| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co dělat, když se dítě v noci budí

 Příspěvky 110 z 293 [Dalších 283 >>]
Ondra73
21.6.2019 11:22:14
Určitě ano, ale je potřeba ho hlídat, ohledně buzení - je nutné stanovit pevný režim, který se nejčastěji pojí s kojením a tedy i s nuceným buzením, v rámci režimu mi pomohl článek https://kyblikov.cz/media/budit-novorozence-na-kojeni Tak snad také pomůže.)
  • 
3.8.2018 8:55:40
Volám sa Kari, bola som vo veľkej robotníckej službe takmer 2 roky trpiacou v rukách podvádzajúceho manžela, boli sme šťastní a odchádzali dobre, kým nehovoril o svojej staršej priateľke a ona začala chodiť s ňou mimo naše manželstvo. Než ste to vedeli, prestala sa starať o vlastnú rodinu. Dostal sa do určitej miery, plánoval sa oženiť s ňou a rozviedol ma svoju vlastnú ženu, plakal som a ohlásil som jej svojej rodine, ale nikdy nikomu neposlúchol, ale aby som prerušil môj príbeh, prišiel som pri hľadaní skutočného duchovného kto by mohol zničiť ich vzťah a prinútiť ho, aby sa vrátil späť ku mne a našim 2 deťom.

    Počas môjho hľadania som videla ľudí, ktorí dali svedectvo o tom, ako ich manželstvá, kde ich obnovil doktor Okosu, som vybral jeho e-mail a rozprával som mu svoj príbeh a on súhlasil s tým, že mi pomôže. Po jeho práci je pre mňa, tretí deň moja manželka a priateľka mali hádku a on ju porazil a on sa vrátil domov a prosil ma a deti a požiadal o odpustenie. Povedal, že jeho oči sú jasné a on nikdy neurobí nič, aby znova ublížil jeho rodinu a sľuboval, že bude starostlivým otcom a nikdy sa nebude podvádzať. Som tak šťastná, že som ho nezbavila dievčaťu, všetko ocenenie patrí doktorovi Okosuovi, lebo ste veľkým mužom, ktorý poslal Boh, aby pomohol ľuďom tohto sveta. Mám vkus od zázrakov svojej pomoci a budem pokračovať v rozprávaní o vašich dobrých dielach. a komu sa to môže týkať Toto je jeho e-mail: drokosu01@gmail.com whatsApp number is

+2348119663571
Marky,7měs.syn
  • 
6.3.2013 22:57:50
Tak dnes celý den jsem ho dávala spát samotného, metodou vybrečení,ale dost dlouho brečí, až hystericky..sice nezvrací, ale vždy se mi u toho totálně podělá...to asi není dobré ne?? Mohlo by to jít pak do zdravotních problémů,ne? Prosím poradte.
  • 
6.3.2013 12:45:02
Dobrý den,
chci se zeptat. Co když jeho buzení je opravdu jídlem??Jak to poznám?Přijde mi, že nás tím spíš vydírá, ale bez jídla prostě večer, když se vzbudí,neusne. A co když ho nechám, a řve a řve třeba hodinu v kuse, než usne..mám ho tak dlouho nechat, i třeba dýl??Nemůže mu to ublížit?
Lucka, syn 2 roky a přírůstek na cestě
  • 
12.11.2011 14:03:04
Syna jsem kojila do 15m, ale jakmile jsem si byla jistá, že hlady v noci netrpí (po příkrmech), tak jsem si uvědomila, že ho budí naše přítomnost. Budil se od narození cca 2x za noc, hned po nakojení usnul v pohodě, nevadilo mi vstávat. Ale bylo mi ho líto, že ho vlastně rušíme jen tím, že jsme v pokoji, dýcháme a semtam šustne peřina, jak se člověk převalí. Tak jsme volný pokoj připravili pro přestěhování postýlky a byli jsme zvědaví, co bude. V roce jsme ho dali do vedlejší místnoti, koupili jsme spací pytel, abych měla jistotu, že nebude spát zmrzlej a odkopanej...a od první noci spal v klidu až do rána, bez probuzení, cca od 19h do 6h! Takže evidentně prostě chtěl svůj klídek. Jsem ráda, že ten dětský pokoj máme a že se mu dobře spí.
Radka
  • 
3.9.2011 22:19:53
http://www.klubk2.cz/www_klub/klubk2.php?page3=nocni_buzeni_cz.htm
zdenka
  • 
14.3.2011 14:41:33
Dobrý den,nedaří se mi dohledat plnou verzi tohoto článku (jak je uvedeno kurzivou pod tímto článkem)? Nevíte někdo přesnější adresu, nebo postup, jak se tam proklikat? Předem moc děkuji.
Petra, Péťa 8 měsíců
  • 
7.1.2011 20:44:31
Moc děkuji za váš přízpěvek, máme to s 8měsíčním Péťou stejné a jsem z toho dost vedle. Jednu noc kdy jsme byli s manželem na oslavě kamarádů, nám Péťu hlídala babička, do třech hodin spal krásně, pak jsme přišli domu a jakmile vycítil naší přítomnost začal řvát, dokud nedostal prso k pusince a tak to bylo až do rána. Je to sice škodolibé, ale pomohlo mi, vědomí, že v tom nejsme sami.
  • 
1.9.2009 23:56:19
Tak to bysme byli v háji:-).Máme totiž garsonku a spíme všichni v 1 pokoji,jen odděleném nábytkem.Malá se naštěstí budí 1 za noc,ještě vyžaduje krmení-nebyla kojená.Pobavilo mě,když jsem si přečetla jak máme spát odděleně.To bysme s mužem asi spali v kuchyni na zemi a syn ve sprchovém koutě:-).Jinak si myslím,že nic nejde takhle naplánovat.Buď to dítě takové je a spí dobře,nebo ne a budí se.Jednou to ale přejde.
16.2.2009 15:04:59
Nečetla jsem celou diskuzi, takže možná to tu někdo napsal, ale článek mi připomíná knížku ,,Každé dítě se vi naučit spat´´ nebo tak nějak, četla jsem jí ve slovenštině tak nevím jak se to přesně píše. Je to tam popisováno a jsou tam i příklady kdy dítě zvrací aby upoutalo pozornost. No, já osobně neběžím za malou po každým kníknutí, ale když už pláče opravdu dost, tak jdu za ní. A je pravda, že malou přes den třeba i budím, když se nevzbudí sama, aby mi spala v noci. Což tam uvádí taky a to mi příde logické. Jí když si přez den zdřímnu tak si občas taky nařídím budíka, abych nebyla přespalá.
 Příspěvky 110 z 293 [Dalších 283 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.