| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Velká převýchova

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
Petra, syn 10let
  • 
5.5.2006 12:39:23
s náma mazlik nehajá, má 50kg a já nechci chrnět na zemi. Ale synek je chápavý a přístup k psímu "bráchovi" má stejný jako my (...kočííí, jdeme PÁ? Kde máš pásínek? Hajni si na dečinku....překlad: půjdeme ven? Kde máš obojek? Jdi na místo!!) Pes poslouchá na slovo. Kupodivu. Tak se mějte. P.
Marketa
  • 
27.10.2005 17:09:58
Jooo, to znam, mame doma trikiloveho mazlicka a jak rika muj manzel - je to nase prvni miminko (dalsi klokan prileti v breznu :))!!! Nastesti ten nas pejsacek zvladnul zakladni povely (venku moc ne, ale doma poslechne okamzite), takze neni tak nezvladatelny, ale priznam se bez muceni, ze s nami spi v posteli.
26.10.2005 9:20:09
Ahojte,tento článek mě moc potěšil.Musela jsem se usmívat od začátku do konce,jelikož vím o čem píšeš.My máme taky psa,přes týden je ve výběhu s dalším,ale o volný dnech jede s námi na chatu a tam je pánem.Má sice jen 5kg,ale umí se ozvat.Na záchod se mnou nechodí,stepuje před dveřmi a dává mi jasně najevo ,že jsem tam dlouho.Ráno musí taky na procházku nejlepe v šest,pak přijde zabube se do svého pelíšku a spí i do devíti.Je to lae mazel,jakmile se na nás koukne těmi kukdly,tak je to jasné.Má vyhráno.Ví přesně co na nás platí,a kdo tvrdí,že je pes hloupý tak o těchto vychytralých zvířatách nic neví.Takže ještě jednou super článek
Toranoko
  • 
20.10.2005 18:05:13
nám se naštěstí podařilo udržet psa přece jenom v jistých mezích. Takže do postele samozřejmě smí, ale záchod a koupelna....to je na mě moc, taky potřebuju klid. A ten pes to naštěstí chápe, takže je schopnej zůstat i sám, když jsou páníčci doma. Prostě povel místo funguje, a bez kňučení. Hurá.
19.10.2005 22:07:18
článeček, který mne velmi pobavil i vzhledem k tomu, jak člověk po čase vidí, že se těm svým čtyřnohým miláčkům maximálně přizpůsobuje a ti mají pánečka obtočenýho o kolem tlapky.
Olina
  • 
19.10.2005 20:12:45
nenapsala jsem ti prosím tě na jiné diskusi nějaké pitomosti o čaji? Myslím, že to bylo tobě.
Eva K, 17tt
  • 
19.10.2005 12:57:33
Taky chceme psa, mimojiné aby si dítě uvědomovalo, že můžeme mít rádi i jiné lidi/zvířata, aniž by to ubralo lásky k dětem. Jojo, teoreticky mám přípravu na výchovu zmáknutou:-))
Eva
Riana
  • 
19.10.2005 12:36:50
se děje i u nás. Krom toho, že za mnou se protáhne i na ten záchod :-))) Ale fakt jsem jaksi nebyla připravená na "výčitky" našeho synka: "Ty ji máš radši než mě!" A tak mi nezbývá, než hladit blonďatou hlavičku naší jedenáctileté fenečky jednou rukou - a desetiletou (rovněž blonďatou) hlavinku našeho prvorozeného druhou rukou... Kdyby byli tři, nevím nevím, jak bych to zvládla :-)))
Hezký den!
Riana
19.10.2005 11:49:09
Tak tohle já mám s mamkou a jejíma kočkama. Přestože je mi 33 let a kočky chováme od mala a doma mám taky dvě pokaždé když odjíždí dostávám spoustu "potřebných" rad jak nakrájet maso, kdy jim ho dát co jim dát dřív a co později.
Navíc kdykoliv přijde k nám jako jednu z prvných věcí co udělá je že dá nažrat těm našim kočkám a to bez ohledu na to že právě spucovali konzervu.
No říkám si že mohlo být hůř, mohla třeba chtít krmit mě a tak jí nechávám :-).
Kamila
  • 
19.10.2005 11:48:16
Moc pěkný článek. To znám. Maminka má pejska už 14 let a moc ho miluje (a nejen ona, také i já). Co se mi narodil malý, vidím, jak se to v ní rve. Samozřejmě, že pejsek trošičku "spadl z lopatky", ale i tak ho strašně moc miluje. Ona teď má už dva smysly života: vnoučka, pro kterého by se rozdala a pejska. Musím se přiznat, že mne někdy až zamrzí, že jsem pejska odsunula až hodně za syna, ale jinak to nejde. Ale i tak, jsem šťastná, že jsem mohla 14 let žít po jeho boku (doufám, že ještě nějaký rok to potrvá)!
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.