazuje to jen jedinou smutnou skutečnost, že se osobností takového násilníka začne odborník zajímat až tehdy, když mu o to jde osobně. Mě taky běhal mráz po zádech, když jsem to četla, protože jsem toho svého bývalého na 100% poznala, sedí na něj každá věta. Jenže v mém případě to došlo tak daleko, že soud svěřil děti jemu a já mám ty víkendy. Nepiju (on ano, ale jak to dokážu?), nefetuju,mám kde bydlet, jenom míň vydělávám. A hlavně nedělám tak dobrý dojem na sociální pracovnice. A on proti mně pořád neúnavně "jede" na všech frontách, kam se podívám, tam už o mně vědí, jak jsem špatná matka, jak se se mnou nedá mluvit atd. jak se tomu mám bránit, když nemám jeho výřečnost a jeho manipulační schopnosti? Jak dokázat, že nejde o opravdový zájem o děti (v tom případě by přece musel vědět, že mě potřebují, byla jsem s nimi do 4 let doma a on pracoval na svojí kariéře, která se mu teď hodí, protože on přece děti lépe zajistí)ale především o promyšlenou pomstu. On si dá velký pozor, aby mě neurazil na veřejnosti, má svědky jen na to, že se ke mně chová slušně. A všechno je v zájmu JEHO dětí. Kdo něco podobného zažil, ví, o čem mluvím.
Jedlička
  • 
2.11.2006 11:51:35
Typický příspěvek ženy vyvolávající syndrom zavrženého rodiče. Mající radost ze svého "vítězství" a utrpení druhého rodiče, bývalého partnera. Msta je sladká a bývalé paní Kaprové chutná...
lenča
  • 
1.11.2006 21:07:49
I já se připojuji ke kladným ohlasům na tento článek.Sama prožívám víc jak 3 roky násilí všech možných podob,trápení a bezmoc.Říkala jsem si ,že přece kvůli dětem vydržím hodně,Jenže se to jen stupňuje a děti se mi začínají sypat a tak jsem po všech útrapach řekla DOST.Chci vzít odpovědnost za děti a jejich problémy na sebe.Můžu říci,že jakousi oporu jsem našla i u policie.Takže nějaký strašák na ty omezený tyrany se přece jen občas najde.Netuším co vše mě čeká,ale jsem odhodlaná bojovat.Je moc důležité mít kolem sebe rozumné lidi ,kteří vás občas nakopnou správným směrem a pak už je jen na nás,kdy najdem v sobě sílu vzepřít se a prát..
  • 
19.10.2006 19:52:52
Při čtení článku mě mrazilo v zádech,ne z toho důvodu,že by mi byla zima,ale z důvodu,že s takle výborným hercem a propagátorem,jak jsem já neschopná,žiji 20 let v jednom bytě.Lhaním a různymi intrikami,proti kterým se nemůžete bránit mě znectil a dostal,kam si naplánoval.Kdo tím neprošel má tisíc rad pro řešení.Rozvedená jsem 6 let a nic neskončilo.Živím se sama,výživné neplatí,vylhal si společnou péči protože dobře věděl,že už nemám sílu se dál bránit.Měla jsem a mám jiné starosti:výživa dětí,zajištění životních potřeb,na kterých se sám parazituje.Takže i tací "lidé" chodí mezi náma,bez trestu i když vraždí své děti za živa.:-(
  • 
7.6.2006 0:07:43
to je vazne obvineni, dokaz to, nebo umres
 Příspěvky 110 z 60 [Dalších 50 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.