| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Proměna

 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]
26.10.2006 10:25:40
...taková kyselina už žere lidi léta. Je to klasický případ:

- služebně jedna z nejstarších
- všichni, co nastupují jsou vzdělanější
- díky své praxi ve firmě o všem něco ví a na tom staví
- je to nejen postavou "herdekbaba"
- furt se snaží někoho komandovat, překračovat své pravomoce, přerozdělovávat práci tak, aby toho dělal co nejmíň apod., prostě klasický "zmrd v sukních"
- panebože ať už jí ten její konečně otěhotní. Možná by rád, ale to by mu to musela dovolit.
- a sama nepůjde a nepůjde, protože ví, že jinde by měla asi velký problém
- a šéf ji nevyhodí a nevyhodí, protože je to 1. sám blb a 2. nechce se mu hledat někoho, kdo by těch pár papírů taky zvládl.
26.10.2006 10:20:45
Možná je to trochu kruté, ale ... mezi holkama se říká kde co. Kdybys jim to řekla, nikdo by se už neptal.
Irena
  • 
5.12.2005 11:08:26
Ahoj Olino,

víš, já si myslím, že každý jsme jiný a dobře, že tomu tak je. Mně třeba ty Tvoje citáty, které jsi napsala, v této souvislosti nic neříkají, protože jsem spíše vážnější, uzavřenější a taky si všechno možná beru k srdci víc než je zdrávo :-).

Já osobně se ztotožňuji s názorem Slávky nahoře. Kdo si neprošel obdobím, kdy nemohl mít děti a prahl po nich celou svou bytostí, nedovede pochopit druhého, který se v takové situaci nachází. Jak se říká: sytý hladového nevěří.

Když jsme vyzýváni, abychom "napsali svůj názor k tomuto článku", tak jej prostě napíšeme. To máme mít každý názor, že je to sranda k popukání nebo co? Kam se poděla tolerance a mnohotvárnost? Nebo musíme všichni padat na zem smíchy a chápat, když je něco psáno třeba ironicky?

Irena
5.12.2005 9:21:13
Ivule,
mě když se nelíbí nějake vtip tak se nesměju, v nejhorším řeknu, že mi to vtipný nepřijde. Rozhodně nikomu za vtip nevynadám.
Tím se nechci dotknout přímo Tebe, ale obecně jsem to psala k celé diskusi.
5.12.2005 9:18:18
Skávko,
různě postižení lidi berou svůj život různě, ale pokud ho berou s humorem žije se jim podstaně líp. Urážet se kvůli každý pitomosti mi přijde zbytečný. Mám kamaráda vozíčkáře, s kterým se občas sejdem v hospodě. Když mu řekneš dodi mi pro pivo, odpoví Ti "hned jak vstanu" :-))))
Když už si narazila na ženu, která nemůže chudák otěhotnět neboť její partner má málo spermií, měl bys přinejmenším mluvit o dvou lidech a jejich pocitech. Ona je chudák a co terpve ON? On je přece téměř neplodný, ne ona. Budeš se divit, ale svého času mezi mým 24-27 rokem života, jsem taky neměla jednoduchý období a myslela jsem si, že rodiny se asi nikdy nedočkám.
Taky se mi zdá, že se mnoho žen strašně lituje, ale co se honí hlavou těm skoro nebo úplně nepldným mužům to je Vám dámy celkem fuk. Přitom jich je stejně jako Vás. "Chyba" je tak 50/50.
Opak kyseliny - zásaditost??? :-D
  • 
4.12.2005 11:02:00
Tak jsem poctivě přečetla vše, co jste napsaly a opět (jako vždy na Rodině) jste si ze zcela nevinného humorného fejetonu udělaly bitevní pole. Tady se prostě nesmí napsat vůbec nic, všechno ztrháte, kde se to ve vás bere???
Nikdo vám není dost dobrý, na všem vidíte jen to špatné!!!

