| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Někdy mluví a říkají zajímavé věci

 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]
Janďule, dvě malé cácorky
  • 
5.5.2005 16:28:05

Já jsem opouštěla základní školu v r. 1990 a malovat ani barvit vlasy jsme si nesměly. Byť jen za namalovaný nehet jsme od třídního učitele dostaly proutkem přes prsty. Co se mě týče, já se ani dnes nemaluji. Od puberty jsem měla hodně trudovitou pleť a makeup to ještě zhoršoval. Dnes bych něco užívat asi měla, abych zamaskovala jizvy, ale nějak se mi do toho už nechce. Malovat se na základce je podle mě naprosto zbytečná věc. Vždyť ty holky to vůbec nepotřebují. Ale víte, proč to tak je? Protože dnes jsou všude reklamy na líčidla, na perfektní oblečení. Všude to na ty holčiny volá. Vidí to doma u mámy a chtějí se prostě podobat. Doba to "hold" asi vyžaduje.
Senta
  • 
3.5.2005 0:18:01
A moja prvacka si do skoly maluje nechtiky, lebo si ich dost dlho okusovala a jeden zo sposobov ako tomu zabranit bolo nalakovat ich. A dava si sponky do vlasov s umelymi farebnymi vrkocikmi a ked je teplo tak tricko s holym chrbatikom a botky na malych opatkoch.
Keby mala Teba za ucitelku, to by sme dopadli :-(((
Vy sa zaoberate strasnymi blbostami.
  • 
2.5.2005 22:29:09
Hm, tak to už je docela hodně přehnané. Kdo měl asi míň rozumu, maminka, nebo holčinka?
Já pocházím z vesnice na SM a musím teda dodat, že když jsem chodila do 8. třídy já, bylo to v r.1994, tak jsme žádný make-up ani nic podobného mít nesměly. Když jednou přošla spolužačka s odbarvenými vlasy, odposlechla si od učitelů poznámek o tom, kolik toho má v hlavě a co má na hlavě. No hrůza.
Nemůžu říct, že bych byla nějaký puritán, ale myslím, že na základce je to fakt brzo. Ale funguje to stejně úplně jinak. Např. moje neteř se v 6 letech pozorovala v zrcadle a ptá se sama sebe: "Už mi rostou prsíčka, co?" Teď je jí 10 čučí po chlapech, přemýšlí, jestli se jí boty hodí ke kabelce,... já mám asi fakt zastaralé názory, ale fakt si myslím, že na takové věci je času dost. Já se začla malovat až od druháku, no a teda, vydrřelo mi to do dnes. A mysím, že o sebe dobře pečuju, ovšem v 10 mi to bylo skutečně úúúplně jedno.
No jo, je jiná doba :-) , jen se děsím co bude, až trošku povyroste to moje batolátko
:-)
2.5.2005 9:35:43
Náš Honza (6měsíců) byl do těch 3 taky pořád zamračený a podle mne žádný důvod neměl. Pak se začal chechtat a nemůžem to zastavit :-D
2.5.2005 9:29:09
Holky, holky :-) Když jsem dělala v mateřině, měly jsme tam jednu "slečnu", kterou maminka denně malovala!!!
Anděla, 4 Kryštof a 2 Hanuš
  • 
1.5.2005 23:09:15
A můžu vědět jaký vztah s maminkou máš dnes? O mě taky bylo "hezky" postaráno, ale .... Já osobně mám velké problémy v komunikaci s mojí krásnou, milou a pečující maminkou. V její přítomnosti naprosto panikařím a hodně věcí kazím. Ráda bych tomu přišla na kloub. Rozpřádám nitě vztahů, ale je to tak zašmodrchané, že ať dělám co dělám, klubko z toho nesmotám.
Radka
  • 
29.4.2005 13:45:02
promin za ta dve f, uklikla jsem se. :-)))
Radka
  • 
29.4.2005 13:19:01
diffo, snad nebudeme tolerovat znasilneni s tim, ze si o to ta holka rekla, protoze na sobe mela minisukni??????!!!!! Uvedla jsem extrem, ale z tveho prispevku to tak vyzniva.
Xantipa
  • 
29.4.2005 12:08:18
Jsem přesvědčená, že styl CHCETE MĚ - neexistuje. K tomu musejí být splněny další znaky. Např. stát na kraji silnice /např./ a nabízet své služby. Nevím, proč by si měl kdokoli plácnout přes prdel holku, která má minisukni. To by snad každý, a to i kluk, měl vědět. Když půjde do bordelu, tak si taky sáhne, jen když smí a ne pokaždý, kdy se mu zamane. Takže já za svoboda jsem také nosila šatičky velmi mini a nikdo si nedovolil mě ohmatávat a ani mě nějak nenapadlo, že by to mělo být jinak.
Na nuda se taky kluci na holky nevrhají jen proto, že jsou nazí. A to by podle tebe zřejmě taky byl styl CHCETE MĚ - když se tady ukazuje nahá, tak co jiného s ní - že jo.
difo
  • 
29.4.2005 11:01:25
Ale ano, Xantipo. Moje holka taky měla takové období, kdy chodila za "Drákulovu nevěstu" - černé oblečení, černá řasenka a světloučký makeup. Jistě že vypadala divně. Kolikrát jsme se s mužem zasmáli. Jenže jsem měla štěstí. Byla to jen stylizace řekněme mírnější. Tím chci říct, že sama bez mého přičinění si třeba nemalovala pusu černě, třeba. Řekněme, že do barev jsem jí nekecala, ale vyložila jsem jí, svůj názor ohledně střihu. Výstřihy pod prsa a minisukně tak po rozkrok prostě NE. Alespoň do školy ne. Na poškole holka ani neměla tendenci něco takového nosit, protože v divadelním souboru by se na ní divně koukali. Párkrát to zkusila a pak si mi stěžovala, že jsou kluci "blbí" a že maj "divný" kecy a myslím, že se jí někdo i pokusil plácnout po zadku či co. Tak jsem jí vysvětlila, že na vině je ona. Pokud chodí nadmíru vyzývavě oblečená, berou to ostatní jako výzvu a berou co se nabízí. To je snad přirozený. Když budu chodit oblečená style HALÓ JÁ JSEM TADY , tak nemůžu odsuzovat lidi, kteří si mne všimnou. Když budu oblečená stylem CHCETE MĚ, tak si vezmou. Co je na tom divnýho?
 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.