| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nezvaný host: rýma

 Příspěvky 110 z 40 [Dalších 30 >>]
Jitka
  • 
3.9.2013 12:24:17
Mě moc pomáhá Psí sádlo Dr. weiss, když jsem nemocná, protože umí bezvadně a bez léků zbavit hlenů.
Jana a Kubí
  • 
1.3.2009 10:32:08
A zkoušela jste tu odsávačku na vysavač? Je to vážně rychlá a hodně šetrná metoda bez rizika poranění. My jí používáme a nemůžem si jí vynachválit, nedovedu si představit, že bych prckovi něco cpala do nosu a ještě se s ním u toho prala, to by určo nedopadlo dobře..
Terka
  • 
26.2.2009 15:35:04
Ahoj Pavlo a Barčo,

mám stejné zkušenosti jako Barča, Otrivin vřele doporučuju. Zkoušela jsem s malou všechno možné, Vincentku, Libenar, nic nepomáhalo, ale tohle fakt zabírá. Je na tom fajn, že jsem to mohla používat i já, když jsem kojila.
Terka
Barca
4.2.2009 12:28:48
Ahoj Pavlo,
neslysela jsem ze by se malemu miminku nesmely kapat zadne kapky do nosu. Ja mam uz rocniho kluka, ale taky jsme timhle prochazeli kdyz byl malinky a odsavali odsavackou. Ja mam dobrou zkusenost se solnym roztokem od Otrivinu. Jsou to takove jednorazove plastove ampulky a tim jim to ty hleny nejdrive rozpusti a pak se odsaji odsavackou. Je to hodne setrne a bez konzervacnich latek. A moc se jim brouckum ulevi. Tak hodne stesti a brzke uzdraveni.
Barca
Kristýna , dvouměsíční Štěpánek
  • 
4.7.2008 21:18:00
mám dvouměsíčního chlapečka a taky nás momentálně trápí trošku rýmička. I teplotu jsme dnes měli nad 37,5. Koupila jsem si výbornou odsavačku hlenů s připojením na vysavač a je to opravdu bezvadná věcička. vřele doporučuji!!! potom kápnu pár kapiček Libenaru pro děti do každé dírečky a malýmu je hned lépe. Dokonce to odsávání mu vůbec nevadí. Myslím že je to nejlepší způsob než je trápit odsáváním ústní odsavačky.Toto je opravdu rychlé a efektní.Taky mu mažu zádička a hrudníček eukalyptovým olejem, který mi poradili v lékárně a stejný olej nakapu ještě do aromalampy aby se Štěpánkovi lépe dýchalo.Snad budeme brzo bez problémů, myslím že je to těmi teplotními výkyvy teď v létě.Venku vedro, v autě chladněji a doma chladněji.Všem přeji brzké uzdravení miminek.Kristýna a Štěpánek
  • 
29.10.2007 9:30:41
právě jsme prodělali týdenní nemoc, šlo jen o rýmu, ale nás 6dní doprovázely vysoké teploty(39-40), z čehož jsme byli poněkud nervózní, večer napařit a odsát nos, postýlku zvýšit pod hlavou, v místnosti vyvětráno a hlavně nepřetopíno, paralen po šesti hodinách, dnes je to týden, jsme bez teplot a jen s malou rýmou, doktorka nám chtěla napsat antibiotika, ale dá se to zvládnout i bez nich, dítě si s tím poradí skoro samo, opravdu se říká, že nachlazení je otázkou 7dnů. tak pevné nervy.
RencaK
  • 
24.9.2007 10:27:20
Dobry den.Chtela bych timto vsem maminkam ktere maji male deti doporucit odsavacku baby vac pripojitelnou na vysavac.Je to opravdu ta nejlepsi vec ktera pomuze novorozencum a kojencum pri velke ryme.Odsaje opravdu vse a bez velke namahy.Chvalim toho kdo to vymyslel.Jsem hodne spokojena a myslim ze i moje miminko kdyz ma prazdny nosik a muze pekne dychat.Ted uz se nebudu bat kdyz moje mala holcicka dostane rymu.Preji vsem pekny den a co nejmene nachlazeni nasich ratolesti.
11.5.2007 8:37:30
Reaguji na to co psala paní Pavla, nyní máme 7 týdenní miminko, má také rýmu k tomu teploty kolem 38. Kamarádka,jelikož má děcko alergika a astmatika má spoustu zkušeností s léky mi na rýmičku doporučila lék Sinomarin, stojí sice kolem 200 Kč,ae prý pomáhá.Pavla
Lavanda
16.2.2007 7:48:17
Používala jsem prostě nekompromisní násilí. Hlavně to odbýt rychle, aby dítě příliš dlouho netrpělo. Myslím to naprosto vážně. Mám tři děti a všechny moje odsávání a kapání přežily.
Verča,15měsíční holčička
  • 
16.2.2007 0:33:35
Všechny rady ohledně rými jsou dobré ovšem poradí mi někdo jak odsávat,když moje malá nenávidí ani kapky ani odsavačku ani sirup na ředení hlenu(medový dobrý)u všeho šíleně pláče bojuje semnou až modrá.Jsem s toho nešťastná mám strach,že když nebudu odsávat a kapat do nosu dostane zánět středního ucha.Vyskoušela jsem snad vše ukazovala na sobě přemlouvala,ale jek uvidí,že něco s toho beru do ruky utíká předemnou pryč.
 Příspěvky 110 z 40 [Dalších 30 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.