Kruciš holky, zamyslete se trochu nad svým pohledem na život!!! To takhle berete všechno?! To se pak nedivím, že je tolik pokusů o sebevraždy!!!

NEBERTE ŽIVOT VÁŽNĚ, STEJNĚ Z NĚJ NEVYVÁZNEME ŽIVÍ!!! a ještě jeden:
ŽIVOT JE JAKO ZRCADLO. USMÍVEJ SE NA NĚJ A BUDE SE USMÍVAT NA TEBE. MRAČ SE A ON TI OPLATÍ STEJNÝM. a ještě jeden:
KDYŽ JSI SE NARODIL(a), PLAKAL(a) JSI A VŠICHNI SE SMÁLI. ŽIJ TAK, ABY AŽ ZEMŘEŠ, VŠICHNI PLAKALI A TY JSI SE SMÁL(a).
2.12.2005 15:28:37
Pavlo,

nevím, jakou nadsázku máš na mysli.
Článek pana Karbana se mi prostě nelíbí bez ohledu na snůšku argumentů, kterými ho obhajuješ. (můj názor :)
A že Karban nic netuší o problémech, co ženský mohou mít (ne jen v tomto článku), přestože do nich věčně šije a dává si je na můj vkus příliš často jako témata článků, si myslím taky. (Ostatně, co by o tom měl tušit - je to chlap. Ale ať teda nečeká, že mu budou všechny tleskat.)

A jen tak mimochodem, to že je něco fejeton a je to tedy míněno pro pobavení, tak mám povinnost se tím povabit? To z tvého příspěvku vyplývá.

I.
Slávka
  • 
2.12.2005 13:39:42
Nemyslím si, že by lidé k ženám, které bojují (a to doslova) s neplodností měli být lidé zvlášť ohleduplní – to je docela jedovatá poznámka. Lidé, které tyto problémy netrápí, si totiž neuvědomují jak může nějaká (pro ně) nevinná narážka bodnout do živého. Myslím si, že to není tím, že by ženy, které mají problém mít dítě, byly nějak vztahovačné, jen jsou v určitých směrech více citlivé (snad někdy i přecitlivělé, ale tomu se možná ani nelze vyhnout). Ty, Petro, píšeš, že tvoje sestra byla 3 roky protivná, než se jí podařilo otěhotnět. Dokážeš si alespoň trochu představit, čím si prošla? Kolik dnů marných nadějí a zklamání? To není problém, na který by se dalo jen tak zapomenout. A když už se ti to podaří, postará se o připomenutí někdo jiný hloupou poznámkou nebo třeba fejetonem. Mimochodem, myslíš si, že ženě jejíž partner má málo spermií pomůže k otěhotnění dobrá nálada? Srovnávat snažilky s vozíčkářema to je jako míchat hrušky s jabkama. A proč si myslíš, že člověk na vozíčku je na tom hůř než žena, která nemůže otěhotnět? Ne, opravdu se tyto dvě věci srovnávat nedají. Ale když už jsi se do toho dala, jak by se ti asi četl článek, který zlehčuje nebo si dělá legraci z tělesně postižených?
Slávka
  • 
2.12.2005 12:44:21
Některé články jsou pro pobavení, ale to neznamená, že by u nich člověk neměl přemýšlet. Jak při psaní, tak při čtení. Toť zase můj názor
Květa
  • 
2.12.2005 12:24:37
Tak já tu přeměnu chápu dost dobře. Skutečně, kdo nezažil problém neplodnosti, nepochopí. Věřte, je to opravdu velký nápor na psychiku i na partnerský vztah. Co jsem se vdala (ve 30) slyším narážky pořád – hlavně v práci, i od šéfů. A dost to bolí, zvlášť, když se 2 roky nedaří. Nevím, jestli dnes působím jako výše zmiňovaná kyselina, ale až budu těhotná, určitě se budu na všechny tlemit jako blbeček. Už se moc těším.
 Příspěvky 110 z 52 [Dalších 42 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.