| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Žena o ženách na pedálech

 Příspěvky 110 z 10 
  • 
1.3.2005 18:04:56
Ač muž, musím se zapojit. Na 100% souhlasím s tím co napsala romy. Prostě to oblečení, helma a to všechno k tomu patří a nijak to žádné ženě neubírá na přitažlivosti. Řek bych, že z hlediska nás mužů dokonce opak je pravdou. Přece pěkný dres a elastické cyklokalhoty bez výstelky zdůrazňují krásnou ženskou postavu. V sobotu 26.02.2005 jsem byl na výstavě Sport Prague a tam jsem se zastavil u třech mladých krásných žen, které předváděly jízdu na spiningu. Řeknu vám, že jim to tak slušelo v tom cyklistickém oblečení, že jsem tam stál až trapnou chvíli.Nechci nikoho omezovat nebo někomu něco radit, ale s autorkou článku Žena o ženách na pedálech nemohu a nechci souhlasit.
Honza + 2kluci + cca 1/2 manželky
  • 
9.8.2004 16:42:18
Teda, holky, vy jste se rozjely :-)

Právě jsme se vrátili z "týdne na kolech", parta lidí mezi 6 a 41 lety. A užili jsme si to, byť jsme bydleli v kempu ve stanech, některé holky měly šaty či sukni, jezdíme v tom, co kompromisem mezi pohodlným (někdo třeba plavky nesnese, jinému neva), chtěným a dostupným (tolik za to dám/nedám a mám/nemám).

A můžete si být jisté, že pohledy nejen na cizí, ale i vlastní šikovné ženy funící do kopců rozhodně byly obdivné nezávisle na tom, zda měla trikot Author či vytahané a vyrudlé tričko. V tom to není.

Myslím, že tak nějak to Irena myslela. Ale mohu se mýlit. V každém případě jí dík za článek s trochou šmrncu.
Valkýra
9.8.2004 10:12:26
Souhlasím s Romy,
na kole taky jezdím ve sportovním a s přilbou. Asi taky nejsem dost ženská, akorát v tom, že jezdím s manželem a neumím si na kole téměř nic sama opravit.
Myslím si, že za to, že nás chlapi mají za slepice, si můžeme hodně samy. Myslet na to, že mi přilba pomačká účes, táhnout s sebou spostu zbytečností a ugrilovat se v plavkách, abych měla stejnoměrné opálení, to je fakt myšlení hodné pipky a zaručeně mě už nikdo příště na výlet na kole nevezme. To bych taky mohla při plavání myslet na to, že vypadám mokrá a v plaveckých brýlích jako blbec. A je mi to jedno.
romy
  • 
6.8.2004 23:17:56
Asi také nejsem dost žena - alespoň tak soudím podle tohoto článku. Když jsem ho četla, přemýšlela jsem, jestli to autorka myslela ironicky nebo vážně.
K horskému kolu mě před pár lety přivedl můj muž. Jezdíme spolu sami dva, s kamarády a někdy také sama. Jezdím hlavně kvůli radosti z pohybu, který je na čerstvém vzduchu nejlepší.
Oblékám se tak, jak je to na kolo (nejen horské)nejpraktičtější - cyklistické kalhoty, dres, rukavice, cyklistické boty, klimatixové tričko (když je chladněji) a samozřejmě přilba. Z jízdy v plavkách si akorát tak uženete úpal a spálená záda. Sebou vozím minimum věcí - kolo není pojízdný kufr - každé deko navíc se při delší jízdě projeví.
Z článku jsem měla spíš pocit, že autorka neradí, jak si užít cykloturistiku, ale spíš procházku po pláži.
Je mnoho mužů, kterým se líbí sportovně vypadající ženy - to ale neznamená, že mám na mysli nějaké mužatky. Chci jen říct, že jim rozhodně nevadí cyklistické oblečení na ženě, nenamalovaný obličej a nevadí jim ani nepravidelné opálení těla. Toto ženám ženskost opravdu neubírá.
Věra, dcera 2 roky
  • 
6.8.2004 14:07:24
Článek se mi líbil, jak píše autorka, hlavně si to cestování na kole užít po svém...a ta helma, já ji nemám, ale asi by měla být. Taky mám z nedávné doby pár nepříjemných zkušeností (ne vlastních).
Aliousek
3.8.2004 8:37:53
No, ono na tom přemýšlení o opálení něco bude, když se za jízdy tak nějak různě nepravidelně natáčíte ke sluníčku, tak se vám může podařit vypadat jak "přechod pro chodce" - jak mé opálení či spíše připálení komentovala moje dcera... Přiznám se ještě k něčemu - klipsny mne přímo svádí k tomu, abych jezdila v pantoflích (ne domácí obuvi, ale zdravotních). Zrovna nedávno na dovolené jsem se úplně zapomněla přezout do sportovního a absolvovala tak 14 kilometrů...
HANDA
  • 
2.8.2004 20:59:54
Právě jsme se vrátily z dvoutýdení dovolené na kolech.Bylo to super i takyla z těch stehen zmizela.
28.7.2004 19:14:29
Mám kolo moc moc ráda a snažím se každý rok ujet několik set kilometrů, teď už jezdíme celá rodina (Kamču vozím na sedačce) a užíváme si to.
Že bych ale někdy vyjela bez helmy, nepřichází v úvahu!!
Před měsícem helma doslova zachránila život mému kamarádovi, když ho srazilo auto. Tento víkend obdobná situace u sousedů...
Takže, u nás pouze v helmách - účes se dá obnovit, prasklá lebka už hůře...

Kolu zdar a bezpečnosti zvlášť
Jana
Katka
  • 
28.7.2004 16:05:37
Clanek je na pekne tema, ale zdesilo me, ze bych mela dumat nad tim, jak se mi opali nohy nebo ruce...cely den na kole v plavkach bych neustala...to zavani upalem, prehratim nebo obojim...nizke tenisky do klipsen ? to je o odreni nohou...a ze by pani nosila v cyklobrasnach strevicky na podpatku, aby si vecer vysla za damu ? tak to gratuluju, ja jsem rada, kdyz dam do brasen veci nezbytne nutne k preziti. myslim, ze damy, kterym vadi bile ruce a cirkusove nohy by proste nemely na kole jezdit...zena se pozna i podle jinych veci nez je dokonaly lak na nehty :-)))
Silvie
  • 
24.7.2004 8:44:42
Zní to moc hezky a takovou dovolenou bych také podstoupila (ráda jezdím na kole-dnes i s tříletou dcerou v cyklosedačce), ale bohužel jsem zvolila tu druhou cestu: nejdřív manžel a potom kolo. Manžela jsem na kole ještě nikdy jezdit neviděla (jsme spolu 10 let) a když mi ho vezl ze servisu, tak ho domů přitlačil!! Ale stejně ho miluji a na kole jezdím sama, nebo s kamarádkou.
 Příspěvky 110 z 10 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.