| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsem rodila v Chebu...

 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]
Rou
  • 
4.9.2005 14:30:29
Jak často tě znásilňujou?
blebla
  • 
4.9.2005 11:26:58
je to hnusný a člověk se pak cítí jak po znásilnění
Kocka
  • 
1.9.2005 22:09:48
Hamilton je odloupnuti kousku plodovych obalu od steny delohy, dela to gynekolog prstem zavedenym do delozniho hrdla. Ma to probudit vlastni hormony porodu a tak ho nastartovat. Staci to vysvetleni? Rada upresnim.
Alena, kluci8,5+1,5
  • 
22.8.2005 21:43:19
Mám dotaz, co je to Hamilton?
Zatímco 1.syn se rodil do rána do večera, ale to jsem sešla jen o dvě patra níž, protože jsem už nekonečný měsíc byla zbytečně zavřená na rizikovém (co vám mám povídat - deprese na dva další roky), tak druhý se narodil 10min po příjezdu sanitky do porodnice - řidič konstatoval - paní je nějaká hysterická - v bolestech se mi ani nedařilo vylézt ze sanitky. Ale pak to šlo docela rychle, syn se narodil skoro na chodbě, ani jsem nedošla do předem vyhlídnutého žlutého pokojíčku.
20.8.2005 0:28:26
Nepřipadá mi moudré poslechnout argument, že žena po 41+0 se z porodnice nepouští a trpět čekání na porod v nemocnici. Myslím, že to ženě psychickou pohodu nedodá a ta je k porodu velmi důležitá. Pokud nebyl nějaký problém bylo by asi rozumnější odejít domů (protesty lze očekávat, ale lze podepsat revers) a čekat tam. Tento postoj však vyžaduje mít jasno v tom, co chci já.
MAGENTA
  • 
18.8.2005 13:52:38
MOOOOOOOOOC blahopřeji k mimískovi. Mimochodem mě se ty zdrobněliny taky líbí a moc.
  • 
18.8.2005 9:15:18
Zdravím,
zajímal by mě názor odborníka na vzniklou situaci.
Samozřejmě blahopřeji k Martínkovi a všem bych přála pohodový porod.Já si na svůj stěžovat nemohu,i když byl odlišný-normální.Hodně zdraví!!!
Judita
  • 
17.8.2005 23:53:11
Taky gratuluji.Já jsem taky rodila v Chebu.Je to skoro půl roku.Tu historku s monitorem znám taky,dokonce osobně.Nejprve to byla jedna spolubydlící z pokoje,která měla bolesti zad,ale na monitoru žádné kontrakce,potom to byla další den druhá.Ta ale i krvácela.Monitor nic nezaznamenal,ale po vyšetření zjistili,že už bude rodit.No a nakonec i já.Jednou jsem tam byla na vyšetření.Monitor mlčel a i kontrakce přešly.Podruhé to bylo to samé,ale tentokrát jsem nešla zpátky na pokoj,ale zůstala jsem tam.Monitor stále mlčel.Já měla břicho každou chvíli tvrdý,ale monitor nic.Člověk si pak připadá jako simulant,který se nemůže dočkat miminka.Pan doktor ale zjistil,že jsem už dost otevřená,ale potřeboval silnější kontrakce.Dostala jsem injekci,po které se rozjely,ale monitor stále mlčel.Po vyšetření jsem byla na 10cm otevřená,takže se čekalo na dobu,až se mi bude chtít stále na velkou,to prý už se blíží porod.Hodinu po aplikaci injekce jsem porodila.Ta hodina v kontrakcích byla nejdelší ze všech,ale byla jsem o to víc šťastná,když se mimi narodilo.Dokonce i moje švagrová s oním monitorem měla špatné zkušenosti.Pokaždé když tam v bolestech přišla,jí poslali zase domů,protože monitor neukázal silné kontrakce.Potom jí po několika dnech přijmuli,odvezli do Mostu a tam porodila-dodatečně císařem,protože se vyskytly problémy.Tak mě kolikrát napadlo,jestli někdy někdo z personálu gyn-porodního oddělení uvažoval nad tím,jestli ten bláznivý monitor funguje správně a jestli by nebylo lepší koupit nový,spolehlivý.
17.8.2005 23:28:03
No čeština už je holt taková, že zdrobněliny má.
A u nás nemáme mimíska, ale broučínka :))
Petra
  • 
17.8.2005 22:01:12
je fajn, že vše dobře dopadlo, i když podle mě šlo o úplně normální porod. Co ovšem nemůžu nechat bez povšimnutí, a co mě vážně irituje - jsou ty nešťastný zdrobněliny - mimísek, čmeláček (nebo čumáček?!.Uffffffff,jdu to vydejchat.
 Příspěvky 110 z 13 [Dalších 3 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.