| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku K čemu jsou holky na světě

 Příspěvky 110 z 232 [Dalších 222 >>]
Druss
  • 
19.11.2008 9:23:01
LOL. Zas jedna (rádoby) chytrá. Svoji silu si dokazuju každý týden na tatami. Bojoval jsem se silnějšími a vyhrál, stejně jako se slabšími, a prohrál. Nemám s tim problém, a nepotřebuju si nic dokazovat.

Bojoval jsem i s holkama. Na tatami samozřejmě. Venku nikdy. A i když byla srovnatelně velká a těžká, a měla i větší zkušenosti než já (měla hnědý pásek), stejně jsem ji přepral. A jel jsem na 20%. Zevšeobecňovat BUDU, prostě proto, že to tak JE. Máte slabší konstituci, danou evolucí, a to je pomalá mrcha. A myslet si, že za 10 let dojde k reverzi, je blbost. A dokud se budou rodit silní chlapi (jako třeba já:)) tak k tomu nedojde NIKDY! Tomu věř.

Reagoval jsem hlavně na to, jak tady jedna mámatáta chodí do divadla, s kámoškama na kalby, etc.. A za to "dovolí" (???) aby její muž byl (2x v týdnu - víc ne - musí přece pomáhat s domácností!!) do půlnoci v práci! Takovou matku bych nakopal do p.. (obrazně, nechytej mě za slovo..), a jejího muže profackoval, ať se probere. Nebo ať si najde nějakej sport, a uvidí jak ho to změní.
Protože jeho manželka je zcela evidentně rozmazlená princezna, co nevyrostla. Sice zestárla, ale nevyrostla.

Jo jinak píšu ze školy (VŠ), aby tě třeba nemátlo, že mám jinou IP.
MSteflova
17.11.2008 20:22:14
Druss, neměl bys tak zevšeobecňovat. Neexistuje silnější pohlaví, pouze silnější a slabší jedinci. Podle toho, jak si chceš dokazovat svou vlastní sílu, bych řekla, že budeš ten druhý případ. Jinak bys neměl zapotřebí psát takový příspěvek.~j~
Druss, 3 neteře
  • 
17.11.2008 18:56:47
Ale s timhle už děte fakt do... Služky, no tohle...

Uvědomte si, že muži byli (a jsme!!) lovci. Stovky a tisíce let.

Ženy sbíraly plody. Stovky a tisíce let!!! A vy to chcete šmahem, za 10 let změnit. To ovšem nejde.

Vy feministky (které se tak V ŽIVOTĚ samy nenazvou), totiž nechcete rovnoprávnost (která už funguje tak jako v historii nikdy předtím), ale odvetu. Chcete to prohodit. Chcete vládnout a lovit, a muže přinutit udržovat oheň v jeskyni. Přitom ani jedno co děláme my neumíte, a my na to co děláte vy nemáme dispozice.

Pořád jsme, a ještě pár generací BUDEME silnějším pohlavím my. Tak si na to sakra zvykněte.
5.5.2005 11:43:07
Je to sice pravda,věnují se chlapcům z hlediska teorie více,ale jinak je toho více pro holčičky,ani bych se toho tak moc nebála,děti se neřídí tolika podle televize,více je inspiruje vlastní rodina,jak to tam funguje,to jim utkví v paměti a později se podle toho chovají.Dalo by se říct,že se za ta léta vlastně nic nezměnilo,souhlasím,že co se tíče práce,máme dost smůlu,ale jinak jsme na tom lépe než muži.Když se nám chce,jsme bojovnice za ženská práva,když ne tak jsme ty hloupoučké ženušky,které se bez nich neobejdou,tohle uděláme a jsou z nich úplný otroci,udělají co chceme.Já mám tedy bezvadného chlapa,který mou práci doma uznává,a jak může tak pomůže,ale já si MD užívám.Ale je to jen můj názor.Je fajn,že ho může mít každá z nás,a pokud to fudnguje a vyhovuje oboum,je úplně jedno jak!
Tereza deti
  • 
24.4.2005 9:07:39
a ukazuje jake je postaveni zen a muzu ve spolecnosti.

A jako priklad uvadi basnicku, takovych prikladu je denodenne nespocet. Vliv stereotypu je obrovsky.

Takymuz si mysli , ze se nekdo urazi, ale me pripada smutne, ze zena pro nej existuje jen jako matka, a pritom s zadnou neni (neni zrovna tohle zvlastni a zenit se nechce).

Vzdy mi vadilo, ze muzi jsou popisovani jako aktivni a zeny pasivni. A pritom v dennodenich vecech povinostech jsou zeny o tolik vic aktivni nez muzi.
takymuž
  • 
23.3.2005 8:25:08
Na takové stránce jsem poněvadž jsem na ní narazil a zrovna tahle diskuse mi přijde vcelku zábavná. Jinak mě irituje dost věcí, ale zrovna to o čem píšete ne.
Ráchel, 2 děti + další brzy
  • 
22.3.2005 18:39:14
:)... urážející je asi silné slovo (nebylo to rozhodně myšleno tak, že bych kvůli tomu nespala :)), nicméně mne jiné výstižnější rpostě nenapadlo...
... a pane takymuži, proč tady vlastně na takové stránce jste, když, jak jsem pochopila z jiných vašich příspěvků, rodinu nemáte, nejspíš ani nechcete a k ženám máte pohrdlivý či přinejlepším blahosklonně shovívavý přístup? že by vás tak iritovalo, že někdo jiný rodinu má, chce ji a je v ní třeba dokonce i spokojený...?
no nic, asi půjdu dělat něco zajímavějšího, než diskutovat s nějakým takymachem :)
Hana, 3 děti
  • 
21.3.2005 16:04:35
mně se článek v zásadě líbí... a vůbec mi nepřipadá militantně feministický, jako některým ze zde diskutujících... militantní feminismus vypadá opravdu jinak :)
takymuž
  • 
20.3.2005 18:25:40
Pokud se dovedete urazit kvůli něčemu takovému, jako je dětská říkanka, pak zcela jistě normální nejste.
Jana
19.3.2005 21:17:45
Anicko, muj muz uklidnoval a uspaval starsiho syna pisnickou "Jede kasparek, ma chut na parek.."(na melodii Isla Marina do cintorina). Vetsi blbost jsem nikdy neslysela - ale naucil se pri ni usinat. TO bys neverila, kolik textu jsem si na tuhle melodii vymyslela ;o)))) (protoze 50 kasparku za vecer by zabilo i hlucheho)
J.
 Příspěvky 110 z 232 [Dalších 222 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.