| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

 Příspěvky 15 z 5 
  • 
6.4.2005 13:00:10
Ahoj Katy,mladší dceři začal černat zub vepředu nahoře.Taky sem myslela,že sem něco zanedbala nebo,že je to od limonády,ale není.Vloni se hodně uhodila do zubů a zoubek jí od tý doby pomalu odumírá a černat začal až teď.Zatím jí nebolí tak jí ho nenechám vytrhnout.Jitka
Katy
  • 
6.4.2005 10:06:15
Mam dotaz:

moje sedmileta dcera ma "cerne" mlecne zuby. Cisti si je pravidelne a dobre. Zubni lekar mi rekl, ze to neni zadny zubni kaz - pry se tyto cerne carky delaji jen na mlecnych zubech. Kdysi se pry rikalo, ze je to nedostatkem zeleza, nebylo to ale vedecky nakonec prokazano. A tak se nevi, cim to je. Zubni kaz dcera jeste nikdy nemela. Takove zuby maji jeste dve deti u dcery ve tride. Jeji druhe zuby - zatim ma jen tri - jsou hezke bile. Mate s tim nekdo zkusenost?
Milada.
6.4.2005 9:24:37
Inno,

no ja nevim, ale to, ze je dite ve 14 bez kazu za zadnou zvlastnost nepovazuji.
Osobne mi bylo 20, kdyz mi prvne kaz vrtali a jeste si zubarka nebyla jista, zda to kaz je, ci ne, ale radsi to vyvrtala - je to na tak blbym miste, ze tam dobre nevidela, ale mela pak jistotu, ze to je OK. Od te doby uplynulo dalsich 13 let a uz mi nikdy nic nevrtali.

Milada
Inna
  • 
6.4.2005 9:03:27
Tenhle článek mě nadchnul a věřím mu. Mám syna, kterému bude 14 a nemá ani jeden kaz, je jediný ze třídy. Pořád jsem přemítala čím to může být, stravuje se normálně včetně sladkostí, zuby si čistí pravidelně, ale občas ho musím přitlačit, aby je neměl odbyté za půl minuty. U zubaře jsme byli poprvé, když mu bylo 6, a zoubky jsem mu začala čistit, když jich měl víc, ne hned jak se prořezal první.
Ale to co se píše v tom článku jsem fakt nikdy nedělala, nic olízaného bych mu nedala.
Jájájá
  • 
6.4.2005 8:42:52
Ono by bylo vůbec nejlepší se dětí raději nedotýkat, že jo, nelíbat, nemazlit, přistupovat k nim v rouškách, nechodit s nima ven mezi lidi, dezinfikovat jim hračky, oblečení, dezinfikovat celý byt a vytvořit jim co nejsterilnější prostředí, aby ty chudáčci náhodou nepotkali během dětsví nějakýho bacila, s kterým by se nedejbože musel jejich imunitní systém vypořádat.
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.