| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Adopce – díl 5. – psychotesty

 Příspěvky 110 z 24 [Dalších 14 >>]
Kamča , bezdětná
  • 
11.3.2005 14:13:31
Děkuji, dnes jsme už zařazeni do čekatelů, to nejhorší už máme za sebou. Snad.
30.9.2004 19:12:25
Tak to vám moc přeju, aby ve vašem (nebo v Tvém, pokud jsi samožadatelka) případě došli k dobrým závěrůma abyste se vy i mrně brzo setkali.
Kamča , bezdětná
  • 
30.9.2004 18:41:38
Ahoj,
se zájmem jsem si přečetla Tvé postřehy, dnes mám druhé setkání psychotestů za sebou a mám úplně stéjné pocity.
  • 
19.4.2004 23:14:42
Tak podobné je to asi všude. Žádost jsme podali v 9/02, první kontak s psyocholegem v březnu 03, příprava skončila 11/03 a v březnu 04 ječtě neměli zprávu o ukonční naší přípravy. Doporučuji si to kontrolovat, teprve pak jste zařazeni mezi "certifikovaný" žadatele. Až když jsem se pořádně ozval (kopii urgentního mailu poslal na vedení krajského úřadu a ministertvo), šlo to rychle až mrkáme. Hned při další návštěvě pro nás měli připravené dítě!!! Co na tom, že vůbec neodpovídalo našim několikrát zadaným požadavkům, že?!
Tak se mějte, hodně štěstí, pevnýc nervů a vydržte!
17.4.2004 8:44:47
To já pevně doufám, že to bude bráno jako komplex plný různých vztahů. Tak by to bylo logický a jak jsme si s manželem povídali o tom, co jsme kam napsali a nakreslili, nenarazili jsme na jediný rozpor. Koneckonců i ta moje kresba malýho kluka (trávím veškerý čas se dvěma malýma klukama), hipísačky (tak se ráda cítím já), manželových stádií sromu (dělá na to téma diplomku), mají určitý opodstatnění. Bohužel zrovna nedávno jsme udělali hodně nepříjemnou zkušenost s psychology, kteří "vyšetřovali" našeho syna. Všechno si vykládali jako jednotlivé informace bez jakýchkoli ohledů na vnější příčiny, naprosto nebrali v úvahu informace od nás rodičů, protože už na začátku věděli k jaké diagnóze chtějí dojít a tomu uzpůsobily celý průběh návštěvy, anamnézu jsem vyplňovala asi jen aby ji mohli založit do desek... Skončilo to tím, že manžel vzal dítě a odešel..., takže představa, že za pár dní máme zase jednoho psychologa potkat je tím dost ovlivněná (hlavně kvůli tomu, že máme přijít s dětma a budem prý v jedné místnosti asi dvě hodiny a to ještě v čase po obědě, kdy budou utahaní chtít spát :-( Takže ze všech sil doufám, že tentokrát to bude jak píšeš ty :-)
Gábina
  • 
16.4.2004 14:19:29
Když ono při těch kresbičkách záleží i na ostatních věcech, na testech a tak. Nelze posuzovat jenom jednu kresbu. Proto ty testy trvají tak dlouho. Posuzuje se vše globálně ( ach ta globalizace :-)))))) ) Právě proto, že si dneska každý může najít, jak má vypadat ideální strom. No jo, ale podle písemných odpovědí vyjde třeba něco jiného. Taky každý strom se dá jinak interpretovat.
Přeji mnoho úspěchů na další cestě.
Sylva
  • 
15.4.2004 21:27:32
Za mě byly některé otázky ještě "kvalitnější" - např. "Označil (-a) byste se za pedofila?".
Už vidím pedofila, který jásá, že se může tímto přiznat...

Díky za vysvětlení, že jsem vcelku normální, když sebe nepovažuju za "lidi okolo sebe".
15.4.2004 21:17:23
No, jestli nás neuznají, tak to nevim, co pak s našima současnýma dětma?
15.4.2004 21:14:37
Tak můj strom je přes celej papír, ale spíš než dominanci bych v tom viděla dva semestry kresby :-) Manželovy stromy byly asi maličký, ale dnes se "přiznal", že papír pokreslil dokonce z obou stran, protože na jednu se mu to nevešlo :-)
15.4.2004 21:07:26
Jsou tam chytré otázky typu "Baví vás týrat zvířata?"...
 Příspěvky 110 z 24 [Dalších 14 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.