| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Boj s větrnými mlýny

 Příspěvky 110 z 49 [Dalších 39 >>]
Jirka
  • 
11.7.2005 21:55:52
Jako majitel obchodu se často setkávám s reakcí zákazníků, třeba prostřednictvím reklamací. Můžu říct, že se většinou snažím přijímat útočné intervence, tzv. boj o svá práva od lidí, kterým se něco pokazilo, v klidu, chápaje jejich nejistotu v této situaci. Na druhou stranu, si nedokážu představit, že bych figuroval čistě pouze v reklamacích a nemít nějaký pozitivnější přísun energie. Postoj člověka se totiž vzhledem k času který stráví posloucháním negativity, byť nepřímé (nemůžeme moci za to, že se zboží porouchá)rychle mění a stane se z něj stroj, který seká zákony více či méně přímo úměrně agresivitě zákazníka.
A najednou tady máme tzv. boj o to kdo vyhraje, kdo koho dostane, kdo ustoupí jako poslední a málokdy už jde jen o pravou podstatu věci. Zákazník projevuje emoce jen proto aby se vybil a dělá mu to dobře (každodenní stres je potřeba vybít)a mě rázem přejde chuť vidět to z jeho strany, když on to nechce vidět z té naší. je to jako ve vztahu kdy spolu žijí dva lidé a komunikaci dříve či později přesunot na pole - boj o své výhry a to je základní průser soužití. Ten kdo na boj přistoupí je prostě malý. Mějte dobrý spánek, už zívám.
Lída+2
18.5.2005 7:28:32
Poslala jsem loni klukům loga sedity a čekala na 2ručníky +2talíře a dorazil jen jeden ručník tak jsem musela opět psát E-mail paní co to má na starosti. řekla mi,že to bude posílat a až to pošle napíše E-mail. ten přišel někdy okolo 3.5. Tak jsem minulý pátek vyrazila na poštu a to balo divný balík tam prý není. tak sjem řekla,že mi ho určitš poslali a že teda jdu volat a uvidí se a víte co jsem našla v pondělí ve schránce lístek,že si mám přijít pro balík. Tak jsem pro něj včera byla. Fakt divný že?
Nasš slavnou poštu bych zrušila.nebo ji dal kvalitní konkurenci.
17.5.2005 12:16:14
Nemyslím, že jsou to bagatelizované problémy a hrubek jsem nenašla tolik, aby to stálo za Váš příspěvek...
Beruška9
13.5.2005 20:50:39
Zplnomocněnky pro kohokoliv na vyzvedávání doporučené pošty Vám opětpošlou na Vaši adresu doporučeně, takže musíte opět na poštu vyzvednout dooručený dopis, přestože nemáte čas...snaha o to, aby byla zplnomocněnka poslána na jméno zmocněnci se vyvedla v 1 ku 2 případů a byla poslána zmocněnci domů, místo na adresu zmocnitele :-)!

Také mám ordinaci na své jméno a některé zásilky chodí napsány na moje jméno, jiné na ordinaci, pošta vyžaduje vždy k vyzvednutí razítko (mmch které si může každý vyrobit z brambory :-)) anebo mi doporučila zažádat si o zmocněnku své ordinace na své jméno, tak to mně fakt pobavilo :-)!
13.5.2005 14:10:44
Taky se to prý dá vyřídit na poplatky@czech-tv.cz . To mají na teletextu na straně 367. Samozřejmě, že to zas až tak moc nepropagujou. :-)
Toranoko
  • 
12.5.2005 20:50:55
Nekomu to holt zivot neotravuje, protoze ma dulezitejsi starosti, jako treba rypat do lidi. Kdyz me to nezajima, tak to nectu ne? Ja mam taky s postou probelmy a sranda to neni, kdyz nemuzete reagovat na uredni dopis a stat vam potom uctuje penale, nebo kdyz se vam ztrati slozenka treba na sest stovek.
No, proste prkotina.
Podle me je dobra vedet, ze kdyz se clovek neda, ma nadeji alespon na jakous takous napravu.
Emina
  • 
12.5.2005 18:45:11
Prosim te, a kde je nejmensi? Poslala bych tam deti na studie, chtela bych, aby z nich byli intelektualove tveho formatu.
12.5.2005 17:52:55
Monty, co vím, tak balíky mi domů normálně vozili. Když mě nezastihli, mohla jsme si zavolat a domluvit jiný termín na dovežení. Tady mi je dokonce nosí až do 3. patra bez výtahu. Je to holt o lidech.
12.5.2005 17:19:16
Milado,
a co prosím tě překrucuju? :o)))
Nemám teď čas hledat ty informace na stránkách statistickýho úřadu... ale rozhodně si NEMYSLÍM, že bych plácla nějaký neověřený blud. :o)
Milada.
12.5.2005 16:16:15
Monty,

ale nic mne nestve, jen poukazuji a poukazuji a Ty prekrucujes a prekrucujes:-)


Milada
 Příspěvky 110 z 49 [Dalších 39 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.