| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dokonalý rodinný tým

 Příspěvky 15 z 5 
Lucka, dcery 5,13 a 14 let
  • 
3.6.2004 14:07:34
Opravdu nevidím žádný problém ve sportování a cestování na kole s malým dítětem. Naše nejmenší holčička s námi cestovala v sedačce na kole od té doby, co to pro ni nebylo příliš namáhavé, t.j. asi od 1 roku. Výlety byly i celodenní, když bylo hezky, nebyl problém zastavit a nechat ji vyspat na dece, nasvačit se (vzhledem k tomu, že jsme kojili do 18 měsíců, taky nebyl problém) a spokojeně pokračovat. V jejích třech letech nám trenér těch našich dvou starších sehnal spojovací tyč mezi dospělé a dětské kolo, což je naprosto skvělá věc. Dítě pomáhá šlapat, t.j. je děsně důležité, přitom nemůže vybočit se směru a vjet pod auto a když chce jet samo, stačí tyč z jeho kola odpojit. Za dva roky, co tenhle vynález máme, jsme s ní najezdili přes dva tisíce kilometrů.
18.5.2004 21:29:27
Lucko, fakt si to napisala velmi pekne!
Ja mam tiez velmi rada taketo spolocne vylety (u nas len rekreacny sport :) a teda vobec si nemyslim, ze to je nieco zvazujuce ... dieta vozime vo voziku za bicykel, prip. v kociku s korculami. Az som pred casom rozmyslala, ze mi bude za tymito "pomockami" smutno, ale potom to snad uz budu vlatsne detske korcule a bicykel :-)
Lucka, dcery 4,13 a 14 let
  • 
18.5.2004 14:27:11
Ahoj Táňo,
díky za komentář. Ono je to někdy tak trochu na zbláznění, holky už závodí po celé republice a každý víkend trávíme v jiném koutě. Takže občas některé dítě posíláme samotné, někdy k našim třem přibereme ještě jedno až dvě další a jedeme. I to však má něco do sebe. Když zrovna nejsme pohromadě,u vědomujeme si, jak nám ti ostatní strašně chybí. Ještě že existují mobily.
Tobě a tomu človíčkovi, co se má narodit, držíme palce. Čím více teď budeš v pohodě a čím víc se na něho budeš těšit, tím lépe pak budete spolu všechno zvládat a tím budete šťastnější.
Hodně štěstí.
L.
Tatjana, brisko 29 t
  • 
15.5.2004 14:35:24
Strasne moc se mi libi ze dokazete spolecne provozovat nejakou aktivitu. Nemusi jit hned o vrcholovy sport, treba jen prochazka nebo vyrazit na bazen, cela rodina. Mam pocit ze v dnesni dobe je rodina povazovana za neco omezujiciho, svazujiciho. Clovek aby se pomalu stydel za to, ze jde s matkou nakupovat. Ale pritom je rodina fajn vec, souzneni a porozumeni mezi nejblizsimi je naprosto k nezaplaceni. Jen kdyby bylo vic casu, ktery bychom mohli travit spolu.... hlavne stredni vrstvy s tim asi maji problem (o penize jde prece az v prvni rade). Mate muj obdiv a fandim vam :> jen at je vic poharu!
Jana + Honzik
  • 
15.5.2004 8:38:07
Opravdu moc fajn!
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.