| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co je nového v očkování dětí

 Příspěvky 110 z 182 [Dalších 172 >>]
radek.god
  • 
31.3.2010 19:57:00
Odpoved naleznete zde :
http://mustwatch.hztz.cz/film/anita-petek-dimmer-ockovani-impflugen/

me to dava celkem smysl - naockovat si virus s tim, ze se vytvori protilatky, ktere sami o sobe neleci, pouze jsou dukazem toho, ze se telo setkalo s nemoci = ockovani je nejenze zbytecne, ale skodlive.Diky nejen FASISTICKE organizaci jako je napr. Evropska unie (obcan jednoho statu NEMA stejna prava a moznosti jako obcan statu jineho - tedy rozdeluje lidi na podlidi, lidi a nadlidi) a cile kazdeho pouze zbohatnout (zdravi a lide jsou podruzni) je jasne proc takove pachani zla na lidech proslo, prochazi a prochazet bude ?

co treba tento graf ?

http://www.britishantiviv.org/BAVA/images/SmallpoxGraph.jpg

Nebo jim to neprojde ? Udelame s tim neco ?

Jak jsem rad, ze jsem se nenechal v praci ockovat, prece to firma zaplatila a je to tedy pro nas "zadarmo"

a nebo to pro ty co se nechali ockovat "zadarmo" nebylo a "neco" je to stalo, aniz si to uvedomovali ?

Od kdy je pro Telo dobra rtut a formaldehyd ???




Vilma
  • 
2.11.2007 21:34:28
Hm, těm teče místo krve hemolymfa. Jaký je v tom rozdíl? :-)

Po pročtení téhle diskuse už mám všech fanatiků plné zuby. Hlavně toho jak mají patent na pravdu, protože si PŘEČETLI NĚJAKOU, nejlépe jednu, KNÍŽKU! Proboha a ta knížka je snad od Boha? V současnosti si může (když si to zaplatí) nechat vytisknout kdo chce co chce, to přeci neznamená že je to nutně pravda!!
jaruska
  • 
14.6.2007 14:01:46
Tento clanek jsem nasla na strance zastancu ockovani viz uvod v sekci pro rodice a je od profiku z praxe viz jmena podepsanych

