| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klíčovou dírkou – dámský eidam

 Příspěvky 15 z 5 
21.9.2008 11:59:21
Jo já taky papala různé věci... naposled, to mi byli čtyři roky, jsem zkoušela "pocukrovat" si koláč práškem na nádobí... byl taky bílý, tak co? :-)
Zuzana+dcéra(04/01),syn(07/04)
12.4.2005 21:12:43
Tak som si spomenula na príhodu z víkendu, mali sme dosť rozlietaný deň, nebolo veľmi kedy najsť sa. Tak sme zisťovali, či sa malá (skoro 4r.) najedla. Prehlásila: "No jasné, papala som predsa ten chlebík s NIVEOU!!!". Nedala si to vyhovoriť, tak sme po chvíli pátrania zistili, že jedla chlebík s nivou :-). Manžel na to povedal "len to prosím nehovor v škôlke" :-).

Ešte si budú myslieť, že si snáď smažíme rezne na indulone :-).
Hanka, dcera 22m.
  • 
12.4.2005 12:25:40
No tak to my s holkama nejradsi varily polivky z hliny, sedmikrasek atd. A nutily kluky to jist :-). Skoda, ze alespon me ta laska k vareni uz presla a do jidla taky nikoho nenutim :-)
11.4.2005 9:46:25
Tak jsme upravovaly kolnu - 4 desetiletý holky na zahradě kamarádky :-) Měly jsme i vlajku, název, plnily jsme různé úkoly... Vzpomínky jsou to hezký, ale zrovna tohle přátelství nám teda nevydrželo. Respektive jedna z nich byla má sestra, tak s tou se pochopitelně vídám, s druhou se zastavim, když jí potkám jednou za dva roky na ulici, ale to je dost zřídka a o třetí nevim vůbec nic.
Zato kamarádství výhradně s klukama o pár roků později vydržela doteď. Pro mě je to moc dobrej pocit znát někoho tak dlouho a mít pořád dost společného, abychom se měli o čem bavit.
11.4.2005 9:10:31
jak jsme s holkama a kluky dělali různé vylomeniny, stavěli chatky (no jestli se tomu tak dalo říkat), "kradli" třešně, v zimě závody na čemkoliv. Je to pár měsíců a my jsme se z města přetěhovali zpět na vesnici a doufám, že holky prožijí taky spoustu legrace jako já, projdou si stezky odvahy, budou válčit s kluky a najdou si kamarády/ky na celý život a pak večer u táboráků vzpomínat čeho všeho byli schopní.
Doba táboráků se kvapem blíží, tak všem, kteří se takhle scházejí přeju spoustu srandy, písníček a vzpomínek na "mládí".
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.