| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co bychom měli vědět o žloutenkách?

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
monika
  • 
31.10.2008 13:49:02
chci se zeptat
katka
  • 
31.10.2008 9:22:33
kk
katka
  • 
30.10.2008 17:24:09
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, při vyšetření, mě vyšly, že mám mírně zvýšené HbsAg, chtěla jsem se zeptat, zda mám žloutenku?Děkuju za odpověd.
katka
  • 
30.10.2008 17:23:00
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, při vyšetření, mě vyšly, že mám mírně zvýšené HbsAg, chtěla jsem se zeptat, zda mám žloutenku?Děkuju za odpověd.
romiana
  • 
31.1.2007 17:38:29
ahoj tak si zajdete do nemocnice na testy a tam vam daj lecbu a nebo do kacentra proti drogovi tam vam pomoct musi uz na 100% a reknete to a oni vam neco navrhnou na zloutenku c je naky leceni tak at vam pomuzou a ja vam drzim palce papa Romana
  • 
19.7.2005 22:10:24
Mám problém můj přítel má žloutenku typu C a já vím že jí má už přes rok,a doktor mu řekl že tu nebude více jak 10 let.Víte je to mladý kluk vždyť mu teď bude 21 let a nechci aby mi umřel. Dejte nám prosím někdo naději.Dá se to vyléčit? má nebezpečnou kombinaci ještě k tomu má syfilis.prosím pomozte nám někdo.Děkuji předem moc
  • 
3.6.2005 15:18:43
chtěla jsem se zeptat:jak mám postupovat když mě preventivně naočkoval lékař proti VHB v roce 2003 aniž by mi vzal odběry,a já jsem hepatitidu B přechodila nevědomně.Ted mám chronickou hepatitidu B hbsag pozitivní.Pracuji ve zdravotnictví.Děkuji
  • 
14.4.2004 15:54:51
Ahoj,
mám takový dotaz, přítelkyně prodělala žloutenku tybu B, snad a žádný doktoři nic nikam nehlásili, prý to není nakažlivý a moje doktorka mi nechtěla vzít, takže žádné testy se nedělali!
Teď mě bolí v podžebří v pravo, trošku i vlevo a zítra jdu k doktorce a důsledně budu po ní chtít testy!
To je projev už akutní, nebo chronické... nepochopil jsem to!
Jinak ty příznaky mám, nevolnost, málo, ale a pak pořád potřeba na záchod aj.
Přítelkyni řekli, že má játra z většený a že nesmí žádné prášky ani antikoncepci a tak.
Měla i zanět ledvin, tak byla v nemocnici a tam ji léčili různýma antibiotiky a přišli ji na to, že prodělala snad tu B.
A má otázka je, jaká je pravděpodobnost, že bych to mohl mít! to proběhlo, tak před 20 dny, ale když už ji prodělala, tak ji mohla mít už dříve a mohla to být chronická, vůbec nic jí neřekli, jen, že ji prodělala a že nesmí žádný prášky, co to znamená sím.
Jinak se omlouvám, že je to tak chaotycké, ale mám docela strach!
ahoj
4.3.2004 16:30:37
Ivi, klidek, se vsi pravdepodobnosti to bude negativni( to jest, ze zkoutenku nemas a nemelas). Over si to, jinak Vam nedaji pokoj. Jinak existuji tzv. falesne pozitivni vysledky, kdy to vyhodi pozitivni test na HBsAG s tim, ze ve skutecnosti jde o reakci na neco jineho, nebo se zkumavkou nekdo delal neco, co nemel, dal ji do tepla, nebo do chladu, promichal ji nebo ji naopak nepromichat, uzil starou chemikalii atd. Dela se to na takovych velkych analyzatorech, takze ani to, ze se nekdo prehledne a proste Ti priradi jiny vysledek, neni zcela vylouceno. Ted uz to asi nezjistis, ale pokud mas jeden test negativni a druhy pozitivni, asi to skutecne nic nebude, ale nech si to radeji udelat, at mas pokoj. Ahojka Misha
3.3.2004 20:47:19
Díky za vysvětlení, dcera i manžel jsou negativní, takže to asi byl opravdu planý poplach. Ještě pro jistotu nechám udělat jedny testy sobě. Bylo to velice nepříjemné, uháněla mne hygiena, několikadenní mimi hnali na odběry krve (v porodnici se řídili těmi aktuálnějšími-negativními výsledky, tak nás očkovali na tuberu, ne na hepatitidu), dokonce muže zkoušeli donutit "povinně" se naočkovat a to všechno kvůli chybě v laboratoři? Nejhorší je, jak člověk přemýšlí, kde proboha k tomu mohl přijít.
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.