| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nuda

 Příspěvky 16 z 6 
  • 
30.3.2004 15:57:54
Nuda? poridte si nekolik deti a mate na dalsich dvacet let vystarano..... spis nebudete vedet kam driv skocit a co delat driv...a kdybyste se opravdu nudili nabidnu moje dva kluky, ti zvladnou zasmestnat nekolik utahanych rodicu:)))
deda
  • 
28.3.2004 22:40:32
Je mi sice teprve 75 let, ale necítím se na ně, i když to loupání v kolenou mi nikdo neodpárá. Ale nevím zatím, co je to nuda. Může mi to někdo vysvětlit? Člověk má přece tolik co dělat, tolik zájmů a tolik starostí, že se snad nemá čas nudit. Jdu procházkou a v hlavě se mi stále honí myšlenky, vzpomínky, výčitky na to, co jsem ještě nestihl udělat a to nemluvím o tom, když jsem doma a mám PC u ruky. Nemám čas si ani zahrát Mafii. Já vám závidím, že se můžete nudit!!! Děda
Kristyna
  • 
28.3.2004 14:42:14
Na rozdil od ostatnich asi chapu duvod tohoto prispevku. Velmi dobre znam situace, kdy mam spoustu prace, ale nejsem schopna se odhodlat ani k jedne z nich a pak "se radsi zacnu nudit", myslim, ze v clanku je dobry navod, co je lespiho nez nedelat nic a pak se treba i odhodlate k necemu, co je opravdu potreba udelat
Alena + mimi
  • 
25.3.2004 0:23:56
Z clanku cisi takova nuda a snaha se ji za kazdou cenu zbavit, ze se mi ze samotneho cteni zachtelo zivat a asi si pujdu lehnout. Spis nez jako navod jak se nude vyhnout mi to pripada jako predani vesla u prevozu...ted abych se s tou nudou poprala take.
zuzana
  • 
24.3.2004 12:55:51
nerozumiem celkom dovodu tohto prispevku - keby to bolo v diskusii k poradni co s volnym casom, tak pochopim, ale inak? Najzabavnejsie z celeho clanku bol asi prvy prispevok citatela, ktoremu to tiez celkom asi nebolo jasne, ale aspon ma pobavil kreativitou pri pisani reakcie na clanok (nemyslim tym kreativitou zabijania nudy :)
24.3.2004 10:54:13
Snažím se vzpomenout, kdy jsem se naposledy nudila já. A najednou tak nějak ani nemohu najít hranici mezi relaxací, kdy člověk opravdu jen sedí, kouká do blba a hlavou si nechává unášet myšlenky, na které není čas a hýčká svou mysl svými sny a plány ... a nudou, kdy opravdu není co dělat.
Když mám čas, tak usedám k PC a "rodině",nebo se nakládám na dlouhý čas do vany s horkou vodou a pěnou či olejíčkem. Volné chvíle také ráda vyplňuji tříděním svého šatníku a vyřazováním věcí, které už opravdu nikdy neobléknu :) Je tolik činností, na které není za "normálních" okolností čas, že s Nudou se jen málokdy potkávám ... a když už, tak ji rychle vyměním za příjemnou relaxaci, kdy si pod zavřenými víčky pustím svůj nejoblíbenější film = sen, touhu, přání, plán.

:)
 Příspěvky 16 z 6 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.