http://www.ockovanideti.cz/ocko_den/ockod11/p8.htm
Damila
  • 
7.6.2007 6:56:41
Dosti emotivní, ale zcela pravdivý příspěvek.!
Jo jo, tak to je. Jenže teď jsme za fanatiky a rebely. Je nás málo, třeba časem bude víc, abychom byli tak silní, a pohli s tím systémem...ale aby už nebylo pozdě!
Katka
  • 
7.6.2007 3:24:23
BRAVO,
Nikosi a hlavně Pavlo, je vidět, že přemýšlíte SVÝM rozumem! O té druhé, stinné stránce očkování se u nás stále nemluví, či jen velmi okrajově, je to, jak za socialismu či komunismu, téměř naprosté TABU, ačkoliv ve světě ( díky internetu se o tom může přesvědčit dnes již každý, jazykově vybavený) se to hemží odbornými studiemi a názory na to, že očkování MNOHDY (tedy ne výjimečně, jak se nám v naší vlasti české snaží nabulíkovat), způsobuje velmi závažné reakce, trvalá poškození, až smrt. Navíc očkování je velmi imunosupresivní, tedy potlačuje a snižuje imunitu, a to v poměru čím více očkování, tím horší imunita. Něco si člověk může přečíst už i v češtině na stránkách www.rozalio.cz, kde se pár "osvíenějších" rodičů konečně rozhodlo založit sdružení, mající za cíl objektivně informovat českou veřejnost o očkování a očkovacíhc látkách. I když zde ještě není mnoho informací, pro ty, kdo umí číst v aj či nj je zde mnoho vyčerpávajících odkazů na zahraniční stránky o očkování. Moje (zbožné) přání je, aby se co nejvíce rodičů před tím, než nechají do svého nejdražšího dítěte vpichovat očkovací látky, dobře obeznámilo s tím,co všechno vakcíny obsahují a co všechno mohou způsobit, ať už obsahují oslabené či "umrtvené" viry,(pak se ale člověk musí ptát, ČÍM jsou vlastně "umrtvené"? Odpověď zní FORMALDEHYDEM, známým neurotoxinem, tj.poškozující nervové buňky) či živé (např.trojkombinace vakcíny proti spalničkám, zard.a příušnicím je živá vakcína), kteréžto jsou zase neblaze proslulé vyskokým počtem nepříznivých "reakcí", či spíše by se mělo mluvit o následcích, protože takový autismus a další nerv.poruchy typu hyperaktivita, dyslexie, poruchy chování a učení atd., jehož souvislost s očkováním (hlavně proti spalničkám) potvrdila celá ŘADA nezávislých odborných studií, se jistě již nedá nazývat pouhou "reakcí", ale spíše DOŽIVOTNÍM handicapem. Ani tak neblaze proslulý a opakovaný zánět středního ucha,u kterého je prokázáno,že může vznikat právě jako vedlejší "následek" očkování, kdy dochází ke snížení imunity a tudíž ke zvýšené vnímavosti vůči infekčních chorobám, zejm.právě otitidy (zánětu střed.ucha). A to už vůbec nemluvím o souvislosti očkování s autoimunitním onemocněním typu cukrovka, leukemie, astma, ekzémy, alergie atd.
Tak se prosím , velevážení a drazí rodičové, SEBEVZDĚLÁVEJTE, v nejvyšším zájmu zdraví vašich (našich) nejdražších, jelikož od našich drazích doktorů a pediatrů se OBJEKTIVNÍCH a ÚPLNÝCH informací o očkování ještě asi dlouho nedočkáme, neboť by se sebevzdělávat museli především oni,a to oni si raději nechají blaze "ukecat", možNá i podplatit, alE hlavně "zmasírovat" mozky mocnými a ziskuchtivými farmaceutickými firmami vyrábějící stále více a více nesmyslných a hlavně NEBEZPEČNÝCH vakcín. Říkám vysloveně nebezpečných, jelikož do dnešního dne nebyla provedena ŽÁDNÁ dlouhodobá studie, která by potvrdila bezpečnost vakcín z hlediska jejich dlouhodobého působení v těle. Je třeba si hlavně uvědomit, že v případě masového očkování dnešními hazardními vakcínami je v sázce zdraví a imunita celých budoucích generací.
30.12.2006 19:35:44
Asi bys měla vysvětlit PROČ a S ČÍM KONKRÉTNĚ nesouhlasíš. Pouhé nadávky nic neřeší a nevysvětlí.
eva
  • 
30.12.2006 19:05:02
kecáš nesmysly krávo blbá
Macek
  • 
12.9.2006 21:04:02
S tím pásovým oparem teda nevím envím. Já ho měla a holky ode mne nic nechytily ( 5 a 2 roky )
Můj táta -ve svých 55letech měl planý neštovice a byl v kontaktu se starší dcerou- opět nikdo nic nechytil. pak u nás byla švagrová s malou v neděli a v pondělí se jí osypala neštovice a holky zase nic nechytily.
Každé dítě je jiné a na nějaké mýty bych nebrala ohledy. Máme jen to základní očkování a zas tak moc nemarodíme.
CO neberu na lehkou váhu je klíště a TBC(to se tu začíná dost rozmáhat aniž o tom veřejnost ví)

Hezky přeji Macek
Nikos, dítě JANIS
  • 
11.11.2005 15:04:27
Naprosto souhlasím s výše uvedeným textem, žádnou z výše uvedených knih jsem nečetl,avšak lékařům ani jiným odborníkům nevěřím a domnívám se, že jde jen o peníze, je to dobrý byznys !
Nikos, dítě JANIS
  • 
11.11.2005 15:04:22
Naprosto souhlasím s výše uvedeným textem, žádnou z výše uvedených knih jsem nečetl,avšak lékařům ani jiným odborníkům nevěřím a domnívám se, že jde jen o peníze, je to dobrý byznys !
 Příspěvky 110 z 182 [Dalších 172 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.