| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak jsme s Clarisskou volily

 Příspěvky 110 z 54 [Dalších 44 >>]
Psychouš
  • 
10.11.2004 9:02:37
Koukam, ze jako typicka Americanka (specialne ta pristehovana z vychodniho bloku), mate ve vsem poradne jasno. :-) Hlavne ze vy vite, co ten "charakterni" Bush dela ve svete. Bush ma charakter asi jako Hitler, ovsem inteligenci vyrazne nizsi.

Jeste ze ten Arnold nebude prezidentem, i kdyz lepsi nez Bush by byl. To ale ostatne i Al Capone.
Julie
  • 
10.11.2004 5:28:38
...jinak to opravdu napsat nemohu. Co se tyce Arnolda, ktery v nejakych osmnacti prisel z Rakouska, a musim uznat pres jeho blaznivy filmy, kterym se i on sam ted smeje...je to chlap s charakterem, tak jako byl Reagan a takovy je i Bush. Mate jen smitko poneti, co se v USA vubec deje, a prevazne je to z Novy, a ten levicackejch novin...mylny predstavy o tom o co tu vubec jde. Kdyz o necem nemam poneti, tak radsi drzim jazyk za zuby...anebo si o tom neco nastuduju.
misa
  • 
21.3.2004 20:20:24


Jen jsem reagovalaa na slova -Ach ta ceska zavist. A jen jsem chtela objasnit ze neni co zavidet + doba kdy do Chech prijel american a vsichni se mohli zblaznit, ta je pryc. Tak prosim - pokud se mi na americanech neco nelibi, tak jim nezavidim. Protoze opravdu neni co. Sataty vubec nejsou to co vidime ve filmech nabo ve zpravach mozna by stalo za to se tam jet podivat, aby jsi si JanoH udelala vlasti obrazek. V USA jsem byla nekolikrat z rodinych duvodu.
Zuzana
21.3.2004 16:08:06
Ježíš, to je diskuse. Diskuse naprosto nepřínosná a bezvýsledná. Pouhá výměna nadávek a invektiv. Ti, kteří znají Ameriku jen z filmů a televizních zpráv, si zde troufají zasvěceně hovořit o kvalitách a nekvalitách této země a jejích lidí, a stavějí na odiv svou omezenost.
Osobně bych si netroufla snížit se na úroveň hospodských kritiků a papouškovat zde fráze o tom, jak jsou Američané hloupí, obézní, omezení... proč jsou ti omezení tlustí hamburgerožrouti pořád ve všem před námi? Jakto že jsou ve spoustě oborů tak skvělí, když to jsou takoví blbci? A kde jsme my? Kde je náš skvělý národ inteligentů a vyznavačů zdravé stravy? V čem jsme my dobří? V chlastání piva? V tom, že s přehledem vedeme žebříčky úmrtnosti na všemožné civilizační choroby?
Samozřejmě, že svět není černobílý. I náš národ v ledasčem předčí ostatní. Mě jen rozčílila ta česká malost a přízemnost. Vykřikujeme a máme plná ústa nabubřelých frází o hnusných Američanech, ale přitom máme samicelou hroudu másla na hlavě. My nejméně máme co kritizovat. Nejprve bychom si měli zamést před vlastním prahem, a pak teprve ukazovat na smítka u prahu vyspělých zemí.
JaninaH
21.3.2004 10:45:14
No, Sylvie, to obyvatel městečka v Oklahomě TAKY určitě neví, že polovina vždycky zůstane právě jen polovinou, ktežto lidská hloupost nezná mezí...:-)))
J.
JaninaH
21.3.2004 10:40:43
Miso,
a podle tebe v českých, anglických či francouzských městečkách a vesničkách žijí jen samí inteligenti a vzdělanci? Chachacha. Nemíním už s tvými názory polemizovat, do městečka v Oklahomě se bohužel zřejmě nepodívám nikdy, ačkoli bych si to přála (ale ne proto, abych se těm "blbcům" mohla smát nebo nad nimi brečet, jako ty). Tvůj příspěvek se mi zkrátka zdál hloupý a silně xenofobní.
J.
21.3.2004 10:25:20
:o) Jak se pozná VĚTŠÍ POLOVINA? :o)

S.
misa
  • 
21.3.2004 7:46:57

JaniH, vubec se nestydim za to co pisi, vzdyt je to pravda, vetsi polovina obyvatel USA takova opravdu je. Zajed si do nejakeho mestecka v Oklahome a to se teprve nasmejes nebo zaplaces? Nejlepsi na tom vsem je ze vetsina obyvatel USA si nedokaze pripustit, proc je lide na svete nemaji radi? Protoze nemaji informace. Jestli bydlis v USA, tak si prelad sve CNN na BBC a treba se dozvis co se ve svete deje.
JaninaH
20.3.2004 19:20:49
Ahoj Miso3,
ani ve snu by mě nenapadlo, že bys to, co napsala Misa, mohla napsat ty! A myslím, že by to nenapadlo ani nikoho jiného, kdo tě z Rodiny zná.
J.
20.3.2004 15:57:06
No Sosane, pokud smerujes k tomu, ze vyhraji Ti kterych je vic tj. ti mene vzdelani, tak to te musim zklamat, podle me vyhraji ti, kterym bude zakon lepe vysvetlen, at uz spravne a lidsky, nebo chybne a tak, ze omezuje pravo volby. Tady treba zakon o potratech odhlasovan nebyl a mam pocit, ze jakesi snahy v tomhle bode uz byly. Myslim, ze vetsina lidi si to prebere, tak, ze by vznikla potenciane velice nebezpecna situace a ze by hrozilo vse, o cem jsi psal. Nevim proste si myslim, ze vetsina lidi je prumerne inteligentnich, ale ze inteligence neni rovna socialni vyspelosti. Casto se setkas s velmi inteligentnimi lidmi, kteri jsou schopni i asocialni cinnosti, protoze si to proste dobre oduvodni( vetsi schopnost racionalizace) a s lidmi prumernymi, ktere vede zdravy selsky rozum k lepsim vysledkum a presnejsimu rozeznani dobra a zla. Nekdy se mluvi o socialni inteligenci, ale take se domivam, ze pokud se budeme snazit lidi narvat do nejakych skatulek nedopadne to nejlip. Ale na druhe strane chapu, ze mene inteligentni lide mohou byt manipulovatelnejsi a mohou mit mensi moznosti rozeznavat dobro a zlo, ale neni v zadnem pripade tak jednoznacne a nevice nerada bych vlastnosti a inteligenci v jakemkoli bode ztotoznovala .
 Příspěvky 110 z 54 [Dalších 44 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.