| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Deník koule - začátek

 Příspěvky 110 z 442 [Dalších 432 >>]
Dominika
  • 
22.6.2006 4:23:55
Ireno, ktera pises, ze nechapes smysl clanku- odpoved je jednoducha. Nechapes ho, protoze nemas smysl pro humor, absolutne zadny nadhled, rozhled, IQ pravdepodobne taky zadna slava (to usuzuji na zaklade tvych reakci na kazdy prispevek, ktery s tebou nesouhlasi)a take nejsi schopna ocenit snahu druhych lidi pobavit ostatni (toho jsou snad schopni i nechapavi lide, na to je potreba jen takt). Takze tohle urcite vysvetluje proc te zarazilo, ze jsi smysl clanku nepochopila. Doufam, ze jsem ti pomohla tu "zahadu" aspon trochu objasnit.
Musi s tebou byt fakt desna legra. Chodis nekdy ven, mezi lidi? Urcite se placaji do stehen, jak se s tebou skvele bavi, vid?

Jinak jestli te to potesi, je to s tebou zly, ale ne jeste tak moc zly jako treba s Matkou s trema deckama. Tou poboznou fanatickou, co autorku osocuje, ze jednoho dne hodi dite do popelnice, protoze bude treba chtit nakojit. Te je mi hodne lito. A hlavne tech trech decek. Vyrustat s takovou maminkou musi byt slast.

Vim, ze jsem ostra, ale jinak to nejde. Vzdycky si rikam, ze nebudu diskuse pod clanky cist, protoze mi vzdycky zazitek z clanku zkazi reakce podobnych chytraku a hadky vsech ostatnich, ale ted uz mi fakt povolily nervy a musela jsem se pridat.
Argon
  • 
2.11.2005 0:18:03
Irco, ty jsi ale sucharka! Prestan se brat tak vazne, nech volne dychat i ostatni...
Clanek je super, lepe bych ho sama nenapsala a moc me pobavil!!!!!
Usmevy vsem
Helca
  • 
6.10.2005 23:47:31
Esssi nepostrádá smysl pro humor a ironii a mě její články pomáhají přežít. Aneb už se těším na těhotenství :-)
Klára
  • 
30.9.2005 17:58:08
no, já mu neřekla, že je kretén. Jen jsem mu řekla, že rodit co rok nemůžu, protože to by mi nestihla srůst jizva po císaři, a taky že by se mi ¨neměl kdo postarat o mou dvouletou dceru, až zase každou chvili skončim v nemocnici. Usměv mu ztuhl a potichu zmizel...
Eva
  • 
29.9.2005 16:05:48
Me se ten clanek moc libil. Hned to poslu kamaradkam... Poradne jsem se zasmala. Super clanek.
Eva K, 14tt
  • 
29.9.2005 14:17:12
Taky mě článek pobavil.
S chutí na sex jsem na tom taky mizerně, snad se to časem změní:-).
Eva
Martina,2 děti
  • 
28.9.2005 1:14:54
Připadá mi jako by těhotenství jí hrozně vadilo a obtěžovalo. Mě to připadalo jako krásný dar přivést na svět dítě. A protože těhotenství se v životě neopakuje moc často a čas strašně letí, snažila jsem se každý den užít (zejména u druhého mimča).Ano byly dny, kdy mi také nebylo nejlépe, ale vždy jsem se na mimi moc těšila a věděla jsem, že čím větší bříško, tím dříve mimi konečně uvidím :-)))).Když i nyní vidím těhulku, tak jí závidím. Kdyby psala o posledním měsíci, tak chápu,že už je člověk velmi málo pohyblivý, ale z ní mám pocit, že jí těhotenství vadí od začátku.
  • 
27.9.2005 23:53:44
Nic si nedělejte z negativních ohlasů. Já se chechtala od začátku až do konce a cítím s Vámi. Doufám, že vše dobře dopadne a Puntík Vám bude dělat jenom radost. (No to je nereálné, ale přát Vám to můžu.)
Eva
Danielah
  • 
27.9.2005 14:57:35
Essi, je to bezva napsane, moc jsem se pobavila (co me taky ceka za veci :-))
27.9.2005 13:48:12
Nic na tom není hloupého. Essi, napsala jsi krásný a vtipný článek a diskusi k němu jsem (asi kvůli zvýšenému smyslu pro humor) až na vyjímky nepochopila. Kéž by jsme všechny dokázaly překonávat drobné, nejen těhotenské, obtíže s takovou pohodou a nadhledem. A protože jsem vše četla se zpožděním: už se Puntík vylíhnul? Jestli ne, držím palce, jestli ano, tak přeji pevné zdraví oběma a pevné nervy všem okolo :o)
 Příspěvky 110 z 442 [Dalších 432 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.