| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak Andulka vykoukla na svět po císařsku

 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]
Marci, 5 synů
  • 
13.6.2006 22:33:58
Moje kamarádka má 4 císařské řezy.Poslední těhotenství bylo bez problémů, neležela v nemocnici.Holčička se narodila ve 38.týdnu(dokončeném).Když budete mít zájem, dám Vám na ní kontakt.Rodila v Praze U Apolináře.
pet & nany 9/05 & maxik 9/07
2.2.2006 8:51:28
dekuji :-) urcite vsechno dobre dopadne, budu moc moc moc drzet pesti :-)
Lucie
  • 
13.1.2006 21:58:56
Nádherný článek, už jen pár týdnů a čeká mě to také. Snad bude vše v pořádku a ten uzlíček si vychutnám hned po porodu. Hodně štěstí a ať Andulka roste.
Lucie
  • 
13.1.2006 21:58:18
Nádherný článek, už jen pár týdnů a čeká mě to také. Snad bude vše v pořádku a ten uzlíček si vychutnám hned po porodu. Hodně štěstí a ať Andulka roste.
Radka (2 kluci)
  • 
2.1.2006 13:55:41
Milá Dito, moc děkuji za povzbuzující slova. Přeju Ti hodně zdraví a štěstí do nového roku pro celou Tvoji rodinu. Radka
Lionka
26.12.2005 14:59:12
Taky gratuluji k Andulce a přeji jí i mamince hodně zdravíčka!

Myslím,že ty psycho problémy po porodu CS jsou způsobeny špatnou předporodní přípravou ze strany lékařů pro budoucí maminky.V žádném případě se nedá CS nikdy vyloučit.Bylo by vhodné na to maminy předem připravovat a neujišťovat je, že se jim na 100% vyhne.To by byli Sybilové,kdyby to tvrdili.

Já teda osobně měla 3 x CS a už jsem o tom mockrát psala na diskuzi Císařský řez-jsem za všechny moc a moc vděčná a kdyby příroda dala,šla bych i na další CS-nemám a neměla jsem kvůli CS pražádné výčitky (já jsem je už předem i chtěla)-snášela jsem je velmi lehce a snadno,včetně brzkého kojení,poprodního rauše(byly úchvatné)atd. co k tomu všechno patří...-a když čtu o vaginálních porodech(a když jsem slýchávala ze sálů ty výkřiky) plných bolesti-tak si říkám-zaplať za ty CS!No a když čtu o klešťových porodech,tak mi stojí všechny chlupy v pozoru-brrrrrr...a gratuluji dětičkám,které to bez problémů přežily!
pet & nany 9/05 & maxik 9/07
18.12.2005 22:15:10
Mila Mirasol,
v podstate mi stale rikali, ze mam spatny monitor - ozvy srdicka. V zaverecne zprave pak bylo uvedeno, ze byl sc proveden pro hrozici hypoxii plodu (nedostatek kysliku). Ale kdyz si to ted tak zpetne promitam, tak mi vlastne k tomu nikdo nic blizsiho nerekl..co proc a jak...jen ze je mala v poradku...
Krasne Vanoce!!!!
18.12.2005 21:03:21
Při čtení článku mi vyhrkly slzy do očí.Můj porod probíhal podobně.Barunce (6měsíců) se nechtělo ven, porod mi ve 42.tt vyvolávali, nastesti po prvnim cipku praskla plodova voda, zacaly kontrakce, trvaly 12 hodin a protoze jsem i pres obrovske davky oxytocinu byla po 12 hodinach otevrena jen na 6 cm a tlak jsem mela 160/113 tak pristoupili k cisarskemu rezu.Nejvic me vydesilo, kdyz manzelovi rekli, at mi sunda sperky. Nemea jsem zadne zkusenosti s operaci a prislo mi to jako definitivi odstrojovani...
Probrala jsem se na JIP a malou jsem videla az druhy den. To bylo na vsem uplne to nejhorsi. Nikoli prenaseni, vyvolavani, kontrakce 12 hodin a operace, ale skutecnost, ze mi malou prinesli az druhy den.Vsichni ji videli a chovali, manzel, mamka, tchyne, svagrova....jenom ja ji ani nevidela.Dekuji Bohu, ze je zdrava, ze vsechno dobre dopadlo.Rodit cisarskym rezem neni ostuda, udelala bych pro ni cokoli, jenom, aby byla zdrava, stastna a spokojena holcicka....
Ted je uz vsechno za nami a ja se tesim za par let na dalsi porod, chceme k Barunce jeste brasku, a je mi uplne jedno, zda to bude cisar ci ne, hlavne at je mimi zdrave, to je nejdulezitejsi na svete, ja jsem ochotna vydrzet vsechno...(doufam!)
Adela + Barunka(6m)
tucnacek
18.12.2005 16:58:54
Taky jsem měla cisaře,bylo to v pohodě.Sestřenice byla taky a u stejného doktora a říkala že měla bolesti a tak.Tak nevím ,mě to vůbec neskoušely vyvolávat.Měla jsem břicho jak balón prý mimčo nesestoupilo,tak doktor řekl uděláme císaře a bylo to. Teď bych chtěla druhé ,ale nevím jaká je šance že to bude císař?Dcera nebyla zas tak velká měla 48cm a 3500g.Tak uvidíme.
  • 
18.12.2005 16:11:24
Ahoj Dito a ostatní maminky,i já jsem rodila 3 krát císařským řezem /první dvě děti kluk a holka byli konec pánevní/ten třetí uzlíček byl otočen normalě a le lékařka usoudila že i tentokrát mě čeká císař.řez.Také u mě úplně ožili vzpomínky a kdybych mohla chtěla by ještě 4 dítě ,ale už mám sterilizaci.Můj poslední chlapeček má 4 roky.Ten první 15 let a holčička 12 let-milujeme děti ,škoda že nás nemůže být více .Ale na císař.nedám dopustit,přesně jak popisuje maminka ANDULKY.Nejkrásnější pocit i na bolest zapomenete jakmile vám donesou poprobuzení ten malinký uzlíček štěstí.Mějte se krásně a štastné a veselé vánoce -Jana
 Příspěvky 110 z 67 [Dalších 57 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.