astray |
• |
26.1.2007 3:41:23
Žitná mouka je tam kvůli tomu, aby byl chléb vláčný, nerozsýpal se a déle vydržel měkký. Pšeničnožitný kváskový chléb je nejlepší.
|
Milada. |
18.1.2006 0:15:45
Ivo,
pokud je manzel milionar, tak mi to nejak uspesne zatajuje:-))), aneb BÉ je spravne a ty chcicply deti mam 2. |
Iva |
• |
17.1.2006 17:51:22
Ted jsem se tu divala na ty prispevky a moc tomu nerozumim-proc si teda Milado matkou v domacnosti? Bavi te to sedet doma a odpovidat tu na prispevky nebo jak jsem neco cetla,ze nedobrovolne tak proc-to je manzel milionar a nechce abys sla do prace nebo mas nejak nemocne dite,ze nemuzes?
|
Milada. |
13.1.2006 18:35:55
Ivo,
jestli je v prodeji ted, nevim, ale normalne v knihkupectvich ji meli. Zkous nejaky vyhledavac:-) |
Iva |
• |
13.1.2006 17:47:54
Veci,ktere jime:
tmave pecivo,cerstve mleko/nejlepe Bio/,Caro,zerve, jogurty/Bio,jihocesky,Holandia/ tvrde syry,zeleninovy polevky dochuceny vegetou bez glutamanu,ostatni polevky-cockova,hrachova,bramborova,kureci hovezi,vlockova...,tunak,file na masle nebo oleji,kureci,hovezi nebo veprovy,ryze,testoviny,caje ovocny,bylinkovy nebo zeleny,neperlivy vody,100%dzusy naredeny dobrou vodou... Veci,ktery vubec nejime nebo se snazime omezit na minimum: susenky cokolada uzeniny salamy taveny syry limonady pecivo s dlouhou dobou trvanlivosti Mate nekdo dalsi tipy? ta knizka o eckach je normalne v prodeji? |
Eva K |
• |
13.1.2006 15:56:19
A budu pak moct ještě něco jíst?:-) Díky za typ. Na internetu jsem zatím našla maximálně seznamy nedoporučených EE.
Myslím, že základní pravidlo je, žádné uzeniny, paštiky, saláty a hotová jídla/polotovary, pozor u sladkostí. Polotovary používají i v hospodách. Eva |
Milada. |
13.1.2006 14:26:11
Evo,
prosim Te...stranky jsou naprd, kup si Vime, co jime? Aneb pruvodce Éčky v potravinach od Dr. Terezy Vrbove. Ma to pres 250 stran, to na netu nikde nanajdes. Vydalo to EcoHouse v roco 01 Maily: tvrbova@lycos.com lstastny@mailcity.com |
Eva K |
• |
13.1.2006 14:08:59
Pro mě by to vlastně byla dobrá zpráva, ráda používám taveňák do pomazánek a omáček, tedy žádné velké množství:-). Možná taveňáky haní, protože nedodávají vápník, jak si většina myslí.
Znáš nějaké obsáhlejší stránky o EE? Eva |
Eva K |
• |
13.1.2006 14:07:10
Pro mě by to vlastně byla dobrá zpráva, ráda používám taveňák do pomazánek a omáček, tedy žádné velké množství:-). Možná taveňáky haní, protože nedodávají vápník, jak si většina myslí. Eva
|
12.1.2006 21:39:41
co je pod kterými éčky jde najít na téhle stránce http://www.uzpi.cz/adresar/prisady1.htm
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.