| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jíte-li BIO… investujete do svého zdraví i do ochrany přírody!

 Příspěvky 110 z 197 [Dalších 187 >>]
31.8Cawan15
28.8.2015 12:31:59
Snažím se zdravě jíst a pečovat i o svůj zevnějšek. Zakládám si na tom, aby mé vlasy byly lesklé a plné života. Péče na vlasy Illuminant je nejlepší http://www.prodejvlasu.cz/
Marketa
  • 
28.9.2007 23:53:06
V době kdy jsem čekala dceru, byla doba, že všichni chtěli do Apolináře.Šla jsem tam taky a byla jsem v šoku. Výborné byly sestry to ano, ale doktoři na rizikovém mi chtěli třikrát po sobě vyvolávat indukcí porod. Poprvé se to nepovedlo. na vlastní žádost jsem si po neúspěšné indukci požádala o císaře, aby byli z obliga. navíc jsem měla za sebou už jeden císař akutní z prvního těhotenství. Byla jsem dost zklamaná z jednání lékařů na rizikovém oddělení. Vlastní operace a císař už byl Ok a dopal dobře. Třetí dítě neplánuji, ale do Apolináře bych už nešla. První jsem rodila v královéhradecké nemocnici a jednání lékařů bylo naprosto fantastické. Naopak sestry na novorozenecké byly trochu důry, Ale vše má své. A Hradec jednoźnačně porazil Prahu. Takže kdyby přece jen potřetí, tak jednoznačně zase Hradec. Z Prahy to není daleko a dá se tam samozřejmě najít ubytování před očekávaným termínem porodu.
7.8.2007 10:11:48
Na www.bioobchod.cz lze objednat take bio zeleninu a ovoce. Do 2 dnu dorazi postou - v dobrem stavu.

Ja osobne nemam cas jezdit az na Andela z Prahy 15, takze preferuji pohodlnou objednavku pres net a pak jen cekam, az posta doveze vse domu:-)

Stáninka a roční Ondrášek
  • 
18.12.2005 21:46:52
Nevíte náhodou kde se dá v Ostravě koupit biošunka?

  • 
13.11.2005 15:33:59
V supermarketu bych biozeleninu nekupovala, přijde mi to divné, ale chápu, že to ušetří čas. Sama kupuji biozeleninu v Praze na Andělu, v prodejně Bioproducts, je to ulice Na bělidle, kousek vedle Galerie Markéty Podhůrské. Mají tam , myslím, největší výběr biopotravin celkově. Biozeleninu mají podle sezonní nabídky, často mají brambory, hláv. saláty, místo vitamínuC z lékárny, který je pro děti zátěž, tam kupuji 100% rakytníkovou šťávu a děti letos ještě nestonaly. Mají tam také biokosmetiku a přír. čistící prostř., takže to tam vždycky nakoupím najednou. Doporučuji.
Eva K, 16tt
  • 
13.10.2005 8:40:56
Nemám podobnou zkušenost, v Delvitě kupuji vejce z podestýlky a občas maso a ty jsou jiné, než "normální".
Do mrkve se mohla dostat chemie z jiných zdrojů, než je hnojení. Naše planeta je plná chemie. Pokuty jsou hodně vysoké, takže si nejsem jistá, zda by to stálo za ten risk. A podvádět nemusí biozemědělec, ale i supermarket, jak se teď ukazuje u jiných prodejen.
Eva
ginger lu
29.9.2005 22:44:06

Dlouho jsem kupovala mrkvicku od ekofarmy Deblin v Albiu a nedavno jsem ji s velkou radosti objevila i v blizke Delvite. Me nadseni vsak rychle ochladlo, kdyz jsem opakovane zjistila, ze proste chutna jinak.... Je z ni citit chemie jako ze vsech ostatnich mrkvi na trhu. Mate nekdo podobne zkusenosti? Je mozne, ze by ekofarma riskovala a u biomrkve do supermarketu dbala na kvalitu mene? Chtelo by to asi na ne poslat kontrolu....

Eva K
  • 
29.9.2005 12:43:48
Bio i nebio produkty se vyrábí na kšeft. Stejně jako jiné výrobky. Eva
Eva K, 14tt
  • 
29.9.2005 12:42:04
Test mi udělal gynekolog tento týden. Negativní. Když jsi vzpomenu, že jsem prováděla snad úplně všechny rizikové činnosti (nepočítám konzumaci dva dny starého lejna:-)), jako je hrabání se v hlíně a pak jahoda:-)... tak už se té nemoci nebojím:-)

Eva
Eva K, 14tt
  • 
29.9.2005 12:39:46
Děkuji za milé psaníčko, snad i moje kočka bude mít mimčo ráda. Vlastně ji nic jiného nezbude:-). Co jsem se informovala, tak jsou dvě varianty - buď mimčo stráží, jak popisuš ty, nebo si ho nevšímají.
V pondělí jsme si šla pro výsledky na toxoplasmózu - nikdy jsem tu nemoc neprodělala! Já která s kočkama spala, jedla jahody přímo z keříku a na zahradě okoštovala kdeco:-)!
Mě zase přivezli z porodnice a první, kdo mě vítal, byla náš vlčák Ira, pochopitelně mě v rodině uvítala, jak nejpřátelštějic uměla - pořádným olíznutím!:-)
Takže já jsem taky pro nesterilní děti, i když mě tlak okolí nutí si to ověřovat. Nesmím se nechat.. Navíc děti a zvířata prostě patří k sobě. Eva
 Příspěvky 110 z 197 [Dalších 187 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.