| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Michalka

 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]
5.8.2004 9:31:31
mila macesko,
velmi pekne vam dakujem za to, ze ste sa podelili o vasu skusenost a tazko sa mi vyjadruje aku radost mam z toho, ze su na svete ludia ako je vasa rodina. pracujem v zariadeni pre telesne postihnute deti na slovensku a mam na starosti aj deti v statnej starostlivosti. su to uzasne deti, pre ktore vsak zatial bohuzial neuspesne hladam rodinne zazemie. v case, ked som uz zacala stracat nadej som si precitala vas clanok a ste pre mna velkym povzbudenim. dakujem a prajem vam vela stastia a radosti pri vychove michalky aj vasich osatnych deti. velmi si prajem aby som natrafila na rodinu ako je ta vasa, ktora by chcela prijat dieta aj s jeho handicapom, a to jednoducho preto, ze to to dietatko potrebuje.
Brácha
  • 
3.8.2004 15:04:46
... je to smutný a veselý zároveň. A tomuto torpédu, když řeklo mojí pětileté dceři: "Budeme si hrát na dětský domov" se dostalo odpovědi: "Co je to dětský domov?" ... A to jsem tvůj brácha, moje dcera vlasně její sestřenice. Ono tady tvoje články čtou lidé, kteří se o tuto problematiku zajímají... ale co ti ostatní? Nestálo by za to tyto příběhy publikovat i jinde? Vím, tato moje připomínka souvisí možná spíš s předchozím tvým článkem... ale přesto...
20.7.2004 14:08:24
:-))) Na Kohútce šel Richard v NAŠÍ chatce na záchod, a kdo tam nesedí, jako Michalka. Prej u nás je to na záchodě lepší než u vás, nebo tak něco:-)))
Taky nevim, co se vaří s konopim. Ale asi to přežiju:-)))
20.7.2004 13:49:14
Ach boooože, jestli mě z ní jednou neštrejchne! Před odjezdem se šla ještě vyčůrat, a strašně dlouho nešla - všichni už seděli v autě. Tak jdu pro ni, Míša sedí na záchodě a zpívá o sto šest. Tak jsem jí přerušila vystoupení, umýt ruce a jedem - v tom se kouknu do zrcátka, Michalka nemá brýle! Hádej, kde je nechala? (já si teda brýle při čůrání nesundávám, asi jsem nějaká divná).
20.7.2004 9:00:03
Jo, ale já to v ní vidim:-) I když přiznávám, že po vašem odjezdu jsme nenašli jedinou vytrženou zásuvku:-)
Momentálně máme doma oblíbenou tuhle příhodu. Silva jde na Kohútce po schodech k hlavní chatě. Koukne na stranu a vidí na keři platíčko léků. Zarazí se a říká si: co to je? To vypadá, že to sem někdo odložil? Ale kdo by odkládal léky na stromy? Jde blíž, zvedne to, a ono: kreony:-)))
20.7.2004 8:38:31
No, Leni, teď už je to slabej odvar, ale když má "svůj den", je to stejně vyčerpávající. To ovšem Daniela nemůže vědět, protože v přítomnosti Lukáška je Michalka - stejně jako naši psi - opatrná, laskavá, něžná, opatrující. Má velice soucitné srdce, a nikdy by neublížila slabšímu.
17.7.2004 16:02:14
Dáji, já myslim, že ona taková pořád ještě JE, ne? Co, Maceško? :-)))
14.7.2004 13:52:50
a snad i neuvěřitelný , ale moc krásný . Koulejí se mi slzy po tvářích a nevím jestli bych něco podobného dokázala . Můj obdiv a velký patří pěstounům malé Míši .
13.7.2004 21:05:45
Milá Maceško
V trochu mírnější podobě mám živé torpédo a jak jsem již psala - je to naše biologické dítě. Zatím nevytrhla zásuvku ze zdi a nepadala z okna, ale cesty vlakem, kdy na jednom konci vagónu stojím já a na druhém manžel a mezi námi lítá Ája a šplhá v kupé po policích na kufry, jsem zažila také... Tuhle malá pronesla: "To je škoda, že nejsem z dvojčat!" Celá rodina se po sobě zděšeně podívala. Představa Aninky dvojmo nás řádně vyděsila....
Doufám, že to s vaší Michalkou dopadlo dobře a přestala devastovat váš byt :-))). A stejně tak doufám, že se to naše divoké dítě časem také zklidní.
Ahoj a vydržať!!!
Simča
13.7.2004 19:53:02
Maceško si úžasná. Nikdy sem se nebránila přijmout cizí děti, ani ted když mám dvě svoje. Ale tvoje odvaha je fantastická. Mám co dělat zvládnout hyperaktivního Macíka, ale proti Michalce je to slabej odvar. Je škoda že moje švagrová tě nezná. Mají jednu dceru a další mýt nemohou, všichni by tak potřebovali další dítě do rodiny a přitom se tak moc brání..

Je skvělé že existují takový lidé jako jste vy.
 Příspěvky 110 z 15 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.