| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku O uzdravování duše

 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]
Kytka Vrz
5.7.2005 23:05:35
Brečím jak želva. Mám jednu holčičku a chtěla bych se s přítelem stát taky takovou rodinou jako jste vy. Ale přítel ani na adopci ani na pestounství moc neslysi, tak jsem alespon zacala pomahat v Nadaci Terezy Maxové a budu jezdit do DD. Nase Kristinka je zlato, a prala bych si pro vsechny deti aby meli alespon tolik pece jako ji stiham davat ja. Treba se to nejak zlomi a nakonec se s pritelem na te adopci domluvime. Zatim ahoj a jen tak dal. Jste uzasni!!!!!!!
5.7.2005 9:00:19
Maceško, jako už řada maminek přede mnou ti i já chci vyjádřit svůj obdiv. Jako ve většině případů jsem u tvého nádherného psaní plakala a ve finále se smála vtipu o placentě.
Přeju ti do dalších dní hodně sil a vlastně to přeju i tvému muži, protože na tohle všechno musí být dva. Hodně sluníčka celé tvé rodině:-)))
4.7.2005 23:16:24
Maceško,

je to moc krásný, jednou bych chtěla být jako Ty...
My jsme zatím teprve na začátku, podáváme žádost o PP (ach jo, loni v zimě nás "posunuli", že máme 3 děti do 2 let věku, takže máme zkusit po roce odkladu letos v zimě, ale že prý stejně neví, jestli to psycholog schválí kvůli tomu věku dětí:-( a pořád si to přemílám v hlavě, co by mohlo nastat za problémy a jak bychom je řešili a na druhou stranu už si představuju, jaká krásná lidská "smečka" budeme a jak budeme držet při sobě... Když si přečtu Tvoje články, výdycky mi vženou takový ty dojatý slzičky do očí, jako že na světě ještě jsou krásní lidé s dušičkou plnou lásky a že se ještě umíme mít rádi a všechny pochybnosti jsou najednou menší. Prostě jste nám vzorem, moc Vám s mrňouskama držíme palce a palečky a přejeme hodně sluníčka v životě Vás všech...:-) Děkujeme, že jste...

Ewcia + broučci a beruška:-)
Margita
  • 
3.7.2005 12:49:51
diky...kdyz takhle premyslim o tom, jake to v nasi rodine bude, casto si pripomenu Tvoje clanky
A+dcera 03/04
  • 
3.7.2005 10:35:42
Milá Maceško,

smekám před Tebou a Tvou rodinou až k zemi.Taky jsi mě svým příspěvkem rozplakala, zároveň pohladila duši.
Opravdu by stálo za to vydat z Tvých příspěvků knihu.A její cílová čtenářská skupina ? Všichni rodiče, nejen ti "náhradní".

Již jsem Tě obdivovala v odpovědi na tvé "Veřejně prospěšné práce".Zajímalo by mě, jak to všechno stíháš, máš-li čas na sebe. A taky mě zajímá, jaké je Tvé původní povolání- že máš tak úžasné sociální cítění, schopnost empatie, pedagogické nadání...
Tvé nynější poslání je nad všechna povolání, protože je to to nejušlechtilejší!!!

Drž se,hodně zdraví a sil přeje Tobě i celé Vaší rodině A.
2.7.2005 18:39:29
strašně moc zdravím a jako všichni přede mnou se ti moc a moc obdivuji a doufám, že ve mně bude zlomek toho, čeho ty máš na rozdávání.
Na tvoje článečky se vždy těším a moje srdíčko jen jásá.
Dnes bohužel ne, dnes mě vrátil do dávné minulosti, kdy jsem i já podobným způsobem přišla o synka. Nikoho nezajímalo, že já jej vychovala, já mu dala lásku a vše, co mu vlastní matka nedopřála. Stále vidím ten uplakaný obličejíče, pěstičky bouchající do okna a stále slyším "maminko já už budu hodný, maminko vezmi mě s sebou". LUkášek byl natolik malý, že jemu se nedalo nic z dění vysvětlit a o to to pro mne bylo horší. Nyní už je z něj velkej školák a já když náhodou mám cestu kolem, tak potajnu pokukuju, jestli náhodou toho mýho drobečka neuvidím.
Nyní již mám svoji vlastní dcerušku, ale NIDKY nepřestanu vzpomínat.
miselline+Kačenka (narozena 24tt)
1.7.2005 18:24:10
jsem moc ráda,že už ti je aspoň trošičku líp :)
Mammita
1.7.2005 18:05:32
na Vaše články moc těším.
Musím Vám poděkovat, tolik lásky, citu a moudrosti, myslím, že se leckterá máma může od Vás něčemu přiučit.
Jste nám s manželem velkou inspirací.
Děkujeme.
Adéla, Jaromír a Matýsek
Tereza Č
  • 
1.7.2005 11:59:31
Maceško,

Vaše příspěvky čtu pravidelně, vždy koukám na rodinu a říkám si: kruci, další měsíc, už by ta Maceška mohla něco napsat :-) a jak se něco objeví hned to zhltnu. Dnes jsem si taky poplakala a jako vždy jste mě naplnila nesmírným obdivem k Vám a Vaší rodině. V současnosti odcházím na MD a jelikož přístup k netu budu mít sporadický, Vaše příspěvky mi budou moc chybět. Prosím moc pište dál a vydejte tu knihu. Já jsem dřív o dětech z DD a náhradní péči nevěděla vůbec nic, i když jsem si myslela že ano, a Vaše příspěvky mi najednou otevřely nový svět. I když sama se zatím necítím ani na adopci, jsem moc ráda, že jsem mohla nahlédnout i z druhé strany a povídat o tom i jiným neználkům. Myslím, že taková osvěta je opravdu důležitá a svým psaním děláte záslužnou činnost - kromě toho, že nám všem pohladíte dušičku. Já si taky vždy uvědomím, jak jsou některé věci malicherné a že si dělám hlavu z hloupostmi.

Maceško, přeji Vám jen vše dobré a moc děkuji

Tereza

30.6.2005 22:02:46
Napíšu, napíšu, slibuji :-)))
Ahoj Dája
 Příspěvky 110 z 28 [Dalších 18 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.